Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Možda bi priomenili mišljenje da ste (smo) išli u "normalnu" vojsku 

Ja sam bio u vojsci ali se slazem da vojska od barabe nece napraviti coveka (imao slucajeve u ceti) a pametnog moze samo da zaglupi ako se ne "snadje" kao sam ja ili neki drugari.
Isao sam na redovno sluzenje na koje sam se sam prijavio sa 20 god. samo da bih rascistio nesto sa sobom (hteo sam da upsiem vojinu akademiju ali nisam pa sam stalno razmisljao da li sam pogresio) i onda sam shvatio da ta prica nije za mene
A civilno ne bih sluzio ni u ludilu...radije bih muljao da me proglase za ludog i nesposobnog nego da mi tetkice budu komandiri
Isao sam na redovno sluzenje na koje sam se sam prijavio sa 20 god. samo da bih rascistio nesto sa sobom (hteo sam da upsiem vojinu akademiju ali nisam pa sam stalno razmisljao da li sam pogresio) i onda sam shvatio da ta prica nije za mene

A civilno ne bih sluzio ni u ludilu...radije bih muljao da me proglase za ludog i nesposobnog nego da mi tetkice budu komandiri

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pogledaj prilog koji sam okačio!Rakhil napisao:Ono sto je doslo posle mi je posebno odvratno: pocevsi od grafita podrske (jedan Francuz 240 godina itd.) pa do relativizacije dogadjaja od strane kvazi-desne kvazi-elite.
Da me ne shvatiš pogrešno, ne branim nikoga ali i razmišljam svojom glavom.
Slučajno sam video ono što sam okačio i nekoliko dana posle počeo je ponovo feljton o nesrećnom Francuzu.
Zato kažem, pogledajte film pa posle sami prosudite da li je sve trebalo da bude ovako kako su to uradile naše vlasti.
EDIT
vidim vi o armiji...
kako beše ona Borina kako je lepo biti glup
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Slazem se sa Rakhilom razmazenim deristem. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
@samo polako - gledao sam taj film odavno. Da ti mene ne shvatis pogresno, ja sam svestan da je sudski proces upitan, tj. da je zbrzan i da je osudjujuca odluka morala biti doneta u toj situaciji bez obzira na diskutabilnu kvalifikaciju dela. Sta god da je u pitanju, tu se ekipa skupila da bije Francuze zato sto su Francuzi, i jedan od njih se zbog toga nije vratio kuci, za to nema opravdanja.
@dragvorl - a pazi paradoks, pradeda mi bio vojnik, deda mi bio oficir, cale bio oficir, ja isao u civilnu vojsku
@dragvorl - a pazi paradoks, pradeda mi bio vojnik, deda mi bio oficir, cale bio oficir, ja isao u civilnu vojsku

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
@Rakhil
E tu sad dolazimo do onoga zbog čega je Srbija tu gde jeste.
Zbog pravosuđa!
E tu sad dolazimo do onoga zbog čega je Srbija tu gde jeste.
Zbog pravosuđa!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pazi, ako gledas tako, to uopste nije lose. Mnoge stvari se inace uzimaju zdravo za gotovo.Texonja napisao: Sta se pametno moze nauciti u vojsci, osim sto naucis da uzivas u nekim inace totalno banalnim stvarima kao da su nevidjeni luksuz (kafa u gradu, Internet, topla voda, sve luksuz do luksuza)
Mislim da je veoma dobro za svakoga da se jedan mali deo zivota pomalo muci. Ja sam imao takvih slucajeva, i, verujte mi pogled na svet se promeni dobrano.
Iskustvo....iskustvo....Rakhil napisao: ...pradeda mi bio vojnik, deda mi bio oficir, cale bio oficir, ja isao u civilnu vojsku

What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Meni vojska ne bi bila toliko iznenadjenje, celo detinjstvo sam proveo blejeci po kasarnama i druzeci se sa regrutima. Upravo zato sam i bezao od toga, sto sam sve video uzivo, ukljucujuci degradaciju sa godinama (vojni rok 85-e, 95, i 2005-e su tri sveta razlicita). Da je vojna obuka organizovana ko sto sam napisao, pa i ostrije, ja bi bez problema odsluzio svoje.
kao tvoj klasic, podrzacu te potpunosuperboss napisao:Pazi, ako gledas tako, to uopste nije lose. Mnoge stvari se inace uzimaju zdravo za gotovo.Texonja napisao: Sta se pametno moze nauciti u vojsci, osim sto naucis da uzivas u nekim inace totalno banalnim stvarima kao da su nevidjeni luksuz (kafa u gradu, Internet, topla voda, sve luksuz do luksuza)
Mislim da je veoma dobro za svakoga da se jedan mali deo zivota pomalo muci. Ja sam imao takvih slucajeva, i, verujte mi pogled na svet se promeni dobrano.

bivstvovati u velikom kolektivu, ziveti i deliti mnoge stvari sa odredjenom grupom, biti primoran da se staras sam o sebi po mnogim pitanjima, i svasta jos nesto, moze biti velika zivotna skola...
i sve sto te ne ubije ucini te jacim

- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Tacno, ucini te jacim. Nije mala stvar da kopas rupu da bi je zatrpao 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Iako nisam služio vojsku ne slažem se sa ovim što plusiraju 
Imam u okolini par primera gde je to bila dobra stvar, ne od barabe čoveka, ali jednostavno neke navike se ustale, urednost, tačnost...
Da mi je obavezno služenje služio bih redovno, moj izbor, nemam ništa protiv ni ko hoće civilno, al je bzvz pljuvanje po automatizmu...

Imam u okolini par primera gde je to bila dobra stvar, ne od barabe čoveka, ali jednostavno neke navike se ustale, urednost, tačnost...
Da mi je obavezno služenje služio bih redovno, moj izbor, nemam ništa protiv ni ko hoće civilno, al je bzvz pljuvanje po automatizmu...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da budem iskren, većina ovih iz moje okoline koji su eskivirali vojsku su stasali u poprilične babe, a moram priznati da sam se i ja tamo donekle upristojio tj prizvao svesti.
Ipak, posle ovoliko godina, tvrdim da mi je JNA uzela 15 meseci najlepšeg doba života i da je presekla sve dobre stvari koje su se pokretale u jednom mladom čoveku
Pocrkali...
Ipak, posle ovoliko godina, tvrdim da mi je JNA uzela 15 meseci najlepšeg doba života i da je presekla sve dobre stvari koje su se pokretale u jednom mladom čoveku

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
I ja sam služio civilno. Ono što je bila pozitivna stvar u tom služenju jeste potvrda da nisam pogrešio u nekim životnim odlukama.
Slično kao i Floyd.
Slično kao i Floyd.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;