Vidi teme kao za mene
Bane izgleda da smo identicni, i ja sam visok ~190cm i cim dotaknem trocifrenu idem na dijetu
Prosle zime sam skinuo za 3 meseca sa 105 na 85, svi su me tovarili da sam previse skinuo

Ali onda se bukvalno nisam pazio do danas i kontam da sam dostigao trocifrenu kilazu, tako da cekam da prodje Sv. Jovan, i onda dijeta, a u teretanu sam vec krenuo (nastavio) cisto da se navikavam, posto nisam isao 4-5 meseci.
Moja dijeta se uglavnom sastoji u tome da samo rucam, pa sta god to bilo, da li je cista mast ili nesto najdijetalnije! Ne jedem hleb i ne veceram.
Znam da je dorucak najvazniji, ali otkad znam za sebe ne mogu rano da doruckujem, a u mojoj kuci relativno rano bude rucak (uvek izmedju 12 i 2), tako da...
Uz ne preveliku fizicku aktivnopst (uglavnom teretana i setnja do 10km) za mesec dana skinem izmedju 5 i 8 kg, i tako uvek
Jednom sam bio mesec dana na onoj cuvenoj UN dujeti, skinuo 10kg za mesec dana, i onda se ugojio 12 za sledecih mesec, tako da sam od toga odustao i furam samo svoj fazon...
Najteze je izbalansirati dijetu i teretanu, tj nije toliko tesko, ali treba para!