Stigla zima...
Re: Stigla zima...
13.5C u garaži. Koji merak kad se krene na posao, ne treba mi ni jakna u kolima.
Merak je iz sobe sve to gledati kako komsije rade 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Merak je kad ima nesto novo da se stavi pod jajca u ovim zimskim danima...
Izvinjavam se stvarno...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nocas mi je bogami bilo veselo od NSa do VSa po onoj maglustini i jos sa letnjim gumama...
Sad su montirane zimske i lakse se dise

Sad su montirane zimske i lakse se dise

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sinoc sam se vracao iz Madjarske. Oko 21h uvece, od granice pa do kuce me je magla ubila. Vidljivost nikakva. Prvi put sam od kada imam auto sa xenonima vozio po ovakvoj magli. Od mene duboki naklon! Seku maglu kao katana puter! 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne žali se, hvali se!
Kad sam se ja zalio?
Hvalim se, kao i uvek. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Do juče nije mogao ni taštin televizor da ubaci u gepek, a sada švercuje Međede preko "grane"
+1Texonja napisao:Sinoc sam se vracao iz Madjarske. Oko 21h uvece, od granice pa do kuce me je magla ubila. Vidljivost nikakva. Prvi put sam od kada imam auto sa xenonima vozio po ovakvoj magli. Od mene duboki naklon! Seku maglu kao katana puter!
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .