Dobro jutro radni narode.

Video preko FB-a, iskreno svaka cast.trojanac napisao:Eno u temi o zimskim gumama moj mali doprinos temi, da se vidi šta je poledica. Džabe i zimske gume i mala brzina, na kočenju ode auto za 3 dužine kad je led ispod.
Dobro jutro radni narode.
Pitanje je koliko je sigurnija kada vozi ogroman i tezak automobil,koji pri kocenju i skretanju nema nikakvu prednost u odnosu na jazza(pricamo o normalnoj voznji).trojanac napisao:Ja bi bio sigurniji da dam ženi CR-V, ali kapiram te potpuno.
Ovde kod nas podigli žetone na 100 dinara, ali i malo povećali interval. Za Punta mi jedan malo, a dva puno. Ranije sam ga znao oprati za samo 100 dindži, bila milina.H4wkeye napisao:Ja sam se izvestio za 2 zetona, tj 100 din da ga nabrzaka operemDoduse za 200 din ga bas lepo sredim
Koliko je interval tamo? Ovde 50 dinara jedan zeton = 90 sekundi. Ima pranje, voskiranje, ispiranje.Saša napisao:Ovde kod nas podigli žetone na 100 dinara, ali i malo povećali interval. Za Punta mi jedan malo, a dva puno. Ranije sam ga znao oprati za samo 100 dindži, bila milina.H4wkeye napisao:Ja sam se izvestio za 2 zetona, tj 100 din da ga nabrzaka operemDoduse za 200 din ga bas lepo sredim
Tapatalk
Malo smo sexualno "ugroženi"grujicd napisao:Da znaš koliko sam puta brisao dok sam pisao prošli post. "brinem da joj neko ne uleti sa strane", ne, ne, "da joj ne ukliza bočno", ne, nikako, "da je ne udari na parkingu", uf, gde sam i krenuo da pišem...