Elem, utisci za sada su da nisam jos uvek koristio smartphone koji se lakse koristi jednom rukom, a da je veci od 4.5", zakrivljen, lepo lezi u ruci, a telefon ne klizi kroz prste, da je edge ekran malcice zajeban za koriscenje sa dve ruke, lako se stisnu nezeljene stvari sa strane, mozda je potrebno neko vreme da se naviknem.
Dobra fora kod kamere je da na pravi fotografije na glasovne komande, jer mi se cesto desavalo na Sonyju da zaserem sliku dok pomeram prst ka okidacu, mislim da cu to bas koristiti.
Edge i ostale nestandardne stvari jos uvek nisam isprobao, a svidja mi se sto ima opcija da kombinuje 4G i Wi-Fi mrezu da bi dobio bolju brzinu interneta kada skida fajlove vece od 30Mb.
Otisak prsta fenomenalno radi, dok swipe otkljucavanje(default bez sifre i icega) jednostavno trazi da se previse slajduje po ekranu, pa sam morao vise puta da slajdujem da bih otkljucao fon.
Kamera ima 16:9 mod tek od 9 megapiksela, 12 je 4:3, sto me realno nervira, ali jbg.
Zvucnik je bolji nego sto sam ocekivao, ali ujedno i daleko od Z3 sa prednja 2 zvucnika, a on je daleko od nekog dobrog zvuka.
Dakle, ok za zvono i poneki yt snimak i to je to.
Kod ekrana mi smeta zuckasta nijansa, kao i kod svih amoled ekrana, ali mi se cini da to moze da se podesi, ako se dobro secam, jos uvek nisam cackao, a pored toga je ekran brutalno dobar.