Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Nase keruse mogu same da budu i da tuguju dok im ne zaturiraju creva. Posle tuguju punog stomaka.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja dajem Advocate svom psu
Bas sam bio zagrejan zadnjih par nedelja da kupim sibirskog haskija. Odgedao sam svaki video na YT o njima, meni bez konkurencije omiljena rasa psa, veoma su pricljivi, cak toliko da se cesto raspravljaju sa vlasnicima. Ipak me jedino cena odvlaci od toga, sa transportom bi me izasao najmanje 10.000 din, sto je za budzet porodice sa ispod prosecnim primanjima na jugoistoku Srbije malo mnogo.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Prati forume i oglase, možda se desi da neko poklanja.
Ne bih da zalazim u džep ali ako ti je 10k previše, treba malo razmisliti da li uzeti takvog psa i ako ti ga neko pokloni. Rasni psi umeju da budu prilicno metiljavi, a i ako hoćeš da se lepo razviju i odrastu treba obratiti malo pažnju na ishranu što opet sve košta, vitamini i vakcine dok je malo, nakupi se tu
Ne bih da zalazim u džep ali ako ti je 10k previše, treba malo razmisliti da li uzeti takvog psa i ako ti ga neko pokloni. Rasni psi umeju da budu prilicno metiljavi, a i ako hoćeš da se lepo razviju i odrastu treba obratiti malo pažnju na ishranu što opet sve košta, vitamini i vakcine dok je malo, nakupi se tu
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Psi su danas skup hobi, cak i oni mali prdavci a ne kerovi normalne velicine. Dobar dan kod veterinara ispod 20 evra nije. Ako ces na papir da stavljas, onda nemoj da maltretiras ni sebe ni kuce. Mi imamo dva psa, finu lovu to izbije na mesecnom nivou, a pudlice su.
Psi su danas skup hobi, cak i oni mali prdavci a ne kerovi normalne velicine. Dobar dan kod veterinara ispod 20 evra nije. Ako ces na papir da stavljas, onda nemoj da maltretiras ni sebe ni kuce. Mi imamo dva psa, finu lovu to izbije na mesecnom nivou, a pudlice su.
Ima nazalost nekih problema sa haskijima kao rasom:
1. Imaju visok nivo energije, treba im par sati dnevno setnje ili ce tokom noci zavijati. Gledao bih to da ispunim ali jednostavno se nekad ne stigne.
2. Vole da odlutaju, preskacu 1.5m ograde kao od sale, ograda dvorista prema ulici mi nije tako visoka i lako bi mogao da zavrsi pod kolima, ili sa suprotne strane da zavrsi kod komsije gde bi dosao u sukob sa cane corsom.
3. Ubijaju sitnu zivinu, sto bi moglo da mi stvori probleme kod nekih ljudi.
Trenutno imam jednu zenku nekog mesanca koju je deda cuvao na selu pa sam je ja preuzeo kada je on umro, 4-5 god je zivelo sa nikakvom zastitom od snega, vlage, hladnoce, hranjeno kukuruzom. Prezire sve kucice, psi od 30kg beze od njega.
1. Imaju visok nivo energije, treba im par sati dnevno setnje ili ce tokom noci zavijati. Gledao bih to da ispunim ali jednostavno se nekad ne stigne.
2. Vole da odlutaju, preskacu 1.5m ograde kao od sale, ograda dvorista prema ulici mi nije tako visoka i lako bi mogao da zavrsi pod kolima, ili sa suprotne strane da zavrsi kod komsije gde bi dosao u sukob sa cane corsom.
Trenutno imam jednu zenku nekog mesanca koju je deda cuvao na selu pa sam je ja preuzeo kada je on umro, 4-5 god je zivelo sa nikakvom zastitom od snega, vlage, hladnoce, hranjeno kukuruzom. Prezire sve kucice, psi od 30kg beze od njega.

Imao sam haskija, u stanu, mužjaka
Gospodin pas
Nije pas za gazde koji ne znaju sa psima
Gospodin pas
Nije pas za gazde koji ne znaju sa psima
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja volim životinje. Zbog toga ih i nemam kao kućne ljubimce 
Smatram da to ne bi bila pametna ideja za mene, trenutno, a nisam tip za akvarijume i terarijume.
TT

Smatram da to ne bi bila pametna ideja za mene, trenutno, a nisam tip za akvarijume i terarijume.
TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Aj nemoj da kupujes psa, ljubi te brat !!! To sto pises je grozno. Ne znas ti sta znaci imati psa.A170T napisao: 08 Feb 2018, 00:15 Ima nazalost nekih problema sa haskijima kao rasom:
Kad za ženku kažu “beže od njega”, nema tu emocije 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Možda hoće sojke da nafata
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Psa je cuvao deda na selu koji je ziveo takoreci u sumi u uslovima koje bi dobar deo ljudi opisali kao nepogodnim za zivot. Bez vodovoda, bez kupatila, u kuci od blata, prodavnica je bila udaljena 4-5 km. Kukuruzom su ga hranili jer nisu imali previse obzira prema zivotinjama. Prema drugim psima je vrlo agresivno jer pre nego sto sam ga uzeo nje znalo za postojanje drugih pasa.