Priča je već bajata ali misliš li da bi neko bez razloga parkirao, skinuo kacigu i izašao na put da čeka da dođe auto da ga napadne. Po njegovoj priči oni su par ulica ranije skrenuli u njega i on im je svirao i pitao ga gde gledaš i on mu je odgovorio sa nemoj da ti je*em mater i ponovo krenuo na njega kolima. Naravno to nije opravdanje za njegovu reakciju i odgovaraće za nasilničko ponašanje a oni za prekomernu upotrebu sile.NexT napisao:Meni je ona fora sa NINom i policijom potpuno fascinantna. Uhvatio sam samo deo snimka gde lik pritrcava auto i nabada decka na suvozacevom mestu, a potom ga ovi dvojica ubijaju od batina.
zasto je on uopste pritrcao autu i udario pandura?.
Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - internacionalno blago
Ako zanemarimo pandure koji se izdr*avaju, sta je sa onima koji zapravo rade svoj posao?
Imas i milion primera da pandur naje*e zato sto bi ono sto je normalno da uradi bilo prekoracenje ovlascenja, prekomerna upotreba sile ili sta vec. A, imas i sudove koji pustaju brdo dilera, lopova, idiota i ostalih go*ana koje policija uhapsi.
I to, policija ih uhapsi u 3 ujuturu, oni su napolju u 8.15, cim se otvori sud.
Al bitno da je Gagiju ili kome vec stiglo da ce da ide u zatvor jer nije platio kaznu od 5000...
ftj, zato i pitam, nemam pojma sta se desavalo... Nasli se znaci 3 idiota na ulici
Imas i milion primera da pandur naje*e zato sto bi ono sto je normalno da uradi bilo prekoracenje ovlascenja, prekomerna upotreba sile ili sta vec. A, imas i sudove koji pustaju brdo dilera, lopova, idiota i ostalih go*ana koje policija uhapsi.
I to, policija ih uhapsi u 3 ujuturu, oni su napolju u 8.15, cim se otvori sud.
Al bitno da je Gagiju ili kome vec stiglo da ce da ide u zatvor jer nije platio kaznu od 5000...
ftj, zato i pitam, nemam pojma sta se desavalo... Nasli se znaci 3 idiota na ulici

Ima policija sasvim dovoljno ovlašćenja. Izgleda da ima i višak pa ne znaju šta će s njima pa ih po malo i zloupotrebe.
Dovoljno je da nauče da koriste postojeća, ali i da znaju da će ozbiljno najebati ako ih prekorače pa bi odnos građani - policija bio mnogo bolji.
Apropo NIN-ovog urednika deluje mi vrlo logično da su mu nešto uradili u saobraćaju i ozbiljno ga izbacili iz takta kad je onako reagovao. Ovime ga ne opravdavam jer ni u kom slučaju nije smeo da nabode čoveka.
A njihovu reakciju neću da komentarišem preterano osim da bi im dao otkaz. Za početak.
Dovoljno je da nauče da koriste postojeća, ali i da znaju da će ozbiljno najebati ako ih prekorače pa bi odnos građani - policija bio mnogo bolji.
Apropo NIN-ovog urednika deluje mi vrlo logično da su mu nešto uradili u saobraćaju i ozbiljno ga izbacili iz takta kad je onako reagovao. Ovime ga ne opravdavam jer ni u kom slučaju nije smeo da nabode čoveka.
A njihovu reakciju neću da komentarišem preterano osim da bi im dao otkaz. Za početak.
Kako je lako tako sagledati stvari...
A gde su oni dileri i slicni koje pusta sef stanice,koje pusta naredjenje od ministra policije,za koje je jasno naredjeno da se ne diraju,gde su one silne interventne jedinice koje zidaju kuce po rodnim gradovima i selima od "policijske plate"?
Gde je ono gledanje kroz 2 promila ako si kolega ili ti je cale kolega,brat i slicno?
Gde je 80% saobracajne policije koji otvoreno svakodnevno primaju mito?
Gde je ono kada mu kazes nesto iz zakona,a on se iznervira,pa te jos dodatno napusi zato sto je on prekrsio svoj zakon
i ko si ti,obican smrtnik njega da opominjes?
Gde je pauk koji stane na sred ulice da jedu?
Gde su 50% patrola kojima ne radi pola automobila,a pisu kazne za isto to?
Gde je 90% policije koja se ne pridrzava zakona za koji ih mi placamo da sprovode?
Gde je jos milion stvari kojih sada ne mogu da se setim?
Da zanemarimo one pandure sto se izdrkavaju???
A da zanemarimo one ljude koji krse zakon?
A gde su oni dileri i slicni koje pusta sef stanice,koje pusta naredjenje od ministra policije,za koje je jasno naredjeno da se ne diraju,gde su one silne interventne jedinice koje zidaju kuce po rodnim gradovima i selima od "policijske plate"?
Gde je ono gledanje kroz 2 promila ako si kolega ili ti je cale kolega,brat i slicno?
Gde je 80% saobracajne policije koji otvoreno svakodnevno primaju mito?
Gde je ono kada mu kazes nesto iz zakona,a on se iznervira,pa te jos dodatno napusi zato sto je on prekrsio svoj zakon
i ko si ti,obican smrtnik njega da opominjes?
Gde je pauk koji stane na sred ulice da jedu?
Gde su 50% patrola kojima ne radi pola automobila,a pisu kazne za isto to?
Gde je 90% policije koja se ne pridrzava zakona za koji ih mi placamo da sprovode?
Gde je jos milion stvari kojih sada ne mogu da se setim?
Da zanemarimo one pandure sto se izdrkavaju???
A da zanemarimo one ljude koji krse zakon?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Dečaku (14) pretili nožem, skinuli mu patike pred punom stanicom kod "Ušća"!
http://www.telegraf.rs/vesti/610618-dec ... m-kod-usca
http://www.telegraf.rs/vesti/610618-dec ... m-kod-usca
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
E sada se moze reci da su se vratile 90te. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da nisu vratili AirMax, sve bi bilo OK 
Salu na stranu:
Tuzno je sta se sve desava.
Ne znas ni kako da reagujes u toj situaciji... Da li su narkomani? Da li bi te rasporio da ne trepne? Da li bi bacio noz i pobegao, da mu podviknes?
mnja...

Salu na stranu:
Tuzno je sta se sve desava.
Ne znas ni kako da reagujes u toj situaciji... Da li su narkomani? Da li bi te rasporio da ne trepne? Da li bi bacio noz i pobegao, da mu podviknes?
mnja...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Strasno. Ti sto kradu patike su balavci obicni, jaki su u grupi i sa nozevima. Kad ih dovedu u zatvor, svi glave drze oborene i samo sto ne zaplacu. Ali jebiga, nije svejedno da pridjes grupi od 4 idiota sa nozevima. Najbolje pozoves policiju i kazes im tacno gde je bilo, u kom pravcu su otisli, opis sta nose itd. A onda kad ih pokupi interventna 

Pa ja sam imao slicno iskustvo pre par godina. Bio sam 3. ili 4. godina i vracao sam se sa nekog 18. rodjendana, rastao se sa ortacima oko 4-5 ujutru u Zarkovu i idem uz Vodovodsku, burazer me cekao gore na vrhu. I prolazim ja pored nekog grila,vidim 2 lika stariji, kad sam odmakao malo krene jedan za mnom, zaustavi me i pocne sa nekom pricom "decko daj patike bla bla bla" ja se zbunio najstrasnije,i iskuliram ga manje-vise. Rekao sam nesto u fazonu dal si normalan pa u cemu cu da idem ja kuci, i da me ceka brat kod trafike da prekine da me smara. Lik se tu okrenuo i otisao...
I da,imao sam famozni Air Max na nogama
I da,imao sam famozni Air Max na nogama

Tako je moj najbolji drugar zakasnio do banke kod Hrama Sv. Save da uplati faks za svega par minuta,dosao kao lik neki sa strane,kao i on se iznervirao sto ne radi banka,ali zna on jednu 2 ulice pored koja radi...
Odu oni 2 ulice pored kao da obojica uplate,lik iza coska izvadi noz i krene da onako "opasno" piska kroz zube,daj pare,otvoricu te...
Prica se zavrsila tako sto je lik molio da ga drugar pusti,dok je jos mogao da prica,a onda je drugar dosao do nas u kafic par ulica dalje na Vracaru sa 2 krvave jakne,otecenim rukama i krvavim patikama...Sreca,pa je tudja krv
Tu uzetu ovom dripcu(koju je uzeo iz inata) je poklonio nekim klincima sto su dosli da prose do Bucka posle pola sata
Tako treba sa tim dzukelama.
Inace,sreli smo tog dripca kako prodaje kokice na bulevaru par meseci kasnije,naravno,cim je njega prepoznao,krenuo je da trci kao blesav ostavivsi stand sa kokicama prazan
Ja sam pre 3,4 godine ,kada sam tek kupio auto i ostavio ga na NBG u servisu zavrsio u pritvoru zato sto sam prebio 2 lika koji su vacarili i mrcvarili devojku na autobuskoj stanici pred 20-ak ljudi...
Ono,kao opasni zemunci u suskavim tresama i airmax patikama... Naravno,sve je to trajalo 15 minuta,jer sam ih ja prvo ubedjivao da je puste,da nisu ok,dok se posle odjebavanja mene,nisu okrenuli i poceli da mi se ubacuju u lice,pa je tuca trajala samo minut jer je neko pozvao policiju izgleda jos pre tuce koja se brzo stvorila tu...
Problem je sto prosecan gradjanin ipak nije neko ko se bije,ko ce da rizikuje da ga neko raspori,ima porodicu i slicno i smatram da je kuliranje ipak skroz prirodnija reakcija nego ulazenje u konflikt...
Koliko god neko ko se recimo suprotstavio nekome ovako sa nozem i slicno ispao heroj,ne treba osudjivati one koji to nisu i koji su primorani da gledaju kako nekome skidaju patike ispred njih.
Odu oni 2 ulice pored kao da obojica uplate,lik iza coska izvadi noz i krene da onako "opasno" piska kroz zube,daj pare,otvoricu te...
Prica se zavrsila tako sto je lik molio da ga drugar pusti,dok je jos mogao da prica,a onda je drugar dosao do nas u kafic par ulica dalje na Vracaru sa 2 krvave jakne,otecenim rukama i krvavim patikama...Sreca,pa je tudja krv

Inace,sreli smo tog dripca kako prodaje kokice na bulevaru par meseci kasnije,naravno,cim je njega prepoznao,krenuo je da trci kao blesav ostavivsi stand sa kokicama prazan

Ja sam pre 3,4 godine ,kada sam tek kupio auto i ostavio ga na NBG u servisu zavrsio u pritvoru zato sto sam prebio 2 lika koji su vacarili i mrcvarili devojku na autobuskoj stanici pred 20-ak ljudi...
Ono,kao opasni zemunci u suskavim tresama i airmax patikama... Naravno,sve je to trajalo 15 minuta,jer sam ih ja prvo ubedjivao da je puste,da nisu ok,dok se posle odjebavanja mene,nisu okrenuli i poceli da mi se ubacuju u lice,pa je tuca trajala samo minut jer je neko pozvao policiju izgleda jos pre tuce koja se brzo stvorila tu...
Problem je sto prosecan gradjanin ipak nije neko ko se bije,ko ce da rizikuje da ga neko raspori,ima porodicu i slicno i smatram da je kuliranje ipak skroz prirodnija reakcija nego ulazenje u konflikt...
Koliko god neko ko se recimo suprotstavio nekome ovako sa nozem i slicno ispao heroj,ne treba osudjivati one koji to nisu i koji su primorani da gledaju kako nekome skidaju patike ispred njih.
Zavisi tu dosta i od situacije i od coveka,ja kada je u pitanju noz verovatno se ne bih ubacivao vec bih pozvao policiju...
Ali npr slicna situacija pre neki dan samo sto nije doslo do konflikta nikakvog,idemo ja i ortak (povelik momak sto bi rekli ima 2m, a ni ja sa 1.88 nisam bas mali) pesackim kod kod pravnog. Guzva naravno,svi zure. I ja vidim na 3-4 metra dijagonalno ispred mene devojka mi ide u susret i necija saka joj se priblizava,prvo sam mislio da hoce da je uhvati za ruku ali onda shvatam da ide ka torbi koju devojka drzi na boku.Pogledam i vidim 2 cigana mozda imaju 15-20 godina ako hodaju iza nje. Ja i ortak (i on je primetio posle mi kaze) krecemo ka njoj jer nam ne vredi da se deremo kad nas nista ne bi cula od galame a i ne znamo sta da kazemo kad nista tehnicki nisu jos uradili, oni vide nas dvojicu da ih gledamo i da se priblizavamo. Ali bukvalno sam provalio kako gleda u mene,gleda u mog ortaka,pogleda onda u svog i odjednom skoro da krecu da trce kroz guzvu i pobegose. Naravno devojka nista nije ni provalila
Sad kad pisem izgleda kao da je dugo trajalo ali bukvalno se sve izdesavalo u par sekundi,i kad sam posle pricao sa drugom i on mi kaze da je i mahinalno krenuo ka njima uopste ne razmisljajuci o tome. Po meni bi to vec svako trebalo da uradi,ali opet izgleda da niko osim nas dvojice nije ni primetio a kamoli reagovao
Ali npr slicna situacija pre neki dan samo sto nije doslo do konflikta nikakvog,idemo ja i ortak (povelik momak sto bi rekli ima 2m, a ni ja sa 1.88 nisam bas mali) pesackim kod kod pravnog. Guzva naravno,svi zure. I ja vidim na 3-4 metra dijagonalno ispred mene devojka mi ide u susret i necija saka joj se priblizava,prvo sam mislio da hoce da je uhvati za ruku ali onda shvatam da ide ka torbi koju devojka drzi na boku.Pogledam i vidim 2 cigana mozda imaju 15-20 godina ako hodaju iza nje. Ja i ortak (i on je primetio posle mi kaze) krecemo ka njoj jer nam ne vredi da se deremo kad nas nista ne bi cula od galame a i ne znamo sta da kazemo kad nista tehnicki nisu jos uradili, oni vide nas dvojicu da ih gledamo i da se priblizavamo. Ali bukvalno sam provalio kako gleda u mene,gleda u mog ortaka,pogleda onda u svog i odjednom skoro da krecu da trce kroz guzvu i pobegose. Naravno devojka nista nije ni provalila
Sad kad pisem izgleda kao da je dugo trajalo ali bukvalno se sve izdesavalo u par sekundi,i kad sam posle pricao sa drugom i on mi kaze da je i mahinalno krenuo ka njima uopste ne razmisljajuci o tome. Po meni bi to vec svako trebalo da uradi,ali opet izgleda da niko osim nas dvojice nije ni primetio a kamoli reagovao

Iskreno i meni noz neko da izvadi,mozak bi mi se blokirao i ne bi mi ni palo na pamet otpor da pruzam za neke materijalne stvari...
Jbg,ima i onih primera gde neko nekome pomogne,pa jedva i hvala da dobije...
A opet,nisu ni svi koji to rade,napaceni balavci sa kikiriki testisima,vec ima i stvarno fizicki i psihicki zajebanih likova koji rade takve gluposti...
A BG je ipak grad sa 2 miliona stanovnika i ocekivano ima dosta ludaka,a jos vise onih koji bi da se dokazu kao ludaci,pa ako se prelomi na tebi,najebao si bez ikakvog razloga i logike...
Sto bi rekli,ko je nekad rekao da je zivot fer?
Jbg,ima i onih primera gde neko nekome pomogne,pa jedva i hvala da dobije...
A opet,nisu ni svi koji to rade,napaceni balavci sa kikiriki testisima,vec ima i stvarno fizicki i psihicki zajebanih likova koji rade takve gluposti...
A BG je ipak grad sa 2 miliona stanovnika i ocekivano ima dosta ludaka,a jos vise onih koji bi da se dokazu kao ludaci,pa ako se prelomi na tebi,najebao si bez ikakvog razloga i logike...
Sto bi rekli,ko je nekad rekao da je zivot fer?

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V