Elektronska naplata putarine
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Elektronska naplata putarine
Da li možda naši već dozvoljavaju Hrvatima, Grcima i Bosancima da koriste njihove tagove ovde? Ne bi me čudilo... Kao što Hrvati ulaze sa ličnom u Srbiju a nama traže pasoše za ulazak u Hrvatsku... 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Tako je i biloMomčilo napisao:Meni je za 60 denara skidao 0,99€, što mi je ok kurs. E sad, pretpostavljam da si plaćao gotovinom, gde sigurno mogu da zakinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
To ti je za sve u EU, moguce i UK, oni mogu kod nas sa licnom, mi od skoro cemo morati i da popunjavamo formulare pre nego sto pomislimo da krenemo bilo gde u EU.Saša napisao:Da li možda naši već dozvoljavaju Hrvatima, Grcima i Bosancima da koriste njihove tagove ovde? Ne bi me čudilo... Kao što Hrvati ulaze sa ličnom u Srbiju a nama traže pasoše za ulazak u Hrvatsku...
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Da li za ovu opciju Toll for all mora novi tag uredjaj da se uzima ili ovaj standardni koji imam već 3-4 godine može da se iskoristi?
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Jel imao neku situaciju da mu tag "kmekne"... oglasi se čudnim tonom prilikom očitavanja? Desilo mi se dva puta, posle toga normalno bude... Sumnjam da je možda baterija slaba.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Koji tag, pre ili postpaid? Prepaid malo drugacije se oglasavao kad padne ispod nekog iznosa.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Post.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To je pravi izraz, kmekne. Meni se to desilo da prepaidom, možda dva puta, a između toga, kao i kasnije, radi normalno.
I ja sam sumnjao na bateriju, jer posebno pišti kada oadne ispod limita. Da ne bih dalje mozgao, uzmem ja lepo postpaid, kad su već delili na Sajmu i mirna Bačka (nisam napisao krajnji sever Srbije).
Taj postpaid je u nekoj fioci, nogao bih oprobati radi li
TapaT
I ja sam sumnjao na bateriju, jer posebno pišti kada oadne ispod limita. Da ne bih dalje mozgao, uzmem ja lepo postpaid, kad su već delili na Sajmu i mirna Bačka (nisam napisao krajnji sever Srbije).
Taj postpaid je u nekoj fioci, nogao bih oprobati radi li
TapaT
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Hoce i meni na velikim vrucinama da promeni zvuk. Kod mene tag stoji na nosacu cele godine, greje se i hladi pa verujem da je zvucnik (ako se moze tako nazvati) oslabio.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Izlazi mi reklama za AMSS tagove. Da li je neko probao ili zna o čemu se radi?
amss je postao preprodavac sa svojom platformom, kao enpay. jel neka primamljiva ponuda?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
A mozda i baterija. Ja svoj samo nabacim na nosac, ako ga ukacim do kraja imam osecaj da ce se odlepiti nosac kad skidam tag.
Ja sam uspeo da nađem samo dve stranice od njihove enp platforme. Jedna za prijavu, druga za registraciju. Nisam uopšte siguran kako funkcioniše ali, sudeći po stranici za registraciju, rekao bih da je za one koji već imaju tagove.ftj napisao: 24 Sep 2024, 16:37 amss je postao preprodavac sa svojom platformom, kao enpay. jel neka primamljiva ponuda?