Turska
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Turska
Ja sam iskreno zadovoljan hotelom od prosle godine. Iako su ga renovirali vidi se na nekim detaljima da je u godinama. Najveci problem mi je bio neznanje engleskog od strane osoblja pa sam od drugog dana koristio google translate. Zato ruski parlaju za sve pare. Usluga je bila top, maksimalno izlazili u susret oko bebe, i hrana je bila raznovrsna. Stvarno mi je prijao takav tip odmora jer mi je bas bilo udarnicki cele godine.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Mi ne volimo da letujemo u istim mestima / hotelima pa uvek menjamo. Ovde personal prilično dobro govori engleski, dosta se čuje i medju gostima, za razliku od ranije gde je uglavnom bio ruski ili nemački.
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega RMX3241 z uporabo Tapatalk
Imate li preporuku za letovanje u Turskoj?
Razmisljam se da li uzeti smestaj u nekom od kompleksa sa "all inclusive", ili pak uzeti neki hotel u centru Alanje npr.
Verujem da sve ima svoje prednosti i mane.
Razmisljam se da li uzeti smestaj u nekom od kompleksa sa "all inclusive", ili pak uzeti neki hotel u centru Alanje npr.
Verujem da sve ima svoje prednosti i mane.
Сад му није ништа...
Turkaja je vrlo bezbedna da se švrćka, što bi se hendikepirao sa all inclusive ?
Kemer vidi za all inclusive, tamo je baš fino, ako švrćkanje nije prioritet.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
More u Kemeru nije lepo, ali zato usluga odlicna. Mozda Marmaris ili ta strana prema GR, kazu da je tamo lepse more a usluga i dalje puca. Moze da se svrcka i sa all inclusive, samo zavisi koliko je kadar da ga lomi sunce tamo.
Isao bih na 7 noci, sto bi Crnogorci rekli da "odušim".nidza napisao: 20 Feb 2025, 19:12 Turkaja je vrlo bezbedna da se švrćka, što bi se hendikepirao sa all inclusive ?
Kolega sa posla mi je preporucio jedan hotel koji nije resort, ali ima "all inclusive" uslugu.
Relativno blizu je centra Alanje (moze i peske ), tako da ce verovatno to biti odluka.
Сад му није ништа...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Javi utiske. Baš me zanima.
Ja sam nešto mislio da bi ove godine porodično u Tursku, ali kad sam video cene van sezone, odustao sam. Mislim na ove all inclusive varijante u kompleksima.
Ja sam nešto mislio da bi ove godine porodično u Tursku, ali kad sam video cene van sezone, odustao sam. Mislim na ove all inclusive varijante u kompleksima.
Posetite www.garaza.rs !
Hocu, naravno.
U toku je sajam turizma, ako te put navede mozda mozes pogledati popuste tamo.
Ja nazalost nisam u Beogradu za vikend, tako da cu preskociti.
U toku je sajam turizma, ako te put navede mozda mozes pogledati popuste tamo.
Ja nazalost nisam u Beogradu za vikend, tako da cu preskociti.
Сад му није ништа...
Spremite se za prezderavanje
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk

Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nema na Sajmu ničega što ne možete videti na sajtu. Možda neki dodatni vaučer, popust i sl, ali je sve to sitno.
Nisam ni gledao, ali uglavnom vikendom (tokom trajanja Sajma) rade ekspoziture i važe isti uslovi.
Sama manifestacija je sve lošije posećena, a tome doprinosi štrajk škola (mada je za ugostiteljske/turističke besplatan ulaz za vikend), kao i cena ulaznice od celih 700,00 dinara.
Tapa
Nisam ni gledao, ali uglavnom vikendom (tokom trajanja Sajma) rade ekspoziture i važe isti uslovi.
Sama manifestacija je sve lošije posećena, a tome doprinosi štrajk škola (mada je za ugostiteljske/turističke besplatan ulaz za vikend), kao i cena ulaznice od celih 700,00 dinara.
Tapa