Obuća i odeća
Re: Obuća i odeća
Ja sam imao jedne. Što se udobnosti tiče nisam merodavan da sudim jer sam ih nosio 7,8,9 godina (baš baš dugo), pa sam i zaboravio kakve su bile na početku. Znam da su bile neuništive, što i broj godina nošenja pokazuje.Captain Slow napisao:Kakve su patike New Balance, ne zanimaju me modeli za trčanje, nego za svaki dan.
Ima neko iskustva iz prve ruke(noge)?
Naravno daleko od toga da sam ih zadnjih godina nosao svaki dan. Uvek su bile neka rezerva jer estetski nisu bile reprezentativne ali su i dalje bile čitave pa mi bilo žao da ih bacim.
Dakle, iskustvo iz noge - trajne.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nisam...nisu mi u fokusu da gledam tako nešto u inostranstvu jer ih ima svuda, ali kad odem sledeći put mogao bih da obratim pažnju.sebekkg napisao:Jesi li probao u inostranstvu da li ima razlike?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:

Barricade Court 2-Nova kolekcija.Kupio sam ih na nagovor supruge koja ima model iz 2012. i zaista su joj kao nove.Klasične teniske patike,čvrste i stabilne,a udobne.Drže stopalo "priklješteno",a zaista udobno.
Juče šetali po Merkator Limanu,i u T.Tailor Denim opasno sniženje pantalona.Ali nemaju moj broj.Smorio se totalno.
Poslato sa MediaPad 7 Youth 2 uz pomoć Tapatoka
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kožne Classic su mi uvek delovale ženski... ne znam zašto.starac vujadin napisao:Reebok Classic je nekada bila sjajna patika, ali su poslednjih godina teški fušeraj...bsar ono što je na našem tržištu. Ne stavljaju više potporu na unutrašnju stranu stopala i stopalo prilikom gaženja klizi unutra. Posle kratkog vremena se patike upropaste, a loše je i za stopalo koje je u neprirodnom položaju. Sad sam ih gledao i probao i nisu ispravili to...tj. nekada davno kada je tap patika proslavila Reebok imala je tu potporu, ali je već godinama nemaju i patike su znatno lošije izrađene nego ranije.

Jel mi utisak dobar ili prethodne sezone Reebok koštaju u proseku dosta manje od ostalih patika?

Širim haos!
- srdjanyo
- Kontakt:
Ove patike od ∆ gore odneo na reklamaciju u Sportvision.Uzeli su ih i šalju ih u Jugoinspekt na proveru.
Problem je u desnoj,na risu me žulja.Napipali smo to što stvara žulj.Nalazi se na početku jezika patike,od dole.
Da li je neko imao slična iskustva?Inače,rekli su mi da se to rešava za 8 dana.
Tesla 6.1
Problem je u desnoj,na risu me žulja.Napipali smo to što stvara žulj.Nalazi se na početku jezika patike,od dole.
Da li je neko imao slična iskustva?Inače,rekli su mi da se to rešava za 8 dana.
Tesla 6.1
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam nosio u ponedeljak cipele u Batu na reklamaciju, pukle su obe na istom mestu, i u roku od 5 dana su me zvali i refundirali placeni iznos. Ja sam se iznenadio da je u Srbiji obavljeno sve na visokom nivou, odneo sam im cipele, javili se pre navedenog roka od 8 dana, popunio sam par formulara i dobio novac nazad.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mom kumu su vratili pare za Timberland cipele i to nosene tokom cele sezone. Pitali su da li hoce novac ili da izabere druge. Sa obzirom da je skoro stiglo prolece, uzeo je novac 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
To su on cuvene cipele waterproof koje se deklarisu kao letnje? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam moje, Bata cipele, nosio dva meseca i vratili su mi ceo iznos. Doduse, posto je ozbiljno snizenje a zimske cipele ce mi trebati ponovo za 8-9 meseci, ja sam kupio nove za jos manje novca 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
(Skoro) Sve se deklarisu kao cipele za suvo vreme, cak i kada imaju waterproof oznaku proizvodjaca.
One njegove su pukle.
One njegove su pukle.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni su na basketu stradale patike posle 3-4 meseca - u Djaku sam odmah na licu mesta dobio nove uz ponudu i za vracanje novca ili zamenu za drugi model.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja bas sad planiram da reklamiram moje patike za basket..
Deformisao mi se desni djon, nekako je pobegao (skliznuo) skroz u stranu.. Tacno osetim dok trcim kako me boli noga i nekako steze stopalo.
Isto u djaku kupljene, D. Rose.
Deformisao mi se desni djon, nekako je pobegao (skliznuo) skroz u stranu.. Tacno osetim dok trcim kako me boli noga i nekako steze stopalo.
Isto u djaku kupljene, D. Rose.
Brzine idu u H-a !!!

- srdjanyo
- Kontakt:
Ovi su mi rekli da mogu sa zamenim za neki drugi ili isti model.Vraćanje para nisu spominjali.
Tesla 6.1
Tesla 6.1