Seat Leon 2013
Re: Seat Leon 2013
Jesi li enterijer gledao na baznom (belom) ili Stylance (crvenom)? Razlika je ogromna...
Sto se tice dela ispred menjaca i meni je odvratan...
Tapatalk Post
Sto se tice dela ispred menjaca i meni je odvratan...
Tapatalk Post
Day Walker napisao:Meni je unutrasnjost Leona najvece razocarenje celog sajma...![]()
Onakvu plastiku nisu smeli da dopuste.. Pogotovu ne na centralnoj konzoli koja je previse prazna ispod klime.
Pa ultra skrnava plastika je jedna od glavnih odlika seata vec duze vreme. Nece valjda menjati tradiciju i odreci se necega po cemu su specificni

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
U crvenom je skroz ok plastika ali i dalje je daleko od golfa....bar se meni tako cinilo..
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U crvenom sam gledao, Next moze da potvrdi da je plastika na veoma niskom nivou... Skoda je po tom pitanju daleko bolja..
Brzine idu u H-a !!!

Uvek je tako i bio pozicioniran Seat, zar ne? Uvek ispod Skode po tim detaljima enterijera
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nemojte pogresno da me shvatite, meni je Leon lep, rado bih ga vozio i sa takvom plastikom, samo sam ocekivao vise 

Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ipak je bolji utisak nego u prošlom koji je bio katastrofalan.
Slazem se,veliko poboljsanje u odnosu na stari koji je sto se izgleda tice,bio maximalni spolja gladac,a iznutra jadac 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Seat Leon Cup Racer
At its heart is a 4-cylinder, 2.0-liter turbocharged engine rated at 330 HP (243 kW) and 350 Nm (258 lb-ft) of torque. Power is transferred to front wheels through a six-speed DSG and an electronically-controlled differential lock. The Leon Cup Racer is also offered with a sequential racing transmission with a center console-mounted shift lever and a mechanical differential lock.
DSG-equipped model starts from 70,000 EUR, while the more extreme version begins at 95,000 EUR

At its heart is a 4-cylinder, 2.0-liter turbocharged engine rated at 330 HP (243 kW) and 350 Nm (258 lb-ft) of torque. Power is transferred to front wheels through a six-speed DSG and an electronically-controlled differential lock. The Leon Cup Racer is also offered with a sequential racing transmission with a center console-mounted shift lever and a mechanical differential lock.
DSG-equipped model starts from 70,000 EUR, while the more extreme version begins at 95,000 EUR

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mnogo su zaostrili linije na ovom Cup Raceru,a ni cena nije nije nimalo niska za ovakav auto. 

Karavan (ST).

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Video juče u komšiluku Exeo sa istim felnama. Bolesno izgledaju uživo.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Bas su lepe, jel 17''? Evo malo su porasle

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ove su bile možda čak i 18", mnogo moćno i veliko izgledaju, ali nisam se udubljivao