Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
Slike a ni brojke ne lazu. Ima ih i dan danas puno, ajd da kazem dosta na ulicama, pa ukucaj na polovnim automobilima za od 1987-1991 god, sad imas 44 komada na prodaju u vrlo pristojnom stanju. Zalosno sto su ti automobili i dan danas nekome jedini prevoz ali to je vec neka druga tema. Obrati malo paznju koliko ih ima i dalje po gradu.
p.s- tada je bilo manje toyoti nego mercedesa danas? Ako mislis na starije mercedese manje kostaju nego toyote istog godista, a novi mercedesi sada, pa eto, promenila se vremena, nekima naglo skocio standard pa moze im se. Krajem 80 tih starlete su se zvale kurve i radile su na stajgi, danas starlete iskesiraju par desetina za merc sto tada kurve nisu mogle.
p.s- tada je bilo manje toyoti nego mercedesa danas? Ako mislis na starije mercedese manje kostaju nego toyote istog godista, a novi mercedesi sada, pa eto, promenila se vremena, nekima naglo skocio standard pa moze im se. Krajem 80 tih starlete su se zvale kurve i radile su na stajgi, danas starlete iskesiraju par desetina za merc sto tada kurve nisu mogle.
Audi jaje je došao posle samita. Stotke su bile one kockaste. Drugarov ćale se dokopao posle jednog.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Tavria se kao nešto prodavala u početku, dok ljudi ubrzo nisu vidlei koje je to sranje i kojom brzino joj se limarija dezintegriše. Retko šta me začudi kad vidim na ulici od kola, ali moram priznati da sam bio zbunjen kada sam prvi put video Slavutu, sedan verziju Tavrie kod nas. Imao je moj komšija, kako li je došao do nje i u kakvom psihičkom stanju je bio kada je nabavio sam Bog zna 

Nije, bio je za samit. Gledao samHeinz napisao: 14 Okt 2018, 18:58 Audi jaje je došao posle samita. Stotke su bile one kockaste. Drugarov ćale se dokopao posle jednog.

video sam i ja jednom jednu slavutustarac vujadin napisao: 14 Okt 2018, 19:11 Tavria se kao nešto prodavala u početku, dok ljudi ubrzo nisu vidlei koje je to sranje i kojom brzino joj se limarija dezintegriše. Retko šta me začudi kad vidim na ulici od kola, ali moram priznati da sam bio zbunjen kada sam prvi put video Slavutu, sedan verziju Tavrie kod nas. Imao je moj komšija, kako li je došao do nje i u kakvom psihičkom stanju je bio kada je nabavio sam Bog zna![]()

jel se secate onih KIA sephia, mislim neka 95.-96. godina kad se kod nas pojavile, secam se sajma dosta bilo interesenata, neka "pristupacna" cena bese i ubrzo se pocese vidjati na ulicama, pose se pojavi i onaj restyle kopija celice napred
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ja se sećam agresivnog marketinga za te sephie, više nego samog automobila.
Čitam ovaj gore tekst i setim se Leganze, komša zadužio jednu službenu kako se pojavila, nikome nije bilo jasno kakav je to auto a mi bili fascinirani količinom zalepljenih bubica kad se vrati sa službenog puta
Što se tiče jajeta, tast uzeo jedan u zamenu, dosta dobar koliko može da bude, ode za dva dana, 1400eur!?
kaže imao 20 poziva u prvih sat vremena, eto koliko je dobar auto
Sent from my x2 using Tapatalk
Čitam ovaj gore tekst i setim se Leganze, komša zadužio jednu službenu kako se pojavila, nikome nije bilo jasno kakav je to auto a mi bili fascinirani količinom zalepljenih bubica kad se vrati sa službenog puta

Što se tiče jajeta, tast uzeo jedan u zamenu, dosta dobar koliko može da bude, ode za dva dana, 1400eur!?
kaže imao 20 poziva u prvih sat vremena, eto koliko je dobar auto

Sent from my x2 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kia Sephia,Daewoo Leganca, Espero, sve se to jako reklamiralo, a sad ih jako slabo ima. Skoro videh Legancu u raspad stanju, verovatno bila službena pa prodata, sad je za otpad.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk
A hyndai pony, i to se uvozilo cak i pocetkom 90-tih kad su sankcije bile aktuelne. Ne secam se koja ih je firma uvozila ali tatin kolega je kupio hyundai sa klimom. Kad je zahladilo provalio je da nema grejanje, auto je bio za africko trziste 

Progres, Mirka Marjanovića
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Eh tih sephia, shuma, leganzi, lanosa, nexia, je bilo baš dosta do pre 10ak godina...Moj komšija ima lanosa 90-neko, automatik lol i šljaka još...Ja volim da vidim Bluebirda i Carinu
ali sve redje ih ima ...

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
1991. sam krenuo u prvi razred i tada na travnjaku (improvizovani rezervisani parking za sekretara škole) prvi put video novu Opel Vektru A 2.0.
1990. pokojni otac video Dobrivoja Topalovića kako u Auto kući "Stig" ulazi i posle malo manje od sat vremena izvozi PUG 309. Ta auto kuća je prodavala Zastavina vozila i PUG-Citroen program.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
1990. pokojni otac video Dobrivoja Topalovića kako u Auto kući "Stig" ulazi i posle malo manje od sat vremena izvozi PUG 309. Ta auto kuća je prodavala Zastavina vozila i PUG-Citroen program.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Mislim da je komsija na toj Tavriji uz svaki mali servis radio i generalku
Kakav je to les bio...

Kakav je to les bio...
secam se te auto kuce kao juce da je bilo kad su u mom gradu doterali nekih 5-6 automobila i poredjali u centru grada na plocniku, ja klinac neki 4-5 razred osnovne kasnim u skolu da bi razgledao automobile i skupljao prospekte koje i danas negde iam sacuvane, secam se da je bila 605ica tada opasna limuzina sa opasnom opremom, 405ica, 106 se tad pojavio ali je bila i jedna 205ica i ne mogu da se setim koji je jos auto bio, citroena se ne secam mislim da je bio samo pezo i par zastavinih vozila, mislim da je 91. godina bila u pitanjusrdjanyo napisao: 15 Okt 2018, 07:35
Moji su, '89., kod njih kupili 405 1.6 GL.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money