Top Gear
Re: Top Gear
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Fala, odgledah sinoc... Onako.. Nisu mi bili toliko interesantni kao ranije. Hrcak se mnogo krevelji i pravi face kako bi bio interesantan, a zapravo mi je to izgledalo debilno O.o
Bentley izgleda sjajno
Bentley izgleda sjajno

Brzine idu u H-a !!!

I ja sam se iznenadio kako je lik odvezao bentlija samo je bolje bilo da su stavljali manje umetnickih kadrova trke.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Za Bentley skidam kapu kako je ovaj odvozio, a da se auto nije raspao. Nisam gledao od početka, da li je bilo nekih modifikacija ili je stock?
A ono glupiranje sa onim čudom, preteraše brate. Jeste Clarkson budaletina, to svi znaju, ali nekad je baš kreten.
A ono glupiranje sa onim čudom, preteraše brate. Jeste Clarkson budaletina, to svi znaju, ali nekad je baš kreten.
Posetite www.garaza.rs !
Stock sa letnjim gumama. Ubacili samo druga sedista da ne lete po autu.trojanac napisao:Za Bentley skidam kapu kako je ovaj odvozio, a da se auto nije raspao. Nisam gledao od početka, da li je bilo nekih modifikacija ili je stock?
Po meni, odlicna epizoda.
Huayra - ostao sam bez teksta... Ujedno i prvi Pagani kojeg bih zaista jako jako zeleo da imam (oprostio bih mu dzidzi midzi enterijer)
Bentley - ne volim ga nikako, niti cu ga ikad voleti, ali je prilog odlican, voznja takodje, Velsanin za volanom stari znanac...
P45 - nisam se ovoliko smejao BUKVALNO godinama... Da se smejem naglas toliko da se zacenim kao da se gusim i da me posle grebe grlo satima, to se nije desilo duuugo dugo...
Povratak u velikom stilu za Top Gear!
... iz najave sam video da ce biti epic race u jednoj epizodi i ne mogu da docekam. Svaki epic race je bio - EPIC!!
Huayra - ostao sam bez teksta... Ujedno i prvi Pagani kojeg bih zaista jako jako zeleo da imam (oprostio bih mu dzidzi midzi enterijer)
Bentley - ne volim ga nikako, niti cu ga ikad voleti, ali je prilog odlican, voznja takodje, Velsanin za volanom stari znanac...
P45 - nisam se ovoliko smejao BUKVALNO godinama... Da se smejem naglas toliko da se zacenim kao da se gusim i da me posle grebe grlo satima, to se nije desilo duuugo dugo...
Povratak u velikom stilu za Top Gear!

... iz najave sam video da ce biti epic race u jednoj epizodi i ne mogu da docekam. Svaki epic race je bio - EPIC!!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Meni je epizoda bila sasvim ok, oni su sa svojih par vrhunskih epizoda podigli ocekivanja i zato ljudi nisu odusevljeni... Slazem se za Paganija, ja sam odusevljen bio i Zondama ali ovaj novi je sjajan, 5 dana traje izrada tocka za taj auto
Kris Meeke u Bentleyu, odusevio me lik kako vozi, znao sam da je dobar vozac ali ono je odvezao (po meni) bas vrhunski... Na kraju jedna klasicna rola Jeremy-ja, ja ga gotivim i meni je bilo extra forica...
Eh da, jedva cekam onaj special i trku do Milana

Kris Meeke u Bentleyu, odusevio me lik kako vozi, znao sam da je dobar vozac ali ono je odvezao (po meni) bas vrhunski... Na kraju jedna klasicna rola Jeremy-ja, ja ga gotivim i meni je bilo extra forica...
Eh da, jedva cekam onaj special i trku do Milana

Meni se, gledajuci start, cini da su stavili M+S...Scuderia napisao:Stock sa letnjim gumama.

Ili bar all season
Pa izgleda da je Pirelli Scorpion Ice and Snow.
A iz jedne od sledecih epizoda.

A iz jedne od sledecih epizoda.

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Markoni napisao:Meni se, gledajuci start, cini da su stavili M+S...Scuderia napisao:Stock sa letnjim gumama.
Jeste, lepo je rekao Hammond, da su M+S gume. Sem sedista izgleda da su i spustili Bentley-ija malo...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
zapravo su ga podigli na najvisi nivo...
Dzaba sto su ga podigli kada se on posle odredjene brzine (uglavnom 120 km/h) spusta na najnizi nivo...
Onda moja greska, bio sam ubedjen sam da je May rekao vozacu kako ni letnje gume nisu na njihovoj strani. Mrzi me sad da trazim snimak.
Re: Одг: Top Gear
Gledao sam sinoć emisiju na NG megafactories i bio je pagani. A danas odgledah tg tako da mi je utisak sa oaganijem još veći. Preporučujem vam da odgledate ovu emisiju da skontate koliki je pagani perfekcionista. Inače pagani je dete argentinskog pekara i dogurao je do toga da proizvodi jedan od najpoželjnijih super automobila današnjice.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke