Woodoo napisao:Koja je omiljena planeta grobara?
NepTUN
A nekako mi deluje da je vama ipak bliža srcu nego nama.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Svima nama je samo jos ostalo da ponekad pogledamo reprezentaciju i da se prepiremo oko derbija kao da je finale LS, sve ostalo je sramota za komentarisati...
Ne želim da ismevam Zvezdu, iako navijam za Partizan. Dešava se svima da iz ko zna kog razloga izgube ili remiziraju sa znatno slabijim rivalom.
Nego slušam juče na radiju, CZ slavi jubilej, 50 godina stadiona Marakana. Samo da pobede Donji Srem pa da se obeleži u punom sjaju. I onda sinoć vidim da su igrali nerešeno. Bar nisu izgubili.
Jel gledao neku utakmicu? Jesi li ovi stvarno dobro igrali ili je Zvezda igrala loše?
Niti je Srem odigrao dobro niti je Zvezda bila toliko losa, jednostavno su se opustili posle 2:0, a imali su igraca vise i dozvolili da prime dva gola posle prekida. U svakom slucaju nedopustivo za ozbiljnu ekipu. Doduse u toku cele utakmice je Zvezda imala probleme posle prekida.
Zvezda bi trebala po velicini i budzetu da bude za Donji Srem ono sto je npr Real Madrid za ... pa ne znam za koji klub, mozda neki Sabadell ili Las Palmas, za nekog drugoligasa ili cak treceligasa u Spaniji. Tolika je razlika u SVEMU.
Nisam gledao utakmicu (i bolje) tako da nisam imao pojma da su imali igraca vise. Ovde se mora naci krivac i kazniti za primer, rigorozno. Najgore je sto ce sve proci sa sleganjem ramenima, niko nije kriv, svi primaju platu da izigravaju budale na terenu i da se prodaju sto pre, trener uzme kintu za godinu dana, pa ga zamene, uprava konstantno ubira prihode, a klub propada i propada...
Sto pre privatizovati! Bilo kome prodati. Ako treba i nekom mafijasu, pa neka ih samara u svlacionici. Ovako vise ne ide.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ništa neću da kažem, da i ovi "moji" ne prođu isto u sledećem kolu.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!