Mercedes - definitivno za primer svima. Mislim da od svih izlozenih automobila, samo S klasa nije bila otkljucana (ne racunajuci Maybach i AMG GT koji su izolovani ogradom). Hostese fine i interesantno obucene.
Skoda - nesto mi se cini da ce oni super proci na ovom sajmu. Novi Superb odlicno izgleda spolja, dok mi unutra i nije nesto (licno mi unutrasnjost prethodnog Superba bolja). Izlozene 2 Oktavije, limuzina i Scout, oba sa 2.0tdi+dsg menjacem. Da nemam drugih prioriteta u zivotu, mislim da bih Oktaviju sebi kaparisao. Hostese fine, otvorene za pricu.
Ford - pogledao sam novi Mondeo karavan. Ne izgleda tako lose, ali izlozeni primerak kosta preko 30k evra.

Mitsubishi - klasican asortiman vozila vec dugi niz godina, hostese u crvenim uskim i kratkim haljinicama

Renault - hostese obucene u bojama cveca i proleca, mislim koji djavo

BMW - isterali interesantnu ergelu od 3 M modela (X5M, X6M i 1M). Njihov monovolumen mi cudan, valjda nisam navikao od tog proizvodjaca na takva auta...
Toyota - izlozen Yaris od skoro 20k evra?

Citroen - mislim da su konacno izasli iz senke dosadnih automobila po dizajnu sa raznim DS modelima (DS3, DS5 itd). Onaj Cactus mi se ne dopada, sa 2 televizora na tabli.
Peugeot - 308 mi je interesantan, ali ne mogu da se otmem otisku koliko po izgledu lici na Golfa.
Kia - zagledao Optimu, sedeo u njoj, preovladavala su mi pomesana osecanja...
Mazda - crvena boja na njihovim autima je stvarno super, a Mazda 6 je brutalan auto. Uspeo sam da sedim u njoj, iako su sva auta zakljucana bila. Hostese su neljubazne.
Nissan/Infiniti - auta sva poznata, ima izlozen Juke R (ili je Nismo?), proveo vise vremena zagledajuci hostese

Fiat/Jeep/Alfa - 500x pozitivno iznenadjenje, deluje mi dosta bolje od 500L. Grand Cherokee isto dobar. Hostese dobre.
VW/Audi/Seat - VW pobedio po izlozbi bele tehnike

Izlozeni Audi modeli sa nenormalnim cenama. Hostese su mi se dopale, obucene u nekim elegantnim zelenim haljinama. Medju njima mi je i pobednica - prsata plavusa, koju cim sam ugledao, prosla mi je kroz glavu pesma od Borisa Novkovica "Dok svira radio, sta bih ti radio..."