Parkiranje
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Parkiranje
Efekti na telefonu ili su zgrade krive? 
TT

TT
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Verujem da su zgrade krive. Treba ih tek unutra videti
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa on pomerio 607 da ga ne viri na ulici, da ga ne ogrebu
Salim se, olos retardirani.
E, ya ove je stvoren pauk.

Salim se, olos retardirani.
E, ya ove je stvoren pauk.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Zgrade preko puta hotela Jugoslavija. Ima mesta za parking sa obe strane. Čak i da je ostavljen uveče, u slučaju da nije bilo mesta nigde, bar malo da je pomeren napred. Ovako je totalno nepregledno jer iza Yarisa desno je ulica i odatle dolaze automobili, a i iz pravca odakle je slikano.
Osećam da je vozač žensko. Bez uvrede damama, ali ovako obično staju žene.

Osećam da je vozač žensko. Bez uvrede damama, ali ovako obično staju žene.

Posetite www.garaza.rs !
Jeste li znali da je zabranjeno parkiranje automobila na putu, koji u istom smeru ima više traka, na način da auto malo, recimo točkovima stoji na koovozu?
Npr. to isto je dozvoljeno u običnoj dvosmernoj ulici, samo moraš paziti na punu liniju, ako je ima, da ostaviš dovoljno prostora.
Npr. bulevar u NS, ja tako stao da kupim pare na bankomatu, i došao policajac i rekao mi da je to nepropisno, zbog toga što je u pitanju put sa više traka u istom smeru.
Npr. to isto je dozvoljeno u običnoj dvosmernoj ulici, samo moraš paziti na punu liniju, ako je ima, da ostaviš dovoljno prostora.
Npr. bulevar u NS, ja tako stao da kupim pare na bankomatu, i došao policajac i rekao mi da je to nepropisno, zbog toga što je u pitanju put sa više traka u istom smeru.
da budem iskren, ja nisam znao to, ako je uopste tacno...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Istina je. Na takvim putevima smeju samo taksi vozila da se zaustave da prime putnike, druga vozila ne smeju da se zaustavljaju niti parikiraju na kolovozu. U ovim novim testovima za vozacki imaju bas takva pitanja.
Nisam baš shvatio, da li to važi samo za put van naseljenog mesta ili i za gradsku ulicu? Zar taj novosadski bulevar ne ide kroz grad?
Ђенерал Јанковић
- H4wkeye
Za puteve u naselju.
Znači, u bilo kojoj gradskoj ulici sa više traka u jednom smeru nije dozvoljeno zaustavljanje? Odlično ako su to uveli, jer njima obično saobraćaju vozila GSP-a i napravi se haos kada se neko parkira. Primer u Beogradu su Bul. Kralja Aleksandra, Cara Dušana / Džordža Vašingtona, često i Terazije.
Ђенерал Јанковић
- H4wkeye
Upravo tako. Od automobila smeju jedino taksi vozila da se ZAUSTAVE i to samo ako primaju putnike. Evo, nasao sam primer u testovima.
Levo je na slici vozilo autoskole, dok je desno taksi. Tacni odgovori su stiklirani zeleno.

Levo je na slici vozilo autoskole, dok je desno taksi. Tacni odgovori su stiklirani zeleno.

Poslednja izmena od H4wkeye u 10 Mar 2013, 22:01, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pre neki dan sam jednom takvom potpuno iskrivio zadnji brisac, rukama. Mamu im je*em da im je*em ! Sledeci put kada budem bio jos nervozniji i sa bebom u kolicima - nogom lomim retrovizor.Day Walker napisao:
Sta zna covek sta je parkiranje kad je dosao iz Priboja?
@Trojanac Meni je na toj slici najveci utisak rupa.

Tebi je to rupa? Ja to ni ne osetim s mojim autom
Ne znas ti sta su rupe, dodji malo na Altinu, Plave Horizonte ili kreni od Mladenovca ka Palanci

Ne znas ti sta su rupe, dodji malo na Altinu, Plave Horizonte ili kreni od Mladenovca ka Palanci

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”