Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Kucam poruku 5 minuta, kliknem da posaljem, a ono u medjuvremenu poslato jos 10 poruka, pa mi post izgubi smisao. Iskljucujem se iz rasprave. 

Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
@Vladapetr
siguran sam u to, a ti se raspitaj pa ces videti
problem je dozvola za nosenje i to je jako tesko dobiti, za drzanje oruzja nije nikakav problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
siguran sam u to, a ti se raspitaj pa ces videti

problem je dozvola za nosenje i to je jako tesko dobiti, za drzanje oruzja nije nikakav problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
ADrei, hajde me povedi da mi izvadiš dozvolu za držanje oružja. Platiću dobro, iako nije nikakav problem kao što kažeš.
Poslato telepatski
Poslato telepatski
Poslednja izmena od Vladapetr u 04 Dec 2014, 00:26, izmenjeno 1 put ukupno.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Kapiram ja sta ti pricas odlicno, nego ti mene ne kapiras, ili kako mi se cini, ne zelis da ukapiras. Poenta je da nema svaki clan zakona jednaku tezinu i da jednostavno ne mozemo da gledamo jednako na njega i osudjujemo kao da si ubio nekog za svako neslaganje.Vladapetr napisao:Mislio sam da si samo tvrdoglav, ali ti zapravo nisi u stanju da shvatiš. Nisam rekao da je kupovina oružja i auto od 115ks ista stvar, hteo sam da ti ukažem koliko je debilno kad svoj lični primer staviš kao šablon po kojem treba da se radi zakon jedne države.
@Adrei: hajde razmisli ili proveri pre nego tako nešto napišeš.
Poslato telepatski
A i vi ste mi neki mnogo veliki moralisti, takvi su obicno najgori, jedno pisu a drugo rade, sto naravno nikad nece priznati u svojoj pisaniji.

- Vladapetr
Sinko, mi moralisti sami plaćamo za sve gluposti koje uradimo. Zato nas mamini razmaženi sinovi uglavnom ne razumeju 
Poslato telepatski

Poslato telepatski
- stefank
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Privedose me nedavno, nesto se ne sjecam da je mama lezala umjesto mene. 

- Vladapetr
Odležao si svoje po ps-u? Najjače mi je kad takvi počnu da glume ostvarene likove, bad boy fazon, "ja sa svojih 10 prsta" i ostalo

Poslato telepatski

Poslato telepatski
- stefank
Ne glumim ja nista, jednostavno ne utice na moje stavove ako sam kaznjen po PS-u u bilo kom smislu. Al sto smrducka pomalo na komplekse ovuda, osjeca jos neko?

Cemu ovakav ton? Prilicno klinacki i nevaspitano s tvoje strane.Vladapetr napisao:Sinko, mi moralisti sami plaćamo za sve gluposti koje uradimo. Zato nas mamini razmaženi sinovi uglavnom ne razumeju
Poslato telepatski
- Vladapetr
Pitao sam jesi li ili nisi kažnjen? Jesi li ili nisi odležao kaznu?
Sad si ti bio pritvoren pa si opak lik, imaš kako reče "svoju odgovornost"... a kući te čeka pun budjelar, oprano i opeglano, auto sa punim rezervoarom. Zato ništa i ne utiče na tvoje stavove i zato već sve znaš sa 22 godine
I sad ti palamudiš šta i kako da rade ljudi koji nekog hrane, koji se osećaju odgovornim za nekoga, koji treba nekom drugom da obezbede budućnost... idem da se udavim gde babe pišaju, na šta ja trošim vreme 
I ne, ne radi se o kompleksu nego o gadjenju. Imao sam u tvojim godinama zaledjinu kakvu možeš samo da maštaš, pa mi na kraj pameti nije bilo da je spomenem a kamoli upotrebim. Kućno vaspitanje, šta da se radi
u prevodu: to što si ti ja sam mogao da budem, ali sam naučen i vaspitan za bolje.
Poslato telepatski
Sad si ti bio pritvoren pa si opak lik, imaš kako reče "svoju odgovornost"... a kući te čeka pun budjelar, oprano i opeglano, auto sa punim rezervoarom. Zato ništa i ne utiče na tvoje stavove i zato već sve znaš sa 22 godine

I ne, ne radi se o kompleksu nego o gadjenju. Imao sam u tvojim godinama zaledjinu kakvu možeš samo da maštaš, pa mi na kraj pameti nije bilo da je spomenem a kamoli upotrebim. Kućno vaspitanje, šta da se radi

Poslato telepatski
- Vladapetr
Može li pomoć: kako da starački i vaspitano odgovorim na tvrdnju da sam lažni moralista? Kako da u tom odgovoru ne spomenem zašto onaj ko me proziva zapravo i ne zna šta je moral?Wolfy napisao:Cemu ovakav ton? Prilicno klinacki i nevaspitano s tvoje strane.Vladapetr napisao:Sinko, mi moralisti sami plaćamo za sve gluposti koje uradimo. Zato nas mamini razmaženi sinovi uglavnom ne razumeju
Poslato telepatski
Poslato telepatski
Hocu da kazem da je floskula "mamini i tatini sinovi" vec podosta izlizana,a daleko od toga da je ikada bila pametna i interesantna.A i ne vidim da je iko ovde od nas kompetentan da lepi etikete imaginarnim internet sagovornicima.
- Vladapetr
Kad hteo ili ne pročitaš nečijih par 'iljada postova, onda dobiješ prilično jasnu sliku o tome ko piše. Jesmo svi kao nikovi sa foruma imaginarni ali su stavovi ovde izrečeni javni i stvarni. Tako da imaginarni ja na onaj način komentarišem i objašnjavam stavove i ponašanje imaginarnog stefank-a. Vrlo prosto 
Poslato telepatski

Poslato telepatski
Poslednja izmena od Vladapetr u 04 Dec 2014, 01:02, izmenjeno 1 put ukupno.
- stefank
Ko tebi "palamudi" ista i ko te uopste i komentarise? Koliko ja vidim ti si jedini koji to radi, ne u raspravi sa mnom vec sa svakim, generalno ti je takav ton, toliko o tom silnom vaspitanju.
Nego necu da se sputam na tvoj nivo (ne)pristojnosti pa da se sad frljamo fino upakovanim uvredama bezveze, uzivaj sa svojim "gadjenjima" (ako ti je tako ljepse nazvati
) i to je to, to su neke stvari koje svakako nisu bitne za temu. 

- Vladapetr
Haha, bitno je samo da nismo na istom nivou. Kao što je bitno i da opet nisi odgovorio ni na jedno od konkretnih pitanja ili komentara. Ovde se rasprava vodi o novom zakonu o bezbednosti u saobraćaju, tvoje poimanje zakona i bezbednosti je takvo da drugog načina za raspravu sa tobom ja ne vidim
Ako zakon "obaraš" silnim hiper-realnim i objektivnim iskustvima iz svog života, ne možeš da očekuješ da ga branim nikako drugačije nego dokazivanjem da je sve to tvoje samo šarena laža.
Poslato telepatski

Poslato telepatski