Outlet Centar - Inđija
Re: Outlet Centar - Inđija
Znam zato i kažem. Nego na sajtu je najava dodatnih 20% u subotu i nedelju od 14 do 19h.
Sa tim stavom sigurno da neXepoj87 napisao:Dzaba, ne mogu ja biti toliko mali, osim da budem ausvic.fazonstefanan napisao:Heroj bolje uzmi meni, veća motivacija kad vidiš kako meni lepo stoji
Sent from my Sony

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Decko, imao sam 85 kg u osnovnoj i srednjoj skoli, kada sam bio skroz mrsav, pre teretane
Ti si samo ljubomoran na moju plemicku gradju 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Brale tamo na tom sajtu što je Paja postavio, sve neki štiglići
Imaju ruke, kao moja deca
Jedu li ti ljudi išta 

Imaju ruke, kao moja deca

8 merica.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Zanimljivo je da kolekcija TH koju smo u ITA videli i kupovali u outletu početkom 2014. nikad nije došla u SRB. Slične jakne npr. su dobijali, ali nikad iste nisu bile.Xepoj87 napisao:Naravno, ja u prodavnici TH japanke platim 5000, kupim veoma slicne zimi za 1500-2000, ne secam se tacno.
To je americki brand, pa onda verovatno svako nabavlja sta im odgovara. Ali je realnost da je u vecini stara kolekcija, nekada i po 2,3 godine.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Sva roba koja je bila na spec cenama je bila ili krš ili je nilo bilo.
Redovne outlet cene
Lacoste polo majce i ženske i muške 63€ al je izbor boja i brojeva bio kilav. Međutim, našao sam kolegi polo majcu sa dugim rukavima za 27€ i ženi haljinu za 50€.
Tommy Hilfinger ženski pamučni džemperi 2 za 100€.
Dečije Crocs 22€.
Boss polo majce 45€ veliki izbor boja i veličina, kišni mantili ooko 180€ al su mi delovali ko teška plastika, odela oko 350€.
Nike dry fit majce 20€.
Samsonite meki koferi 100-150€ zavisi od veličine.
Michael Kors ženske tašne 175€ pa na više.
Na sve ovo se dobijao popust od 10% od uprave centra tj dobije se pet kupona po osobi registracijom na sajtu i na sve je moguće tražiti tax free papire.
U tržnom centru u centru Berlina Lacoste muški pamučni džemperi sa 30% popusta 84€, a ženski 70€.
Redovne outlet cene
Lacoste polo majce i ženske i muške 63€ al je izbor boja i brojeva bio kilav. Međutim, našao sam kolegi polo majcu sa dugim rukavima za 27€ i ženi haljinu za 50€.
Tommy Hilfinger ženski pamučni džemperi 2 za 100€.
Dečije Crocs 22€.
Boss polo majce 45€ veliki izbor boja i veličina, kišni mantili ooko 180€ al su mi delovali ko teška plastika, odela oko 350€.
Nike dry fit majce 20€.
Samsonite meki koferi 100-150€ zavisi od veličine.
Michael Kors ženske tašne 175€ pa na više.
Na sve ovo se dobijao popust od 10% od uprave centra tj dobije se pet kupona po osobi registracijom na sajtu i na sve je moguće tražiti tax free papire.
U tržnom centru u centru Berlina Lacoste muški pamučni džemperi sa 30% popusta 84€, a ženski 70€.
Levis, Bata, Nike, ništa?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Levis kao radnju su zatvorili, a ovako sto u tragovima ima je em nikakvo, em su cene astronomske.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ako je pitanje za Berlin, bio je Levis ali nisam ulazio, Bata nema, a Nike ima ogromnu radnju. Osim majca koje su me interesovale nisam zapamtio druge cene. Bilo je jako puno garderobe, ali je izbor patika bio dosta slab.
Cene Nike patika u radnjama po gradu su dosta slične našim. Gledao sam ženi jedne koje su ovde 15.000 tamo su bile 125€.
Cene Nike patika u radnjama po gradu su dosta slične našim. Gledao sam ženi jedne koje su ovde 15.000 tamo su bile 125€.
Kakav bre Berlin, Indjija 

U shopping preko se ide u Januaru.