Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Kočiona klešta baš nisu ali amortizere i creva jesu na strani ka karoseriji. Potkrila takođe.
Sta znam to mi malo cudno za nov auto
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Ima li nekog ko ume da pročita sa italijanske saobracajne broj šasije?

Pa ovo polje "E", što počinje sa JSAF...? Čini mi se da je to broj šasije, izgleda da je vozilo sklopljeno u Japanu.
Jel moguce da juce prosao tehnicki?
-
- Banned
Hvala, super!
Auto je još u Italiji, ne znam da li ga voze ili stavljaju na kamion (ovo drugo su mi rekli na placu).
Pitanje, šta je bolje uzeti od provera:
vin-info.com za oko 300 RSD
ili
carvertical.com za oko 1450 RSD
vin-info je izbacio da za trazeni model ima istorijat provera, godinu proizvodnje i fabricke greske, za kradju i udaranje nema. ne znam da li je ovo realno...
da li carvertical daje nešto bitno što vin-info nema?
realno me zanima da li je kraden i da li je udaran
Auto je još u Italiji, ne znam da li ga voze ili stavljaju na kamion (ovo drugo su mi rekli na placu).
Pitanje, šta je bolje uzeti od provera:
vin-info.com za oko 300 RSD
ili
carvertical.com za oko 1450 RSD
vin-info je izbacio da za trazeni model ima istorijat provera, godinu proizvodnje i fabricke greske, za kradju i udaranje nema. ne znam da li je ovo realno...
da li carvertical daje nešto bitno što vin-info nema?
realno me zanima da li je kraden i da li je udaran
ma meni nije realno da je po ovom screenshotu koji sam postavio auto juce prosao tehnicki pregled, koliko znam po tablicama se moze proveriti jedino na zadnjem tehnickom kad je radjen i koliko je km imao a u ovom slucaju kao da je juce radjen tehnicki, zasto bi to bilo tako ako je auto vec kupljen??? ili ovaj jucersnji datum ipak nesto drugo znaci???
sto se tice tih provera na carvertical i sl. ja nesto ne verujem previse tim podacima ali ako ti nije bitno sto ces platiti tih 1500din onda proveri pa sta bude, mislim da oba sajta daju manje vise iste podatke samo je na carvertical veca sansa da dobijes te podatke, dal je bolja baza ili sta vec ne znam ali njega mahom svi koriste ko hoce da proveri.
sto se tice tih provera na carvertical i sl. ja nesto ne verujem previse tim podacima ali ako ti nije bitno sto ces platiti tih 1500din onda proveri pa sta bude, mislim da oba sajta daju manje vise iste podatke samo je na carvertical veca sansa da dobijes te podatke, dal je bolja baza ili sta vec ne znam ali njega mahom svi koriste ko hoce da proveri.
Bili su neki kodovi za carvertical preko Autoanalize i sl. Youtubera, naravno za popust.
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
Daj broj tablicaOMP napisao:ma meni nije realno da je po ovom screenshotu koji sam postavio auto juce prosao tehnicki pregled, koliko znam po tablicama se moze proveriti jedino na zadnjem tehnickom kad je radjen i koliko je km imao a u ovom slucaju kao da je juce radjen tehnicki, zasto bi to bilo tako ako je auto vec kupljen??? ili ovaj jucersnji datum ipak nesto drugo znaci???
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
- Joker
- Pridružio se: 23 Jan 2016, 15:43
- Garaža: Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG
- Kontakt:
Imaš na saobraćajnoj
ET247RB
ET247RB
po tom broju sam i proverio
-
- Banned
sad mi kažu da auto kada se odjavljuje u italiji mora na "revisione". ako ništa drugo sad se zna da je ispravan, ako je italijanski tehnički neki pokazatelj.OMP napisao: 21 Jan 2021, 17:07 ma meni nije realno da je po ovom screenshotu koji sam postavio auto juce prosao tehnicki pregled, koliko znam po tablicama se moze proveriti jedino na zadnjem tehnickom kad je radjen i koliko je km imao a u ovom slucaju kao da je juce radjen tehnicki, zasto bi to bilo tako ako je auto vec kupljen??? ili ovaj jucersnji datum ipak nesto drugo znaci???
cisto sumnjam da stvarno prolazi tehnicki, vise je to neka fora gde samo upisu podatke prilikom odjave i to evidentiraju u bazu, malo mi nelogicno deluje da gube vreme i rade tehnicki a auto ide npr. za izvoz ili za otpad nebitno, koga briga dal je ispravan ili nije, sta se desava sa automoblima koji su slupani ili neispravni jer i njih moras da odjavis.
Znam da je bila prica da auta iz It koja ne mogu proci tehnicki ne mogu u izvoz. Moguce da je to pocelo.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Sent from my SM-G975F using Tapatalk