Dal' je presretac ili ne, jbm li ga, ja sam ga tako "proglasio" tada. Kasnije mi neko rece da nema 407, nego 607, pa da sam mozda pobrkao...

auto iz MUPa, nema veze sa presretacima...Texonja napisao:Prosle godine sam video crni 407 sa rotacijom u kabini, ispod soferke. Ja isao autoputem ka Nisu, a on isao u kontra smeru iz Nisa, sa upaljenom rotacijom.
Dal' je presretac ili ne, jbm li ga, ja sam ga tako "proglasio" tada. Kasnije mi neko rece da nema 407, nego 607, pa da sam mozda pobrkao...
Izvinjavam se svima koji su se nasekirali na ovu pravovremenu informacijuWoodoo napisao:Od skoro i Bentley Continental GT radi kao presretac, na nasim putevima.
Gtr krece od 90k nov.steva_anya napisao:Ako je Nissan GTR oko 35-45000€, koliko ih se moze pazariti za jedan Continental GT?
Pacijenta uhvatio presretac na Gazeli, vozio oko 120km/h, 20000 kazna, par meseci bez vozacke ...
Upravo ovo, koristice taj auto da navlace vozace da jurcaju u momentu kada to ne bi radili. Dakle, nije poenta da se smiruje saobracaj kaznjavanjem onih koji vec voze prebrzo, nego je poenta da se oni koji voze normalno isprovociraju da voze prebrzo.pedja napisao:eee, poenta je da ce svaki "zajeban" vozac da se potegne sa Bentlijem. Tu su (pri tim brzinama) najbolje pare.
I slazautomobili,em se da postoje i jetiniji a relativno atraktivni za navlacenje veverica.
Pa mislim da poreske obveznike košta samo gorivo za taj auto. Auto je oduzet nekome i verovatno ga koriste do prve prilike, aukcije i sl. Nešto sumnjam da će se pretrgnuti od održavanja, a i da hoće, nemaju gde da ga rade ovde.superboss napisao:Po nekome mom misljenju, skroz nepotrebno.Verovatno se islo onom narodnom: sto je dzabe i Bogu je milo
Mada, da li se isplati odrzavanje tog automobila, pitanje je? Doduse, mi to sve placamo iz nasih dzepova.![]()
Ipak, meni je logicnije da se voze neki sleeperi, kao recimo one skode. Ipak, nema mnogo bentleya na nasim ulicama