Obuća i odeća

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
Kontakt:

Re: Obuća

Post od mljacko »

Moje nove maze :dosadno:
Ko spomene Vesnu Zmijanac, dobija prst u oko! :palica:

Slika
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Spomenucemo Spartance samo...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

...kojima peva Vesna Zmijanac :kezo:
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Kontakt:

Post od mljacko »

:kezo: :kezo: :kezo: :kezo: :kezo:
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Meni se ne dopada to slepo vodjenje za "modom" (sta je to moda?) i obuvanje i oblacenje nekih stvari koje se realno nikome ne dopadaju, ali ih toliko guraju preko modnih kuca da se nametnu kao trend. Ove godine tako, a za 2-3 godine se smejes kako si mogao da obujes tako nesto (recimo ove "rimske" sandale ili spartanske kakogod ih nazvali su sad u modi, a pre par god da je neka zena obula sve ostale bi joj se podsmevale). Isto vazi i za one poluduboke patike sa prethodne strane koje vidim da i na forumu dosta ljudi voli, a pre 5-6 godina su sigurno bile svima smesne. Bice i za 2-3 godine opet. Ali ajde, to su neke retro-fore i takve patike i sandale dodju i prodju, nekad su u trendu nekad ne.

AAAALI da pomenem ove "dimije" koje zene oblace ili one pantalone na kojima visi dupe kao da su se usrale u gace... Groteska! Meni to deluje kao da su se vodeci dizajneri napili i iz zajebancije dogovorili da naprave nesto toliko ruzno, apsurdno i besmisleno, pa da vide bas dal' ce masa da kupuje samo zato jer ce oni to nazvati modernim. I masa kupuje... i oni se smeju. Meni licno, konkretno u tim pantalonama sa usranim dupetom, svaka zena izgleda kao potpuna budala. Da ne pominjem kada vidim muskarca da nosi to... Ili zena u 2012. godini u sred Evrope da nosi dimije... jos fura sva ponosna. Idi ubij se, zeno!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

+101 za dimije i ceo post generalno :D

da ne pominjemo one letnje plisane cizme koje ne lice ni nasta kad se obuju, fenomen :srbin:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja ne volim te sandale bez makar platforme, ali vise mislim na stiklu, takodje mrzim baletanke...

Devojka mi je rekla da je to zbog toga sto se ja jednostavno oblacim, pa tako gledam i devojke :D

EDIT: Te plisane na koje ti mislis se nose obicno zimi i u prelaznim periodima... Nose se 15 dana dok se ne iskrive sa svih strana, pa mozes da ih bacis. Mene vise nerviraju ove letnje cizme (!?) sto se provide. Imaju dezen kao heklani stoljnjak sa pocetka 19. veka, a onda one jos obuku crvene carape, pa se kroz bele cizme providi, ma... :censored:

Zatim :plusone: za Texonjine dimije. Takodje haljine sto su se furale proslo leto, koje su se po default-u nosile bez brusa, pa ih obuku neke sa sumnjivim sisama, pa em sto nemaju sise (to im stegne sise), em sto ovo malo sto ostane ispod lastisa se deformise u vidu krompira...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Gaginh0 napisao:Ja ne volim te sandale bez makar platforme, ali vise mislim na stiklu, takodje mrzim baletanke...
Eto, a ja sam te bas onomad sanjao u stiklama. :rofl:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

:kezo: :rofl:

BTW, i ja mrzim baletanke i ne libim se da to kazem, a ova moja se duri na mene i vice kako su ultra-mega-giga udobne :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Xepoj87 napisao:Ja sam pazario pre mesec dana Lacoste Berber 5 i bolje letnje patike nisam imao...
Ovo mi je omiljena patika. :doubleup: :doubleup:
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Obuća

Post od Sloba »

Starke su pravi primer za moderno i neudobno.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Delija napisao::kezo: :rofl:

BTW, i ja mrzim baletanke i ne libim se da to kazem, a ova moja se duri na mene i vice kako su ultra-mega-giga udobne :)
Za "letnje čizme", dimije i ostale stvari se slažem, al što ne volite baletanke? Ja samo baletanke plaćam, ostalo mora gospođa sama. Ja očima ne mogu da vidim platforme.
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Kontakt:

Post od mljacko »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Tex je objasnio sto se tice "mode".
Ja imam identican stav :doubleup:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Kontakt:

Post od mljacko »

Ma prestanite da se*ete.
To sto ste lenji i zabole vas da pratite modu, ne znaci da ne treba drugi da je prate.

Op, op, op - njushkica psuje na forumu :rofl: :sreckovic:

Aj uzdravlje, za 10min mi je gotovo radna nedelja i zvanicno pocinje vikend.
Pozz od mene i mojih zmijskih pocahontas sandalica :opustanje:
Odgovori