Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
Re: Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
Ne smem ni da zamislim kako covek ide u nabavku namirnica 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Tesko, ako sam dobro ispratio, mada sam negde pogubio konce 

Ne vidim nista cudno u onome sto sam pisao. Mozda je malo preopsirno (ali to je moj nacin pisanja) ali je sustina jasna. Generalno sve porodice koje imaju takve potrebe i mogucnosti na slican nacin nabavljaju vozila.
Pa pogledajte koliko ima porodica sa 3-4 automobila i svuda je koncepcija slicna:
1. porodicni auto koji vozi muskarac/muz, obicno velika limuzina ili SUV
2. gradski auto koji vozi zena a muz ponekad po gradu
3. kod nekih porodica tu je obicno automobil od dece ili u specificnim okolnostima kao kod mene jos jedan porodicni auto posto zivim na dve adrese
4. tek ovde se otvara mogucnost da muskarac ako ima mogucnosti i ako je sredio sve prioritete u zivotu, sebi uzme nesto za merak. Naravno, moze i porodicni auto itekako biti za merak ali ovde obicno dolazi neki sportski auto, dvosed, kabriolet....
Sta je neobicno?
Pa pogledajte koliko ima porodica sa 3-4 automobila i svuda je koncepcija slicna:
1. porodicni auto koji vozi muskarac/muz, obicno velika limuzina ili SUV
2. gradski auto koji vozi zena a muz ponekad po gradu
3. kod nekih porodica tu je obicno automobil od dece ili u specificnim okolnostima kao kod mene jos jedan porodicni auto posto zivim na dve adrese
4. tek ovde se otvara mogucnost da muskarac ako ima mogucnosti i ako je sredio sve prioritete u zivotu, sebi uzme nesto za merak. Naravno, moze i porodicni auto itekako biti za merak ali ovde obicno dolazi neki sportski auto, dvosed, kabriolet....
Sta je neobicno?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Taman je tako kod mog strica
1. On i strina voze Santa Fe;
2. Buraz vozi A4;
3. Mladji buraz i sestra voze 307cc;
4. sada je u planu još jedan gradski auto.

1. On i strina voze Santa Fe;
2. Buraz vozi A4;
3. Mladji buraz i sestra voze 307cc;
4. sada je u planu još jedan gradski auto.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Moj stric se bas interesovao za novog santa fea, jako ozbiljan suv, ali je i cena ozbiljna, blizu 50k 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Moj stric je uzeo već treći auto kod svog dilera-servisa, pa je dobio lep popust. Inače je auto zaista odličan, koliko sam video ovde cene su zaista preterane u odnosu na ono šta je on platio.

A nesto neralnije bi bilo...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dobra tablica na ovom prvom BMWu 

Brzine idu u H-a !!!

Ti si onda gobline dobro prosao, da imam careru i mini, ja bih se sa sadasnjom devojkom tukao ko ce da vozi kareru. 

Meni je Goblinov stav skroz racionalan. Koliko god zarađivao mesečno, prosečno ili iznad proseka, postoji granica iznad koje kupovina (nekog) auta postaje izdrkavanje, ako nisi rešio neke bitnije stvari.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Vec neko vreme razmisljam na ovu temu. Lomim se. Naime, Fiat opet daje opciju staro za novo. Trenutno je akcija ciscenja lagera, kako sam ukapirao i za Punto Classic sad moze da se dobije u zameni 5500e najmanje. Program staro za novo 2500e i procena ako je u korektnom stanju 3000e, sto je mnogo bolje od trzisne cene. Realno ja za moj ne bih mogao dobiti vise od 3500, jer sad na satu sa neounih 6 godina ima skoro 235000km.
Prvi izbor mi je Fiat 500L. Ima ga prijatelj, caletov gazda. On mi je to i preporucio jer uskoro uzima drugi i isto ce dati krnta. Naravno, izbor je 1.6 mjet.
U AK Kompresor imaju dobar dodatak na Pop star paket, tipa metalik boja, alu felne i jos neke sitnice. A Credit Agricole banka daje beskamatni kredit na vozila iz Fiat grupe od 9000e.
Danas cu najverovatnije stici da odem do Kompresora, a u subotu sam mislio da skoknem do Stojanova jer ima dve fine Alfe Giuliete 1.6mjet.
Nekako mi srce hoce Alfu, a razum 500L.
Najradije bih pazario Jeep Renegade ali na njega nema tolikog popusta, a i ne mogu toliko da se ispruzim.
Prvi izbor mi je Fiat 500L. Ima ga prijatelj, caletov gazda. On mi je to i preporucio jer uskoro uzima drugi i isto ce dati krnta. Naravno, izbor je 1.6 mjet.
U AK Kompresor imaju dobar dodatak na Pop star paket, tipa metalik boja, alu felne i jos neke sitnice. A Credit Agricole banka daje beskamatni kredit na vozila iz Fiat grupe od 9000e.
Danas cu najverovatnije stici da odem do Kompresora, a u subotu sam mislio da skoknem do Stojanova jer ima dve fine Alfe Giuliete 1.6mjet.
Nekako mi srce hoce Alfu, a razum 500L.
Najradije bih pazario Jeep Renegade ali na njega nema tolikog popusta, a i ne mogu toliko da se ispruzim.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3