2015 Volkswagen Passat
Re: 2015 Volkswagen Passat
Mene zadnji deo na blic podseti na prosli A6 restyle. Vozao sam ga malo sa 2.0 TDI 150 KS i malo se smorio. I na prvo gledanje sam se smorio. Dosta lepse mi je izgledao na slikama...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Ko deca ste.
Kazem da je ruzan auto (realno jeste, jer se retko desava da toliko ljudi u jednoj temi kaze da je neki auto ruzan), a odgovor pojedinaca je:
BMW 3 klot je sr...nje.
Nidje veze... logika...
Kazem da je ruzan auto (realno jeste, jer se retko desava da toliko ljudi u jednoj temi kaze da je neki auto ruzan), a odgovor pojedinaca je:
BMW 3 klot je sr...nje.
Nidje veze... logika...
Meni je nekako ceo dizajn u neskladu. Prednji deo mi se dopada, ali dok ga ne vidiš bočno ili dok ne uporediš sa zadnjim krajem koji ima mnogo oštrije linije. Tehnički gledano, ne sumnjam da će biti odličan.
@sebekkg Ne znam zasto, vozio sam ga i u Golfu, ali tamo mi je bio mnogo zustriji. Mozda je do prenosnih odnosa, mase, jbm li ga... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Verovatno je to. Mada to bi bilo.lepo chipnuti za povratak osmeha na lice. Izvuklo bi se barem onih 17x ks.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ji 4Tze napisao:Lele kakav gepek, pravi krstaški. Plakar sklopljen prevezeš i još prekriješ da se ne vidi.
Zar nema digitalni display umesto klasične instrument table?
Ima ali je doplata.

Da rezimiramo...
Passat je najbolja kupovina jer nudi nesto izmedju A6 i A4, vise vuce ka A6 ali nije daleko ni od A4... nesto kao Skoda Superb koja je opet blizu Passatu ali daleko od njega, ponuda prostora je u klasi A6, malo vise od Pasata a kosta manje od A3... ili Oktavija RS, jeftinija od Golfa GTI a veca od njega (ne i bolja), bolja je samo od klot 316i od kog je jeftinija
Passat je najbolja kupovina jer nudi nesto izmedju A6 i A4, vise vuce ka A6 ali nije daleko ni od A4... nesto kao Skoda Superb koja je opet blizu Passatu ali daleko od njega, ponuda prostora je u klasi A6, malo vise od Pasata a kosta manje od A3... ili Oktavija RS, jeftinija od Golfa GTI a veca od njega (ne i bolja), bolja je samo od klot 316i od kog je jeftinija

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
I posle kazu Japanci prave automobile bezlicnog izgleda. Ovo je bezlicno pa nema gde vise. Vidi se da je moderan auto, nece ga niko pomesati sa nekim starim, ali nema karakter i totalno je nezanimljiv. Unutrasnjost mi se svidja.
Ne kapiram taktiku grupacije da se Pasat cenovno priblizi Audiju A4.
Ne kapiram taktiku grupacije da se Pasat cenovno priblizi Audiju A4.
Pa porodicni auto, nije ista ciljna grupa kupaca, te zasto.ne bi na oba zaradili, kada im vec jedan ne uzima kupce od drugog 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
pasat je ok auto al po meni je daleko od kvaliteta Audija A4 i ova cena je katastrofalno visoka
bratanac vozi B6 2009 i pocev od zatvaranja vrata, kvaliteta materijala, voznje .... a pritom je ok km 140000
daleko je to od Audija A4 i cena treba da bude pa po meni barem 30% jeftiniji od njega
bratanac vozi B6 2009 i pocev od zatvaranja vrata, kvaliteta materijala, voznje .... a pritom je ok km 140000
daleko je to od Audija A4 i cena treba da bude pa po meni barem 30% jeftiniji od njega
S kojim A4 si poredio taj B6?
Prijateljov A4 B8 2009 prednji pogon 150000km
Sa Allroadom se ni ne moze porediti posto je quattro i totalno drugaciji auto i voznja u njemu a i duplo je skuplji ... Ne pada mi napamet da ga poredim sa mojim autom
Sa Allroadom se ni ne moze porediti posto je quattro i totalno drugaciji auto i voznja u njemu a i duplo je skuplji ... Ne pada mi napamet da ga poredim sa mojim autom

Zasto, vidis da je samo nebo granica sa cim se Passat moze porediti