Policijski automobili
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Policijski automobili
Pajo pa zar ti mislis da to mesto nije unapred obezbedjeno?
siguran sam da si do sada cuo kako se radi obezbedjivanje mesta dolaska vip licnosti..
@Urose
napisi slobodno, mnogi vole da lazu da su u Kobrama a rade npr u VP
za 90% pripadnika, niko od nas ne bi pretpostavio da se bave tim poslom.
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
siguran sam da si do sada cuo kako se radi obezbedjivanje mesta dolaska vip licnosti..
@Urose
napisi slobodno, mnogi vole da lazu da su u Kobrama a rade npr u VP
za 90% pripadnika, niko od nas ne bi pretpostavio da se bave tim poslom.
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Re: Policijski automobili
Da si bio na licu mesta ne bi imao utisak da je išta obezbeđeno. Delovalo je potpuno amaterski.
Nakon što su ovoj državi ubili premijera u sred dvorišta vlade ne želim da verujem nego želim da vidim da se neko stvarno čuva.
Nakon što su ovoj državi ubili premijera u sred dvorišta vlade ne želim da verujem nego želim da vidim da se neko stvarno čuva.
- Day Walker
Tada su Kobre bile PTOd, ne znam ko ga je cuvao.. MUP verovatno..
Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Iskreno se nadam da je ovaj lagao, sve u svemu da ne pričam previše ionako je svaki treći doušnik, postoje jako ozbiljne indicije da ovaj jeste u Kobrama, a ja mu ne bi dao da mi radi na palačinkama.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Možda je hteo da se prošeta... 

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
DW, to o cemu ti pricas postoji, ali kad je unapred planirana ruta kretanja sticene licnosti. (kad dolaze stranci)
A kad neko od nasih mora, manje vise iznenada, da promeni lokaciju vise puta dnevno, tu onda nema mnogo prostora za pripremu terena. A da mogu da rade bolje, sigurno da mogu.
Ubistvo premijera nije bas dobar primer lose odradjenog posla onih sto ga cuvaju, jer ima politicku pozadinu.
Ali zato ima par snimaka atentata ili pokusaja atentata, gde razne psihicki poremecene licnosti napadaju sticenu licnost. Gledao sam skoro jedan, na kom se vidi kako se napadac krece uz coveka iz obezbedjenja skoro ceo minut, prilazi do sticene licnosti i puca sa pola metra...e to je direktan propust, i to bas onog vidljivog dela obezbedjenja
Ala napravismo off
A kad neko od nasih mora, manje vise iznenada, da promeni lokaciju vise puta dnevno, tu onda nema mnogo prostora za pripremu terena. A da mogu da rade bolje, sigurno da mogu.
Ubistvo premijera nije bas dobar primer lose odradjenog posla onih sto ga cuvaju, jer ima politicku pozadinu.
Ali zato ima par snimaka atentata ili pokusaja atentata, gde razne psihicki poremecene licnosti napadaju sticenu licnost. Gledao sam skoro jedan, na kom se vidi kako se napadac krece uz coveka iz obezbedjenja skoro ceo minut, prilazi do sticene licnosti i puca sa pola metra...e to je direktan propust, i to bas onog vidljivog dela obezbedjenja
Ala napravismo off
Ja pretpostavljam da se prava zaštita odvija na preventivnom nivou, da niko ni ne dođe u priliku da naudi bilo kom državnom organu. Ako dođe do toga da zavisiš od čiste fizičke sile, mislim da je već pola bitke izgubljeno.
Iako je ta zaštita koja se vidi uglavnom pozorište, zaista iritira kad se vide elementi bahatog ponašanja. Štaviše, upravo zbog toga još više iritira - nema razloga za bahanalisanje kad je već glumatanje u pitanju.
Iako je ta zaštita koja se vidi uglavnom pozorište, zaista iritira kad se vide elementi bahatog ponašanja. Štaviše, upravo zbog toga još više iritira - nema razloga za bahanalisanje kad je već glumatanje u pitanju.
- Day Walker
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Jel zna neko koji je ovo auto u pratnji na trenutak se vidi na 0:45? Taj nisam pre vidjao.
http://www.youtube.com/watch?v=iTo9dzs52Zc
http://www.youtube.com/watch?v=iTo9dzs52Zc
Lanser?
- Day Walker
Mitsubishi Lancer