Parking servis
Re: Parking servis - lopuže
Nisam ni ja dobio, ni DW.
Zvao sam call centar i naje*ao im se svega po spisku, a odg je bio "Vi treba da znate kada ste uplatili, a mi trenutno imamo tehnickih problema. DOk se to ne resi, pazite kada Vam istice vreme, a kontrolori rade uobicajeno".
Zvao sam call centar i naje*ao im se svega po spisku, a odg je bio "Vi treba da znate kada ste uplatili, a mi trenutno imamo tehnickih problema. DOk se to ne resi, pazite kada Vam istice vreme, a kontrolori rade uobicajeno".
A i ti svašta je.eš. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Zbog njihovih tehničkih problema zaboravio da produžim parking
, ali srećom samo 5 minuta 

Never Say Never Again
Ne kažnjavaju sada zbog toga, dok ne proradi
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Misliš da ne kažnjavaju?
Onda mogu ostati 3 sata u trećoj zoni, a platim samo jedan sat
Onda mogu ostati 3 sata u trećoj zoni, a platim samo jedan sat

Never Say Never Again
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Kaznjavaju bre sigurno...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ne kažnjavaju
pišu doplatne karte
pišu doplatne karte

Boringly average, but also perfect for school run mums
Bio je članak u Blicu, sigurno nisu stavljali doplatne karte u petak, jer sam ja bio 4 sata na jednom mestu 

Jeste li provalili foru kako da platite dva puta parking u crvenoj zoni (dakle 2 umesto 1 sat)?
Ali samo ko ima tablice sa domacim slovima
Jednom kucam sa ŽO, drugi put sa ZO
Nikad nije nalepljena doplatna
I jos se setkao kontrolor i nista (dva put prisustvovao). On verovatno i ne gleda prethodni sat vec samo tekuci
Probao i na zoni od 120 minuta
Tri sata bez problema, i to strogi centar grada 
Ali samo ko ima tablice sa domacim slovima

Jednom kucam sa ŽO, drugi put sa ZO
Nikad nije nalepljena doplatna

I jos se setkao kontrolor i nista (dva put prisustvovao). On verovatno i ne gleda prethodni sat vec samo tekuci

Probao i na zoni od 120 minuta

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Još jedna novost iz parking servisa, makar meni pošto sam skoro to video - fizička lica mogu imati najviše dva prijavljena vozila, a pravna lica tri.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Beogradu nedostaje od 10.000 do 15.000 parking mesta
Beogradu nedostaje 10.000 do 15.000 parking mesta, a prva sledeća garaža u gradu najverovatnije će biti izgrađena na teritoriji opštine Vračar, istakao je danas predsednik Udruženja parkirališta Srbije Radenko Vuković.
On je na početku Prvog regionalnog kongresa parkirališta ''Parkvej 2012'' rekao da nema planova za poskupljenje parkiranja.
- Parkiranje je jedan od osnovnih problema u saobraćaju, kako u Beogradu tako i u drugim gradovima i rešavanjem tog problema značajno se utiče na poboljšanje saobraćajne slike kada je u pitanju gradska infrastrukutra - naveo je Vuković.
Prema njegovim rečima, ti problemi se mogu rešiti izgradnjom podzemnih garaža, ali i povećanjem kapaciteta i broja parking mesta.
Vuković je podsetio da je nedavno počela da funkcioniše i garaža u Mileševskoj ulici u Beogradu, dodavši da je to prva automatizovana garaža gde je došlo do povećanja broja parking mesta za 40 odsto.
Generalni direktor JKP ''Parking servis'' Beograd Boban Kovačević je najavio da će u narednih desetak dana biti relizovan probni projekat u okviru koga će građani koji se budu parkirali na obodu grada, električnim biciklima moći da završe sve obaveze u centru.
- Električni bicikli će biti smešteni na mestima gde želimo da se građani parkiraju, a po ceni parking karte dobiće ovo prevozno sredstvo kojim će komforno rešavati svoje poslove u centru - istakao je Kovačević.
Izvor: Blic
Beogradu nedostaje 10.000 do 15.000 parking mesta, a prva sledeća garaža u gradu najverovatnije će biti izgrađena na teritoriji opštine Vračar, istakao je danas predsednik Udruženja parkirališta Srbije Radenko Vuković.
On je na početku Prvog regionalnog kongresa parkirališta ''Parkvej 2012'' rekao da nema planova za poskupljenje parkiranja.
- Parkiranje je jedan od osnovnih problema u saobraćaju, kako u Beogradu tako i u drugim gradovima i rešavanjem tog problema značajno se utiče na poboljšanje saobraćajne slike kada je u pitanju gradska infrastrukutra - naveo je Vuković.
Prema njegovim rečima, ti problemi se mogu rešiti izgradnjom podzemnih garaža, ali i povećanjem kapaciteta i broja parking mesta.
Vuković je podsetio da je nedavno počela da funkcioniše i garaža u Mileševskoj ulici u Beogradu, dodavši da je to prva automatizovana garaža gde je došlo do povećanja broja parking mesta za 40 odsto.
Generalni direktor JKP ''Parking servis'' Beograd Boban Kovačević je najavio da će u narednih desetak dana biti relizovan probni projekat u okviru koga će građani koji se budu parkirali na obodu grada, električnim biciklima moći da završe sve obaveze u centru.
- Električni bicikli će biti smešteni na mestima gde želimo da se građani parkiraju, a po ceni parking karte dobiće ovo prevozno sredstvo kojim će komforno rešavati svoje poslove u centru - istakao je Kovačević.
Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
Ma sve je to lepo, izgradice jos parking mesta koja ce se skupo placati, problem je kako resiti parking za stanare u njihovom kraju.
- Grujic
- Moderator
Samo da se zapljunem, popusih i ja juce doplatnu 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja za ovih 8 godina koje vozim po BGu jos uvek nevin