Nikad se nisam nešto ložio na te fudbalske albume.
Meni je kao najveća pomama ostao u sećanju album sa sličicama Simpsonovih. To je bila neka 01'-03'. To je bio cirkus tada u školi.
Au, da, to je bila fora...Gaginh0 napisao: 11 Sep 2022, 09:47 Meni je kao najveća pomama ostao u sećanju album sa sličicama Simpsonovih. To je bila neka 01'-03'. To je bio cirkus tada u školi.
Sa sve onim mirišljavim, ili bolje reći smrdljivim sličicamaGaginh0 napisao: 11 Sep 2022, 09:47
Meni je kao najveća pomama ostao u sećanju album sa sličicama Simpsonovih. To je bila neka 01'-03'. To je bio cirkus tada u školi.
Prvo svetsko prvenstvo u fudbalu koga se sećam je bio Meksiko '86, sećam se albuma i sličica, ali ih nisam skupljao.grujicd napisao: 11 Sep 2022, 10:18 A meni su prve bile Mundijal '82. I to i dalje pamtim kako sam pored klupe našao sličicu br. 1, onaj Fifin pehar, pa to je bilo kao dijamant da sam našao. Ne znam da li je to i dalje tako, ali kec je bio najvredniji, pa dvojka, to se menjalo 10-20 sličica za jednu. Da li su bile ređe ko to zna, nama klincima su bile vrednije od drugih.
...