videcemo... sve i da je 2s sporiji do 100kmh ne zanima meNexT napisao:Bas me zanima kako ide 200 konja sa 21''... Verovatno kao 1.2 tsi...

Sent from my iPhone using Tapatalk
videcemo... sve i da je 2s sporiji do 100kmh ne zanima meNexT napisao:Bas me zanima kako ide 200 konja sa 21''... Verovatno kao 1.2 tsi...
Samo Pilot Super Sport, to hocu i ja da uzmem za leto, bas mi se svidelo kako lepe za asfalt.Milos napisao:Michelin je fenomenalan.Ranije sam vozio Pilot Exalto na 147,sad imam Pilot Super Sport 3,za klasu bolje od Dunlopa gume po meni na oba auta.
Nema sanse ...imam Primacy 3 i utisak je da na mokrom odlicno drzi.starac vujadin napisao:Da, Primacy 3 je dosta loš kada je mokro.
ja vozim klija na pilot exalto 2, najbolja osobina je sto je kao i skoro svaki mislen trajna. ostalo je dobro, ali nije neka brutala...Xepoj87 napisao:Samo Pilot Super Sport, to hocu i ja da uzmem za leto, bas mi se svidelo kako lepe za asfalt.Milos napisao:Michelin je fenomenalan.Ranije sam vozio Pilot Exalto na 147,sad imam Pilot Super Sport 3,za klasu bolje od Dunlopa gume po meni na oba auta.
Ivane, gresis, veruj mi, kazem ti da imam sada primacy hp i guma realno nema mane.
Sent from my Sony
Nema ih u opste u fabrikama. Kada kazem nase trziste mislim na trziste evrope. Znam da ti na stranom pretrazivacu izbai da ih ima, meni je izbacio da ih ima u Engleskoj. Kao sto ti rekoh, iz fabrike sam dobio info da oni u opste nemaju tu dimenziju, dok je moguce da to sto ima nije radjena holmogacija za EU. Sada cu da procackam jos malo.ADrei napisao:prestali su da prave tu dimenziju ili se ne moze kupiti u srbiji?ivancho napisao:
Posto sam video da na portalu fabrike nema Dunlopa u 275/25 R21, kontaktirao fabriku i dobio info da se taj dezen vise ne pravi i da ta dimenzija nije za nase trziste.ADrei napisao:jel vozi neko dunlop sport maxx GT?
zanima me koliko se brzo trosi ta guma, vidim da na sport maxx RT svi kukaju..
treba mi dimenzija 275/25 R21, izgleda da se nista osim tog dunlopa ne pravi u toj dimenziji
moracu da platim polupremium gume kao da su premium...
Sto se tice samog dezena, dugo je na trzistu i svakako bi trebalo da dobije zamenu. Ali znam da ga je Mikica Vesnic nahvalio pre koju godinu kada nas je vozio na Navaku a ove gume bile na Leksusu.
ja sam samo tu gumu uspeo da nadjem na netu da se pravi 275/25/21... svi imaju 275/30/21 ali to ce izgledati kao balon na A5
Imam ih ja na Fići. Plastikaner, dosta loša guma u skoro svakom parametru. Jedva čekam da ih promenim, ako pre toga ne kupim drugi auto. Jedino dobro je što se sporo troše kome je to bitno i dobre su kada je napolju paklena vrućina...tada se malo "otkrave". Ne treba generalizovati, ali "japanci" i "koreanci" valjaju što se tiču guma samo u špic klasi, tu imaju vrhunske predstavnike. U ekonomskoj klasi su uglavnom loši.Ivan75 napisao:Neki komentar na Bridgestone Turanza 300? Dobio sam ih na letnjem setu, 225/45/17....
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
To je tvoj utisak. Gomila raznih testova kaže drugačije. Mediokritetska guma, solidna, uvek u sredini, ni blizu najboljih. Jedino na testu u Auto Bildu je dobro prošla.Nema sanse ...imam Primacy 3 i utisak je da na mokrom odlicno drzi.