Vežbanje, dijete, teretana...
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Dugacko je da vas zovemo suplementasi, vi cete biti hemicari, a steroidasi nek budu hemicari^² 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Bolje da hemičari budu steroidaši, a mi da budemo apotekari, da se napravi neka distinkcija, ili farmaceuti, može i tako 

Ajd, moze 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Svi ste vi za mene drogoshi 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
nije ekstrakt već suva materija ali reći će ti pravi hemičari/tehnolozi ako ima razlikeMilos napisao:Whey je ekstrakt iz surutke koji nema masti nego cist protein.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Kombinacija roleri, kruzni trening, bitno korigovana israna(bez alkohola, kvasca, secera, belog brasna, i svega ostalog loseg) stabilizovala me je na 73 kg. Otprilikem jedem ribu, teletinu, piletinu, povrce, orasasto voce, od voca samo poneku jabuku i limun, takodje integralno zito. Mnogo vode, i 4ri obroka dnevno, za sada se osecam OK, i teram dalje.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Svaka cast kada imas volje da tako sredis ishranu, to je 90% posla.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Evo vec tri nedelje tako cepam, sreca je da inace organizam ne trazi slatkise, najteze mi je zbog piva, koga sam obozavao....
Morao sam malo da relaksiram organizam osecao sam da sam presao prag lose ishrane, krahirao je sistem, od djubreta, koje sam unosio.
Morao sam malo da relaksiram organizam osecao sam da sam presao prag lose ishrane, krahirao je sistem, od djubreta, koje sam unosio.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ja imam problem sa brojem obroka, redovnosti istih, i spavanjem.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Bax, zasto je kvasac los? Zasto je pivo lose? Zasto je ostalo voce sem jabuka i limuna lose?
Ajde jabuke volim, ali ne kontam limun. Sta u njemu ima toliko dragoceno da ga ljudi jedu i placu?
Ajde jabuke volim, ali ne kontam limun. Sta u njemu ima toliko dragoceno da ga ljudi jedu i placu?

C vitamin, nema kalorija mnogo, pospesuje rad metabolizma i mrsavljenje. Kvasac je ok pivski, a obican treba izbegavati.
A za pivo ne znam da li ima poente i pisati. Pij 2l piva dnevno, i vec posle 2 nedelje ce ti se samo kazti.
Tapatok za Vindovz
A za pivo ne znam da li ima poente i pisati. Pij 2l piva dnevno, i vec posle 2 nedelje ce ti se samo kazti.
Tapatok za Vindovz
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rakhil napisao:Svi ste vi za mene drogoshi

Što svojevremeno reče lokalni penzos: "Vid'o sam i', piju drogu!"

Ma rekao sam ti pre neki dan na Savi, tebe je ubila ona Epica, čak si i pivo i kola zabatalio.Bax napisao:Evo vec tri nedelje tako cepam, sreca je da inace organizam ne trazi slatkise, najteze mi je zbog piva, koga sam obozavao....

Širim haos!
Ja sam počeo pivo lagano da vraćam. Pročitao sam neki tekst da je veza piva i gojenja prenaduvana, tj da kalorija ima znatno manje. Nisam primetio da mi je težina krenula na više.nikaragva napisao:Bax, zasto je kvasac los? Zasto je pivo lose? Zasto je ostalo voce sem jabuka i limuna lose?
Ostale parametre u ishrani nisam promenio, i dalje vodim računa samo smeće da ne jedem i hleb minimalno.
Tapatalk Pro
Bas bih voleo da mi neko od "upucenih" protivnika suplemenata objasni zasto su BCAA,glutamin,omega 3,kreatin i naraavno ozloglaseni Whey "hemija" ?
Samo prvo se obezbedite dobro,pa onda stavite na forum,da neko drugi ne uzme vas patent i postane milioner
Neko moze da bude protivnik suplemenata,iako ne vidim nijedan validan razlog za nesto tako,ali ajde,ali da ih nazivate hemijom,i da su stetni na duge staze,je jednostavno u najmanju ruku nepristojno i potpuno netacno.Posle anaerobnog treninga nista ne moze zameniti Whey+dextroza(maltoza) zbog brzine sinteze u pokidana misicna vlakna i to je de facto,ipak ima neki ljudi koji su za nijansu kompetentniji od svih nas ovde i koji su vodili sva moguca istrazivanja tim povodom.
A,to se tice profesionalnih sportista i ne koriscenju suplemenata je dosta neozbiljno.Ja potpisujem da svi ozbiljni sportisti u najmanju ruku koriste bar samo dozvoljene preparate,a gro njih i one druge.Mada,isto ne treba porediti ljude u teretani i fudbalere/kosarkase/rukometase,jer vecina ljudi u teretani ide da bi imali sto vise misicne mase,a sto manje masnih naslaga i vecinu bas briga za vertikalni odraz,sprint na 40jardi,lateralne kretnje,eksplozivnst i ostalo.Dok je profi sportistima upravo to najbitnije,pa pogledajte fudbalere samo,svi izgledaju kao da su bili par godina u Ausvicu.
Da rezimiran,suplementi su izuzetno korisna stvar,ali bez sredjene ishrane-bacanje novca.Ishrana je najbitnije,pa tek onda suplementi,odmor i trening.
Samo prvo se obezbedite dobro,pa onda stavite na forum,da neko drugi ne uzme vas patent i postane milioner

Neko moze da bude protivnik suplemenata,iako ne vidim nijedan validan razlog za nesto tako,ali ajde,ali da ih nazivate hemijom,i da su stetni na duge staze,je jednostavno u najmanju ruku nepristojno i potpuno netacno.Posle anaerobnog treninga nista ne moze zameniti Whey+dextroza(maltoza) zbog brzine sinteze u pokidana misicna vlakna i to je de facto,ipak ima neki ljudi koji su za nijansu kompetentniji od svih nas ovde i koji su vodili sva moguca istrazivanja tim povodom.
A,to se tice profesionalnih sportista i ne koriscenju suplemenata je dosta neozbiljno.Ja potpisujem da svi ozbiljni sportisti u najmanju ruku koriste bar samo dozvoljene preparate,a gro njih i one druge.Mada,isto ne treba porediti ljude u teretani i fudbalere/kosarkase/rukometase,jer vecina ljudi u teretani ide da bi imali sto vise misicne mase,a sto manje masnih naslaga i vecinu bas briga za vertikalni odraz,sprint na 40jardi,lateralne kretnje,eksplozivnst i ostalo.Dok je profi sportistima upravo to najbitnije,pa pogledajte fudbalere samo,svi izgledaju kao da su bili par godina u Ausvicu.
Da rezimiran,suplementi su izuzetno korisna stvar,ali bez sredjene ishrane-bacanje novca.Ishrana je najbitnije,pa tek onda suplementi,odmor i trening.