Onda imaš sreće, gomila nas ima problem sa lagom galerije na N4 koji se tek pretposlednjim apdejtom malo popravio ali je i dalje tu.Markoni napisao:Ja to nisam primetio u svakodnevnom koriscenju. Pogasio sam sve da ne bude da je galerija bila otvorena u pozadini pa da je zato instant otvorio.
Evo kazi mi koliko aplikacija da otvorim i ponovicu.
Huawei sam koristio nekih pola godine i prosledio ga pre više od godinu dana, u pravu si: od tada sve vreme idem po temi i mračim o njemuXepoj87 napisao:Vlado, ja za Sony, ciji sam otvoren fan kao Mercedesov, nisam ukupno 10 postova napisao i to pola o tome kako je kamera losija od Nokie 930 koju sam prodao da bih doplatio za Sony Z3.
Od kada si kupio Huawei, nema sanse jedan negativan komentar na njihov racun da je prosao neisprozivan od strane tebe.

viewtopic.php?f=25&t=63&start=19680#p656651Vladapetr napisao:Mi Note 2, Mate 9, novi One+3... spisak telefona sa fenomenalnim performansama a osetno jeftinijih od S7 je sve veći. Opet, svako ima svoje prioritete (mislim na prave prioritete, ne na komplekse), tako da je npr meni sad od ekrana i performansi bitnija kamera.
Pa je onda na 10 strana krenula gomila pljuvačine po Huawei-u (iako on nije jedini naveden kao dobar) i kako je S7 all-round najbolji (iako to niko nije ni sporio). Po nekom nepisanom pravilu, čim se sa toliko strasti i tako paranoično brani svoj izbor, stvari nisu tako ružičaste kako se žele predstaviti

A sad dva puta toliko vremena potroši da i nas ubediš u ispravnost tvojih zaključaka, jer drugačije ne sme bitiXepoj87 napisao:Ja S7 jos uvek nisam ni kupio, mogu da odem i kupim bilo koji drugi, ali sam ozbiljno vreme izdvojio da izvedem zakljucak da je S7e najbolji telefon trenutno.