Auto kozmetika
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Re: Auto kozmetika
Meguiars gel za gume i Sonax za felne se pojavili na "detailing oprema" u ponudi:
https://www.detailingoprema.rs/meguiars ... e-gel.html
https://www.detailingoprema.rs/sonax-ex ... felni.html
https://www.detailingoprema.rs/meguiars ... e-gel.html
https://www.detailingoprema.rs/sonax-ex ... felni.html
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sona kiselina je zakon za felne, a i manje smrdi pd Sonaxa i kosta 5x manje.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Kupio sam neki rain repellent u Kit Komercu, 250 dinara pa kao ajde da probam
oni su krenuli da uvoze neku kozmetiku, prepoznacete sve je u crnim pakovanjima, cene su pristojne.
Isprska se i razmaze, saceka da se osusi i onda drugom krpom prebrise. Taj zadnji korak nisam bas lepo uradio izgleda, ostalo mi na par mesta kao flekavo. Na direktnom svetlu se nista ne poznaje, ali na bocnim pod uglom presijava malo. Videcu kako ce se ponasati po kisi i uvece zbog farova, ali nisam bas neki optimista mislim da ce da pravi odsjaj

Isprska se i razmaze, saceka da se osusi i onda drugom krpom prebrise. Taj zadnji korak nisam bas lepo uradio izgleda, ostalo mi na par mesta kao flekavo. Na direktnom svetlu se nista ne poznaje, ali na bocnim pod uglom presijava malo. Videcu kako ce se ponasati po kisi i uvece zbog farova, ali nisam bas neki optimista mislim da ce da pravi odsjaj
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Po meni najbolji rain repellent od gyona. Kod nas se moze kupiti u m polishu. Cena tog sto si uzeo i cena gyona je bas velika razlika ali bas javi utiske
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Nisam koristio druge tako da necu moći da uporedim nažalost
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Motip'ov je isto odlican, probao ga licno i jos par drugara...zadovoljni.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja koristim kornjaču. Dobra je
TT
TT
Uzeo sam Meguiars Endurance i nisam odusevjen. Ok, bolji je od vecine proizvoda, ali npr. pre par godina sam kupio u Kauflandu Reifenpflege, u crnoj boci sa crvenim cepom i mogu da kazem da je to bolji proizvod nego Meguiars gel, a uz to i kosta mnogo manje, oko 3e za 500ml, trajao po 3 nedelje, isto tako se trosio vrlo malo, pa mi je trajao godinama. Na zalost, Kaufland sada prodaje nesto drugo, ni blizu tako dobro. Jbg, ne isplati se da prodajes nesto sto je jeftino, pa jos kupac kupuje jednom u nekoliko godina

- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Prvi put čujem da je neko nezadovoljan Meguiars-om. 
Meni i posle nekoliko pranja guma crna sa njim.
Treba samo voditi računa da se guma dobro opere pre mazanja, jer ako mažeš na već masno/prljavo, džaba. Ja gumu dobro istrljam sa nekom starom kratkom četkom za tepihe, mada imaju i za to specijalizovane.

Meni i posle nekoliko pranja guma crna sa njim.

Treba samo voditi računa da se guma dobro opere pre mazanja, jer ako mažeš na već masno/prljavo, džaba. Ja gumu dobro istrljam sa nekom starom kratkom četkom za tepihe, mada imaju i za to specijalizovane.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Jbg, ima nas i takvih 
A gumu perem cetkom za gume + jaka hemija + pranje puskom pod pritiskom, tako da nakon pranja bude potpuno cista, bez tragova prljavstine.
Nije los, ali nisam ni odusevljen, posebno ako u obzir uzmem i cenu.
To je moj prvi utisak.

A gumu perem cetkom za gume + jaka hemija + pranje puskom pod pritiskom, tako da nakon pranja bude potpuno cista, bez tragova prljavstine.
Nije los, ali nisam ni odusevljen, posebno ako u obzir uzmem i cenu.
To je moj prvi utisak.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Turtle, namazao sam u nedelju.

-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Sjaje se kao pasja muda (da izvines) 

Bolji je mat/satenski finis
Gesendet von meinem SM-J500FN
Gesendet von meinem SM-J500FN
Uradi sam ima neki Gumix džabe nešto košta, efekat odličan. Možda nije ni ovaj Turtle Wax loš, samo ga treba dobro istrljati suvom krpom kad guma upije dovoljno?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Danas moram da pohvalim Meguiars posle voznje po kisi, drzi se odlicno i odlicno odbija prljavstinu, ni jedno sredstvo iste namene nije bilo tako dobro sto se toga tice.