Danas nije bilo posla, pa sam vreme iskoristio citajuci tutorijale o fotografiji - sve ono sto me je ranije bunilo, sad mi je super jasno, jos samo da to primenim i kroz praksu savladam
Milos_kg napisao:
Narucen vec, trebalo bi da stigne u cetvrtak.
haha, neka je sa srecom. meni je samo par puta zafalilo sto d5100 ima ekran koji se okrece i mozes da vidis iz razlicitih uglova sta slikas, ali sto se tice samih slika, 3200 je cak mozda i bolji. svejedno, nisi omasio
A na link sam kliknuo ja, a i malo koristio sa frazom Canon 5DIII vs. A7, i ima sajtova koji se ne slazu sa DXo, vec tvrde suprotno.
Ali da se ne bismo bavili patkometrijom, preskocio sam komentar na link.
Najsmesniji mi je ironicni komentar da je + za Canon sto "ima malo vise objektiva". 168 naspram 4 Sonyjeva.
Naravno, sad je suludo uzeti A7 sa ozbiljnim namerama, bez sistema nema šta da traži pored Canona i Nikona, nego je pokazatelj trenda kuda sve ovo ide - kuda bi i trebalo u stvari, napred. Do kraja 2015 će sa Sony-jem moći i ozbiljnije da se radi:
Milos_kg napisao:Hvala.
Da, rotirajuci ekran je super stvar, mnogo znaci. Gledao sam i Canon 600D, bas zbog toga, al jbg... kad mogu drugi bez njega, moci cu i ja.
isto sam tako i ja mislio. pokajao sam se doduse nekoliko puta, ali ne previse...
Prasina je svakako neprijatelj br1 kakav god imao aparat od idiota do DSLR-ova ukljucujuci i ove vase mega giga Sonye
Slikanje u pravcu Suncaje je pravo silovanje elektronike i senzora ali i pokazivanje mogucnosti samog aparata da u takvim teskim uslovima uhvati toliku kolicinu svetlosti i razluci je na boje