Vožnja zaustavnom trakom
Re: Prekršaj: vožnja zaustavnom trakom - diskusija
Krka junior. 

Ovde prvo treba promeniti narod pa onda praviti drzavu od nule.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Vozaču nakon saobraćajne nesreće izmereno prisustvo članova Vlade u krvi:
http://www.njuz.net/vozacu-nakon-saobra ... de-u-krvi/
http://www.njuz.net/vozacu-nakon-saobra ... de-u-krvi/
dusman napisao:Da potvrdim jednu stvar, juce me je na AP kod Slapa "sustigao" bas crveni A6 naravno snimio me je da vozim zaustavnom trakom(ne hvalim se time) naravno zaustavio me po propisu i pokazao mi sta sam uradio sto sam ja vec i znao, ali ono sto on nije znao je da ce snimak biti izbrisan a ja sam mu rekao, covek se samo nasmejao i rekao ajde videcemo moras da imas jakoooooooo debelu vezu citiracu ga "sam vrh" rekao sam mu ok videces sutra kad dodjes na posao, a nisam ni znao da tip koji vozi tog presretaca ima ja mislim 19 godina brat-bratu.
Ono sto je on bio u pravu je da je jako tesko to skinuti ako ne znate prave ljude, a meni je skinuo...(naravno necu reci ime ni prezime, smao cu reci sam vrh drzave), ja vam kazem ljudi ne zajebavajte se sa presretacima jer 99% ovde vas sigurno ne poznaje ovog coveka licno kao ja pa nece imati ovakvu privilegiju, ono sto je bitno da vam kazem da ovo moze da skine jako mali broj ljudi u drzavi mislim na one koji imaju pristup ovim snimcima ne zezajte se i niposto ne idite zaustavnom trakom moj prijateljski savet jer 99,9% vas ce dobiti kaznu od 100-120.000 dinara najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, nije za salu.
Jos jednom bih vas zamolio za ozbiljnost jer nemojte da se uhvatite za moj primer(opet kazem ne ponosim se, a i bio sam u zurbi, ne opravdava me to sto sam uradio) neki bi mogli da izgube i pare i dozvolu.
PAMET U GLAVU, i kad krenete da preticete u zaustavnoj traci ujedite se za jezik i setite se ovih mojih reci nece moci da skinete snimak ako ne poznajete sam vrh drzave licno.
I da dodam da su kazne drakonske sto se ovoga tice ali sa razlogom ne podrzavam da budu tolike ali se policja pitala za ovo i mi mozemo samo da postujemo ili da budemo kaznjeni, ukoliko ne poznajemo prave osobe.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
dusman napisao:Da potvrdim jednu stvar, juce me je na AP kod Slapa "sustigao" bas crveni A6 naravno snimio me je da vozim zaustavnom trakom(ne hvalim se time) naravno zaustavio me po propisu i pokazao mi sta sam uradio sto sam ja vec i znao, ali ono sto on nije znao je da ce snimak biti izbrisan a ja sam mu rekao, covek se samo nasmejao i rekao ajde videcemo moras da imas jakoooooooo debelu vezu citiracu ga "sam vrh" rekao sam mu ok videces sutra kad dodjes na posao, a nisam ni znao da tip koji vozi tog presretaca ima ja mislim 19 godina brat-bratu.
Ono sto je on bio u pravu je da je jako tesko to skinuti ako ne znate prave ljude, a meni je skinuo...(naravno necu reci ime ni prezime, smao cu reci sam vrh drzave), ja vam kazem ljudi ne zajebavajte se sa presretacima jer 99% ovde vas sigurno ne poznaje ovog coveka licno kao ja pa nece imati ovakvu privilegiju, ono sto je bitno da vam kazem da ovo moze da skine jako mali broj ljudi u drzavi mislim na one koji imaju pristup ovim snimcima ne zezajte se i niposto ne idite zaustavnom trakom moj prijateljski savet jer 99,9% vas ce dobiti kaznu od 100-120.000 dinara najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, nije za salu.
Jos jednom bih vas zamolio za ozbiljnost jer nemojte da se uhvatite za moj primer(opet kazem ne ponosim se, a i bio sam u zurbi, ne opravdava me to sto sam uradio) neki bi mogli da izgube i pare i dozvolu.
PAMET U GLAVU, i kad krenete da preticete u zaustavnoj traci ujedite se za jezik i setite se ovih mojih reci nece moci da skinete snimak ako ne poznajete sam vrh drzave licno.
I da dodam da su kazne drakonske sto se ovoga tice ali sa razlogom ne podrzavam da budu tolike ali se policja pitala za ovo i mi mozemo samo da postujemo ili da budemo kaznjeni, ukoliko ne poznajemo prave osobe.

Heinz napisao:Ovde prvo treba promeniti narod pa onda praviti drzavu od nule.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pravi primer korupcije i na ovo treba skrenuti paznju policiji... Pojedinci iznad zakona 

Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Dusmane, ovo bas i nisi trebao da iznosis na forumu, ne ide na cast, ni tebi, a vala ni drugima.
Naravno ako ovo nije dozivljaj iz Diznilenda, u tom slucaju cemo prebaciti u temu Humor.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Prekršaj: vožnja zaustavnom trakom - diskusija
Sto?
Ako nije izmisljena prica, lepo je znati kako funkcionisu stvari u MUP-u
Gesendet von meinem GT-I9505
Ako nije izmisljena prica, lepo je znati kako funkcionisu stvari u MUP-u

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A jel to nesto novo i nepoznato u nasoj lepoj drzavi? Uglavnom, cega se pametan stidi...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bar su pravi...Floyd napisao: Ako nije izmisljena prica, lepo je znati kako funkcionisu stvari u MUP-u![]()
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Upravo tako. Ne vidim nista pozitivno iz tog posta, hvaliti se tako necim.... Osim naravno, ako nije zajebancija nekakva. Sto mozda i jeste.dragvorl napisao:A jel to nesto novo i nepoznato u nasoj lepoj drzavi? Uglavnom, cega se pametan stidi...
Slusao sam danas o ovome ne radiu...mr.Big napisao:Bar su pravi...Floyd napisao: Ako nije izmisljena prica, lepo je znati kako funkcionisu stvari u MUP-u![]()
Rumuni = Evropljani

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To ti je kad je neko dokoni tinejdzer. Obozavam taj koncept zajebanog lika sa jakim vezama u samom vrhu drzave koji ima vremena za prosvetiteljsku misiju po forumima u cilju veceg postovanja propisa 

Troluje čovek, to je skroz ok. To je znak da je forum počelo da posećuje mnogo ljudi.
mr.Big napisao:Ti mora da si neki Krkobabić

da dodam, golf je odlican auto, a sa tdi pd motorom je gotovo pa savrsenstvo...

on topic - ne znam zasto ( verovatno zato sto sam poceo da na posao idem autoputem ), skontao sam da je surcinac propao podosta, a posto "znam ljude iz vrha beograd puta" znam da je problem jurisdikcije i da se nece sredjivati pa makar izginulo na njemu jos gomila ljudi, pa sam poceo polako da se prebacujem na autoput. pored toga je zanimljivije malo zgaziti na otvorenom a ne voziti 30-40kmh i stati svakih 100m...
no, posto sam sad cest na autoputu, sve vise primecujem genijalce koji voze zaustavnom trakom, ali ama bas nicim izazvani. pre neki dan me je g5 obisao zaustavnom vozeci bukvalno 2kmh brze od mene, i to tako od studenjaka kad sam ga video u retrovizoru pa do gazele gde je vec bio dosta ispred ali sam ga video kad sam se izkljucivao prema blokovima... wtf?