Servis - Razno
Re: Servis - Razno
H4 zamenjene. Pozicije nikako da skinemo.
Ne moze da se pridje? Probaj na yt, mozda ima tutorijal neki.
Piše u uputstvu odvrnuti u levo i izvući. Ali neće da se odvrne
Ostavili smo za neku drugu priliku, važno je da rade oborena.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I kod mene se teško skidaju, ali skinu se.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Stiglo "mojih" 20 hiljada 

Preporuke za Autopromet za ljubaznost, efikasnost, profesionalnost i sl nemam. Prvo sto me nisu zvali da mi jave da je stigao nego sam ja njih morao da zovem, iako imaju moj broj. A drugo nadobudnost nekog majstora (koji je bio u kombinezonu pa pretpostavljam da je neki "strucnjak") je neverovatna. Otvorio mi kutiju da pregledamo da li ima neka ostecenja, pogledali i sve ok. Ja ga pitam jel imam ja neku garanciju na stopaljku ako ne radi i sl. a on mi nadobudno odgovori tipa pa vidis da nema nikakvih ostecenja. Ja reko pa vidim ali ne mogu da vidim da li je elektronika u redu, a on u fazonu pa to su zice sta ti mislis, u sustini imas garanciju a ustvari nemas. Meni tu pao mrak na oci, pitam ovu radnicu da li treba nesto da potpisem, uzeo onu kutiju, zahvalio se i otisao posto sam zurio. Jedan
od mene za Autopromet.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
EDIT: Da vam zavrsim i pricu oko branika. Decko je odlicno uradio branik, kaze drugar koji ga je video uzivo da se nista ne primecuje da je radjeno.

Podsecanja radi, branik je bio probusen na mestu ispod stopaljke, tacno na ovom prelazu. Ne znam sta je uradio, ali sa slike deluje bez greske.

Preporuke za Autopromet za ljubaznost, efikasnost, profesionalnost i sl nemam. Prvo sto me nisu zvali da mi jave da je stigao nego sam ja njih morao da zovem, iako imaju moj broj. A drugo nadobudnost nekog majstora (koji je bio u kombinezonu pa pretpostavljam da je neki "strucnjak") je neverovatna. Otvorio mi kutiju da pregledamo da li ima neka ostecenja, pogledali i sve ok. Ja ga pitam jel imam ja neku garanciju na stopaljku ako ne radi i sl. a on mi nadobudno odgovori tipa pa vidis da nema nikakvih ostecenja. Ja reko pa vidim ali ne mogu da vidim da li je elektronika u redu, a on u fazonu pa to su zice sta ti mislis, u sustini imas garanciju a ustvari nemas. Meni tu pao mrak na oci, pitam ovu radnicu da li treba nesto da potpisem, uzeo onu kutiju, zahvalio se i otisao posto sam zurio. Jedan

Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
EDIT: Da vam zavrsim i pricu oko branika. Decko je odlicno uradio branik, kaze drugar koji ga je video uzivo da se nista ne primecuje da je radjeno.

Podsecanja radi, branik je bio probusen na mestu ispod stopaljke, tacno na ovom prelazu. Ne znam sta je uradio, ali sa slike deluje bez greske.
Poslednja izmena od Kuzmanovic u 10 Nov 2014, 14:17, izmenjeno 1 put ukupno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
To je manje više svugda praksa da zaborave da jave za deo jer znaju da će mušterija zvati, iako uredno upišu broj i kažu da će obavestiti. Što se toga tiče nisu ni bolji ni gori od većine ostalih servisa.
Posetite www.garaza.rs !
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sasvim moguce, ja do sada nisam imao iskustva sa ovlascenim serviserima pa ne znam. Ali to ne znaci da zato sto svi zaboravljaju da zovu musteriju treba da ih hvalim po forumu. Da se razumemo, nisam im ja napravio racun od 1000 i vise evra i ne ocekujem sad neki ugodjaj, samo jedan telefonski poziv i normalna komunikacija bi bila dovoljna.
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Sve te razumem i u pravu si, samo kažem da po tom pitanju nisu ništa gori od većine ostalih.
Posetite www.garaza.rs !
Da li se i na koliko menja filter za gorivo na TFSI motorima?
Fabricka preporuka kaze da je Life-Time , dok je kod mene do sada koliko vidim u Autokomercu menjan svaki drugi servis (30k km)
Fabricka preporuka kaze da je Life-Time , dok je kod mene do sada koliko vidim u Autokomercu menjan svaki drugi servis (30k km)
Ja ga menjam na svakom drugom servisu, sto ce reci na oko 10.000 km 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Radis servise na 5k? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Predje toliko za godinu dana
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
I ja menjam na svakom drugom na baby-TFSI-ju
Huawei P6 TT

Huawei P6 TT
Servis - Razno
na mom autu se nikad ne menjaVVWOB napisao:Da li se i na koliko menja filter za gorivo na TFSI motorima?

Sent from my iPhone using Tapatalk
To je zbog felni. Sto vece felne imas, redje menjas filter goriva