Hyundai i30 vs Suzuki SX4 vs Auris/Corolla
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Hyundai i30 vs Suzuki SX4
Ja mislim da nema gluplje opreme od ta dva
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam mislio da je glupava stvar dok ih nisam imao u kolima. A onda sam se odusevio.
Retrovizorom zbog z10 i 500l i gomile drugih koji mi izbijaju oci rastelovanim farovima. A senzor za kisu je vrhunska stvar..
Na strani tojote vidim samo jaci motor
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Retrovizorom zbog z10 i 500l i gomile drugih koji mi izbijaju oci rastelovanim farovima. A senzor za kisu je vrhunska stvar..
Na strani tojote vidim samo jaci motor
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel si ti pio nesto? 
BTW, na Civic-u nisam zadovoljan senzorom za kisu.

BTW, na Civic-u nisam zadovoljan senzorom za kisu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako kupujes za kes, racunaj da ce ti fokusa dati za 12,500 ako zatrazis.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni bas odlicno sljaka 
Odusevio me je bezbroj puta. Jbga, nemac je nemac
Sad ozbiljno, kad prodje kamion/autobus i zapljusne me anormnom kolicinom vode, odreaguje u trenutku i obrise soferku.
Sa starom Astrom mi se desilo na Gazeli pri ukljucenju isto i dok sam odreagovao, a pritom sam se sasekao jer nisam to ovekivao, umalo da ocesem onu betonsku zastitu.
Tako da je meni senzor dojajna stvar.

Odusevio me je bezbroj puta. Jbga, nemac je nemac

Sad ozbiljno, kad prodje kamion/autobus i zapljusne me anormnom kolicinom vode, odreaguje u trenutku i obrise soferku.
Sa starom Astrom mi se desilo na Gazeli pri ukljucenju isto i dok sam odreagovao, a pritom sam se sasekao jer nisam to ovekivao, umalo da ocesem onu betonsku zastitu.

Tako da je meni senzor dojajna stvar.
Brzine idu u H-a !!!

Kod aurisa bih vecu zamerku imao na plasticni volan jer to je ono sto pipas sve vreme dok vozis.
Kod aurisa plastika je stvarno slabije odradjena za tu klasu, ali fokus ima toliko mali prtljaznik da je to sramota, nisam mogao da verujem...
Meni je ona rupicasta koza koja je na onim vw trokrakim volanima i na fabiji rs. Glatka, a tvrda
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Po vasim odgovorima zakljucujem da je Auris bolji izbor. Za neki dan je sajam, ali mislim da nece biti nekog smanjenja cene 1.6 motora. Mozda bude malo snizen 1.33, ali smo utvrdili da je on slab za tu karoseriju. Kad bi dali neki mali popustic, kupio bih jaci paket. Kao sto rekoh, planiram da ga vozim narednih 10 god. i lepo bi bilo da zadovoljan sedam u auto do svoje 42. godine
.
Hvala na preporukama, mislim da je to to! Sem ako me neka ekstra ponuda na sajmu ne pokoleba

Hvala na preporukama, mislim da je to to! Sem ako me neka ekstra ponuda na sajmu ne pokoleba

Do jaja stvarcice, videces kad kupis autoRakhil napisao:Ja mislim da nema gluplje opreme od ta dva

Nazalost, mislim da bih izabrao Toyotu, zbog motora i seste brzine. Da je ruzna, ruzna je ko lopov, al jbg, ni Focus nije lepotan.
Mada sam prilicno siguran da bi na trzistu za te pare mogao da se nadje bolji auto.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Za 13.500e C segment, 1.6 130KS sa finom opremom od renomiranog proizvođača? Hmmm, teško.
Posetite www.garaza.rs !
@nikolino
Da li si probao 1.33? Deluje mi primamljivije 1.33 Luna... posto je Terra bas gola.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Da li si probao 1.33? Deluje mi primamljivije 1.33 Luna... posto je Terra bas gola.
Gledao sam ja i polovne, ali nisam dosao do povoljne matematike za kupovinu. O cemu se radi: Nalazio sam i30 u najjacem paketu opreme sa 1.4 motorom i za 3 god presao 29k za 7700. Matematika dobra, jer takav nov kosta 13420 metalik. Kod Aurisa je druga prica. 3 god star sa 1.33 motorom kosta 9990. Prostom matematikom ako bi izracunali, Terra u metalik boji je 12990 i razlika je 3000, a kod i30 5700, medjutim, taj Auris je kostao pre 3 godine 15700 sto je takodje razlika 5700. Zato mislim da se ne isplati kupiti polovnu Toyotu, kao ni prodavcu da je proda jeftinije, a kod i30 srecan i kupac i prodavac. i30 ima puno po oglasima, pa je i konkurencija velika, dok Auris jedva poneki i jos je kvalitetniji. Da nije ovog snizenja Toyote, ne verujem da bi ni taj prodavac prodavao ispod 12000. Novih modela Fokusa jos nema po oglasima, ali verujem kad stignu 2-3 da ce im cena biti oko 10000 za godinu dve stare.
Probacu ga sutra na testu. Probao sam Yaris sa 1.33 i to je negde granica dobre voznje, a Auris je tezi 210 kg i ne znam kako ide. Probacu sutra. Imaju za test i 1.6 pa cu uporediti. Luna 1.33 je 13500, a Terra 1.6 je 13400. 1.33 je hvaljen motor, koji trosi manje (kazu oko pola litra pa i 0,7), ali probacu. Sa druge strane, Luna je lepa oprema. Kozni volan, maglenke, i najzanimljiviji touch screen sa parking kamerom i bluetooth-om. Ali onda za samo 500 eur vise moze da se uzme Style sa alu felnama, tempomatom i ostalim sitnicama.Roksab napisao:@nikolino

Krenuo sam da trazim auto od 8000 eur (Sandero), a zavrsicu sa 15000