Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ne pisi uzastopne postove!

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ja bi se ozbiljno uvredio, na ovakvu konstatacijucrni napisao:...podseća me na palmu![]()

Ta korist koju dobiješ finansirajući i glasajući za neku stranku je uvek mač sa dve oštrice i uvek te sjebe na dugoročne staze.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mogla bi polako ova tema opet da se zatvori. Rezultati su poznati, tako da sad preostaju samo price na ličnom nivou.
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
O ima. Ovih 50% sto nije izaslo je imalo volju da se nista ne menja, i nije se bitno ni promenilo.superboss napisao:
Što se meni tiče, ni najmanju sumnju nemam da ishod izbora u SRB nema nikakve veze sa voljom građana.
Takodje tih 50% da je izaslo i glasalo za muftiju Zukorlic sitauacija bi se drasticno promenila. Tako da...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da li se zna konacno da li su dss dveri i koalicija oko tadica usla u parlament?
Kao i da li je djb usao u vojvodjansku skupstinu?
Kao i da li je djb usao u vojvodjansku skupstinu?
I UJEBp prešao cenzus. Zvao ih Mihalj Bele Bela da formiraju vlast. 

Imam drugara(sad će Aca da me napadne koga, gde, na kojoj poziciji...nmaric1993 napisao: O ima. Ovih 50% sto nije izaslo je imalo volju da se nista ne menja, i nije se bitno ni promenilo.
Takodje tih 50% da je izaslo i glasalo za muftiju Zukorlic sitauacija bi se drasticno promenila. Tako da...

Elem, kada sam se vratio iz Rusije, dotakli smo se tadašnjih izbora, kada su Toma i Boris išli do drugog kruga....veruj mi stvari koje mi je on ispričao su...u najmanju ruku najjadnije političko prostituisanje...
Mislim i ovi izbori, ja ne znam ko je stvarno mislio da će iko da uzdrma zacementirani SNS na vlasti. Narod umrtvljen, i ispranog mozga, koji je video da je Vođa pohapsio tolike gadove, i pobo tolike kamenove spotic...ovaj temeljce

Meni je samo krivo što su ponovo trošili naše pare-jer im se može. Ništa se bitnije neće promeniti. Autokratija će se nastaviti, na našu veliku žalost.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
SNS je i više nego uzdrman ovim izborima. Izgubili su preko 40 mandata.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sigurno su provalili pad rejtinga i shvatili da bi za dve godine bili u mnogo većem problemu. Jer koji bi im drugi razlog bio za raspisivanje izbora? Trenutna vlast im ni na koji način nije bila uzdrmana. Tako da je ovo očekivan ali prihvatljiv gubitak.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Juče u Teleprompteru izjava Šešelja kako su spremni za koaliciju sa Sns na bilo kom nivou. U drugim novimama ni slova o tome. Da li su stvarno toliko jadni?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Treba ih tužiti
Bilo je i u B92 - http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1123958Vladapetr napisao:Juče u Teleprompteru izjava Šešelja kako su spremni za koaliciju sa Sns na bilo kom nivou. U drugim novimama ni slova o tome. Da li su stvarno toliko jadni?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mr.Rotor napisao:Za mene je ovo dobar udarac za SNS. Vidi se da nisu zadovoljni.
AcaKayak napisao:Ja sada navijam da cbc predje cenzus da bi sns imao manje poslanika. Al smo jadni majko mila, 13 sati nakon izbora meni je zelja da narkoman udje u skupstinu i ne znam hoce se to desiti iako sam trebao da znam pre 9 sati.
Svakako, cestitam svim magarcima koji nisu glasali za djb jer su se plasili da ne bace glas. Imali bi 7% da se nisu plasili.

Još samo 3 sata, možda neko ima nešto važno da kaže...starac vujadin napisao:Mogla bi polako ova tema opet da se zatvori. Rezultati su poznati, tako da sad preostaju samo price na ličnom nivou.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...