Pa sada rintao sam više nego dovoljno Mora čovek malo i da se odmori, inace čemu svrha svega... Blago vama što ste tako blizu svega, ja moram bas ozbiljno da potegnem da bi se spustio južnije... Zadnjih dva meseca prešao oko 10.000km samo na putovanja...
ljuba napisao: 15 Jun 2022, 18:02
Pa sada rintao sam više nego dovoljno Mora čovek malo i da se odmori, inace čemu svrha svega... Blago vama što ste tako blizu svega, ja moram bas ozbiljno da potegnem da bi se spustio južnije... Zadnjih dva meseca prešao oko 10.000km samo na putovanja...
Evo i jedna od sinoć..
<slika>
Samo smo geografski blizu Jadrana. Finansijski i politički nismo. Ti sa NL tablicama bar ne moraš razmišljati da li će ti neko razbiti auto.
Juče u Sofiji, iznenadio sam se svojim (ne)znanjem o automobilima...zanemeo sam i rekao ženi, ja ne znam šta je ovo, prvi put čujem za ovaj brend
Onda sam potonuo u očaj
Morao je Gugl odmah da radi...a posle sam video još jedan takav u crnoj boji
Šteta što više ne piše onaj forumaš iz Hrvatske koji je bio zastupnih za Great Wall tamo i baš ih je hvalio. Slao je dosta slika i svojih utisaka o terenskim mogućnostima i drugim aspektima ovih vozila. Ako se dobro sećam, bilo je priče da će se proizvoditi u Bugarskoj, ne znam šta je na kraju bilo.