Beograd
Re: Beograd
Nisu samo parkirani automobili razlog premestanja u sredinu. Tramvaj je najefektivniji kad ima nezavisnu traku kao u bulevaru ili Nemanjinoj, u svakom drugom slucaju on ne koristi svoj pun potencijal. Pritom tramvaj je i trenutno najkapacitativniji vid javnog prevoza pa treba to imati u vidu(u spanca stane skoro 100 ljudi vise nego u zglobni autobus).
Zato ovo premestanje u sredinu u vojvode Stepe nije idealno jer i automobili mogu ici po sredini.
Zato ovo premestanje u sredinu u vojvode Stepe nije idealno jer i automobili mogu ici po sredini.
Slavija ipak bez podzemnih prolaza
Definitivno nisu normalni.
Jedino što je logično da će uraditi je da pešačke izmeste malo dalje od Slavije.
Džabe kreče.
Definitivno nisu normalni.
Jedino što je logično da će uraditi je da pešačke izmeste malo dalje od Slavije.
Džabe kreče.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nemoj tako, vidiš da slušaju svoje građanje, pa su eto, upust, našli još bolje i efikasnije rešenje od prolaza.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Vesićevo obrazloženje pobeđuje

Sent using Tapatalk
Novac koji smo uštedeli ukidanjem podzemnih prolaza biće usmeren na rekonstrukciju Ruzveltove ulice, koja će dobiti osim novog kolovoza i nove trotoare kao i biciklističku stazu

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Koji neuki klosari
Sami smo (su) ih birali...
Ja ih nisam birao, grad je osetno zapušten u komunalnom smislu, još ako ovakve sjajne ideje i uštede budu učestale, ode sve u qrac
Nisam ni ja, ali su ocigledno izabrani... Neko iz Bg je hteo da oni "urede" grad.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma svi ste pametni u picku materinu. Ja bukvalno mrzim vlast ali se ne razumem kao vi u SVE sto postoji . Jebote tesko Bogu sa nama kakvi smo, lepo napisa lik u Vlasenici.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa to je upravo tvoja odlika da sve kritikuješ i da sve znaš 
Ovde je u prvom projektu stavljen akcenat na podzemne kao najbitnija izmena, i sada odjenom nema veze.

Ovde je u prvom projektu stavljen akcenat na podzemne kao najbitnija izmena, i sada odjenom nema veze.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Fontana na Slaviji da se pravi sto pre. koga je briga za saobracaj...
sramotna odluka. nadam se da ce uspeti neko normalan tamo da se izbori za prolaze, koji su jedini logican izbor za slaviju.

sramotna odluka. nadam se da ce uspeti neko normalan tamo da se izbori za prolaze, koji su jedini logican izbor za slaviju.
daj priznaj ko'lko dugo nisi sprco?Ogi napisao:Ma svi ste pametni u picku materinu. Ja bukvalno mrzim vlast ali se ne razumem kao vi u SVE sto postoji . Jebote tesko Bogu sa nama kakvi smo, lepo napisa lik u Vlasenici.