Nov auto do 11.000 evra

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
RobiNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125

Re: Nov auto do 11.000 evra

Post od RobiNS »

Jack™ napisao:Trkac mi ni ne treba :)
:thumbup:
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ne znam zasto si toliko zapeo sa Hyundai, stvarno ne razumem. Zajebaces se samo tako, posebno ako uzmes dizel. Nisam stekao utisak da prelazis 30-40k godisnje pa da ti treba dizel. Takodje, imaj u vidu da Hyundai ne daje, ili barem nije davao, 5 godina garancije kao sto reklamira vec 3 godine + 3 godine moras da se pravdas Triglav osiguranju kada prdnes.
Jack™
Reactions:
Pridružio se: 03 Mar 2014, 09:15
Garaža: Kia Rio Sport Sedan 1.2 85KS

Post od Jack™ »

Ogi, stavi mi u jednom postu + i - za kupovinu Hjundaija, iz tvog iskustva, to ce vise da mi pomogne :)
Dakle od kvaliteta samog auto do garancija, servisa i ostalih stvari :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Cek da se dogovori sam sa sobom :mrgreen:

Na jednom mestu ga hvali i skace cim neko kaze nesto protiv Koreanaca, a na drugom mestu ga kudi... :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Jack™
Reactions:

Post od Jack™ »

Neka neka, zelim sve da cujem, sve je u redu, ne zameram nikom nista. :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ako neko može da ocrni Hyu-a onda je to Ogi i trebalo bi čuti šta ima da kaže na tu temu.
Jack™
Reactions:

Post od Jack™ »

Problem je sto nema puno korejanaca na ovom forumu :)
Mozda ja dodam nesto novo u ovu porodicu, ko ce ga znati :)
U svakom slucaju naginjem ka kosookima.

Evo i primera za nesto sasvim drugo, kupio sam kineski telefon Xiaomi Mi3 i uporedio sam ga uzivo sa Samsung Galaxy S4 i iPhone 5S, ne zna se koji smesnije izgleda pored njega. I hardverski i softverski je jak a jeftin. Imam ga vec 6 meseci i ni jedan problem nisam imao. Pu pu da ga ne ureknem.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Iz dosadasnjeg iskustva sa 10 Hyu koje je cale uzeo za firmu,mi bismo zaobisli kosooke :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Xiaomi od 200€ i vozilo od 11000€...
Jack™
Reactions:

Post od Jack™ »

Heinz napisao:Xiaomi od 200€ i vozilo od 11000€...
Nisi shvatio poentu al nema veze.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Shvatio sam poentu. Ali sam letos i obilazio salone, i nemam utisak da bih pametno ostavio 11k u Hyu salonu.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Realno za 11k bas i nemas veliki izbor ako juris nov auto.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
gavran
Reactions:
Pridružio se: 09 Sep 2013, 15:44
Garaža: Službeno vozilo

Post od gavran »

Pa ako si vec zapeo i30 ona idi na ovog 1.4 benzinca u comfort opremi za 11.690 evra. Perfomanse ti koliko si rekao nisu mnogo bitne, jeste da za nepunih 700 evra premasuje neku tvoju granicu za koju nigde nije objasnjeno da li je principijelne prirode ili je bas maximum mogucnosti. Mislim da vredi doplate jer rucice i retrovizori u boji osim ako auto nije crn dosta uticu na opsti izgled i utisak a isto tako i kozni volan i menjac dosta uticu na utisak i osecaj u voznji, takodje i vozacevo sediste podesivo po visini u autu kompakt klase moze napraviti znacajnu razliku u iznalazenju udobne i idealne pozicije za volanom.

Mislim znam da si vozio Punta, ali napisao si negde na pocetku da bi se auto osim po gradu gde ti je Oktavija velika auto vozio neretko i na duzim putovanjima gde su ti pojedini iz B segmenta bili neudobni ili tesni.

Takodje ovih par detalja u opremi koje sam naveo osim sto ce tebi stvarati dodatno zadovoljstvo i uzitak tokom duzeg perioda koliko verujem da planiras da ga vozis, sa obzirom da ga kupujes novog, takodje su vazni i priliko preprodajne vrednosti auta gde su koreanci prilicno slabi a pogotovo klot. Tu neces proci kao sa Puntom.

Dizela ja ne bih razmatrao ni pod tackom razno. Skuplji je u startu a videli smo i po svedocenjima nekih komentatora da postoji i velika razlika u ceni redovnog servisa u ovl. servisu izmedju benzinaca i dizela.

I jos nesto, sto se cenkanja tice, malo ti je sada nezgodan trenutak za to jer svi cekaju sajam i nadaju se nekim rezultatima pa se jos ne osecaju u problemu da mozes da ih ucenjujes, ali posle sajma ako rezultati ne budu dobri mozda bude prostora da se nesto iscenkas ako im bude frka da prodaju da ispune kvartal. Pogotovo zbog ove frke sa uvoznicima gde se jos uvek ne zna sta ce biti od aprila sa njima pa se apeluje da se saceka sa kupovinom te marke.

Takodje, ipak, razmisli ti jos jednom o onom Yarisu, sigurno bolji i napredniji motor, vesanje, menjac, najvisi paket opreme, a vrlo popularan kao polovnjak i odlicno drzi cenu. O pouzdanosti nema potrebe ni pricati.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
Jack™
Reactions:

Post od Jack™ »

Obisao Kiu i Hyundai. Odustao sam od i30, brze sam izasao iz salona nego sto sam usao, necu sa njima da se zajebavam. Ceed zbog jace cene ispada iz price. Kia Rio Sport Sedan je u nekom razmatranju a za ostalo cekam sajam da obidjem jos koju masinu.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Šta se desilo u salonu?

Tradicionalna naša borba za kupca ili nešto drugo? :D
Zaključana tema