O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: O presretačima

Post od Texonja »

Prosle godine sam video crni 407 sa rotacijom u kabini, ispod soferke. Ja isao autoputem ka Nisu, a on isao u kontra smeru iz Nisa, sa upaljenom rotacijom.
Dal' je presretac ili ne, jbm li ga, ja sam ga tako "proglasio" tada. Kasnije mi neko rece da nema 407, nego 607, pa da sam mozda pobrkao... :think:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
prolupator
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:10

Post od prolupator »

Moja greška, ima 607 :kuku: , meni su svi PUG-ovi isti pa sam ja pobrkao :think:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Texonja napisao:Prosle godine sam video crni 407 sa rotacijom u kabini, ispod soferke. Ja isao autoputem ka Nisu, a on isao u kontra smeru iz Nisa, sa upaljenom rotacijom.
Dal' je presretac ili ne, jbm li ga, ja sam ga tako "proglasio" tada. Kasnije mi neko rece da nema 407, nego 607, pa da sam mozda pobrkao... :think:
auto iz MUPa, nema veze sa presretacima...
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Slika

Slika
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

:trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :o :o :o :o :o :o :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci: :trljamoci:

ovom su ciljna grupa stranci preko leta i sitni krimosi koji dovate neki A8 pa misle da su uvatili Boga za m...

al ne mogu da verujem da voze ovo... Jel moze da se odrzava u Porscheu?
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Woodoo napisao:Od skoro i Bentley Continental GT radi kao presretac, na nasim putevima.
Izvinjavam se svima koji su se nasekirali na ovu pravovremenu informaciju :D
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

Info je bila dobra. Svaka čast :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Realno, iskreno meni je to bilo toliko neverovatno da bas i nisam bio ubedjen, al sad :o
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Pa ovog sam skoro vido :ludilo:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ovaj je verovatno zaplenjen od nekog strucnjaka.
steva_anya napisao:Ako je Nissan GTR oko 35-45000€, koliko ih se moze pazariti za jedan Continental GT?

Pacijenta uhvatio presretac na Gazeli, vozio oko 120km/h, 20000 kazna, par meseci bez vozacke ...
Gtr krece od 90k nov.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

Po nekome mom misljenju, skroz nepotrebno.Verovatno se islo onom narodnom: sto je dzabe i Bogu je milo

Mada, da li se isplati odrzavanje tog automobila, pitanje je? Doduse, mi to sve placamo iz nasih dzepova. :evil:

Ipak, meni je logicnije da se voze neki sleeperi, kao recimo one skode. Ipak, nema mnogo bentleya na nasim ulicama
Poslednja izmena od superboss u 02 Maj 2012, 11:11, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

eee, poenta je da ce svaki "zajeban" vozac da se potegne sa Bentlijem. Tu su (pri tim brzinama) najbolje pare.
I slazem se da postoje i jetiniji automobili, a relativno atraktivni za navlacenje veverica.

Sta je tu je, narod ce platiti. Nesto mi se cini da ce uskoro osvanuti vest kako je GT zavrsio negde pored puta :D

-----

Inace, pre neki dan stojim na semaforu (na pol poziciji :mrgreen: ) -NBGD raskrsnica bulevara, a pored mene crna zatamnjena Octavia, sa onim blinkalicama ispod stakla. Stajao je neko vreme, a kada im je dosadilo: gas i kroz crveno (bez ikakve signalizacije). Otisao je par sekundi pre zelenog. Raskrsnica jeste bila cista, jer je ostale zatvorio semafor (osim onih koji skrecu, ali ih nije bilo = cist put), pa nije bilo neke opasnosti po druge, ali opet...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

pedja napisao:eee, poenta je da ce svaki "zajeban" vozac da se potegne sa Bentlijem. Tu su (pri tim brzinama) najbolje pare.
I slazautomobili,em se da postoje i jetiniji a relativno atraktivni za navlacenje veverica.
Upravo ovo, koristice taj auto da navlace vozace da jurcaju u momentu kada to ne bi radili. Dakle, nije poenta da se smiruje saobracaj kaznjavanjem onih koji vec voze prebrzo, nego je poenta da se oni koji voze normalno isprovociraju da voze prebrzo. :nonono:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

sto s druge strane dovodi do oduzimanja dozvole :rofl:

A, da li ce se isplatiti... Naravno da hoce... Ako su ostali presretaci (passat 3.2 V6 nije uopste jeftin + odrzavanje) isplatili sebe za manje od godinu dana, ovaj ce jako brzo poceti da donosi pare...

Zamislite tek kad nagrnu stranci preko leta, a oni inace ne spustaju ispod 150-160...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

superboss napisao:Po nekome mom misljenju, skroz nepotrebno.Verovatno se islo onom narodnom: sto je dzabe i Bogu je milo

Mada, da li se isplati odrzavanje tog automobila, pitanje je? Doduse, mi to sve placamo iz nasih dzepova. :evil:

Ipak, meni je logicnije da se voze neki sleeperi, kao recimo one skode. Ipak, nema mnogo bentleya na nasim ulicama
Pa mislim da poreske obveznike košta samo gorivo za taj auto. Auto je oduzet nekome i verovatno ga koriste do prve prilike, aukcije i sl. Nešto sumnjam da će se pretrgnuti od održavanja, a i da hoće, nemaju gde da ga rade ovde.

S druge strane, slažem se potpuno, ovako upadljiv auto, sve sa RP tablicama, staviti za presretača nije baš inteligentno. ;)
Širim haos!
Odgovori