Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Cool fora
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Planiram da ovih dana uzmem J5 2016, jeste da nije neka "zverka" ali bio bi mi dovoljan.
Danas sam aktivirao NFC placanje sa telefona kod moje poljske banke (online naravno, bez odlaska u banku).
Gde god postoji PayPass/PayWave, moze da se plati telefonom...odlicna stvar.
Domet je 4 cm, moze da se plati samo sa ukljucenim NFC i otkljucanim telefonom, ima pin iznad oko 1500 rsd...
Gde god postoji PayPass/PayWave, moze da se plati telefonom...odlicna stvar.
Domet je 4 cm, moze da se plati samo sa ukljucenim NFC i otkljucanim telefonom, ima pin iznad oko 1500 rsd...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gledao sam i ja J modele za 2016 za ćerku. Bitna razlika od skupljih serija je što nemaju gorila glass. I kako sam gledao komentare na domaćim sajtovima odmah sam naleteo na par njih kojima je puklo staklo navodno samo u džepu, ne od padanja. Nisam ih još video uživo kakav utisak odaju.A170T napisao:Planiram da ovih dana uzmem J5 2016, jeste da nije neka "zverka" ali bio bi mi dovoljan.
Najmanji problem. Odmah poruči sa Ali tempered glass.
Tapatalk
Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sto sa Alija kada su kod nas 300-500 dinara u maloprodajama? Ne racunam fensi mesta, trzne centre i slicno. VP cena je 1 evro, ne isplati se...
Kako se ne isplati ako sam 3 stakla platio 2.5 eur za Note, a jedno je ovde 500 din?
Tapatalk
Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pa ne isplati se cekati. Pricamo o par evra... Ne uzima sto komada.
Primetio sam da Safari pri pokušaju da otvori stranicu na nekom opterećenom serveru, jednostavno odustane i učita je do pola. Reload ne pomaže ništa ako je server i dalje opterećen. Na S7 u isto vreme otvorim stranicu... malo sporije ali je učita.
Chrome mi nije ni blizu stabilan kao na Android a recimo YT često pokaže da je offline i pomaže samo restart aplikacije.
Chrome mi nije ni blizu stabilan kao na Android a recimo YT često pokaže da je offline i pomaže samo restart aplikacije.
Imam J5 (2015) ispadao je par puta. Za sada nista od stete.grujicd napisao:Gledao sam i ja J modele za 2016 za ćerku. Bitna razlika od skupljih serija je što nemaju gorila glass. I kako sam gledao komentare na domaćim sajtovima odmah sam naleteo na par njih kojima je puklo staklo navodno samo u džepu, ne od padanja. Nisam ih još video uživo kakav utisak odaju.A170T napisao:Planiram da ovih dana uzmem J5 2016, jeste da nije neka "zverka" ali bio bi mi dovoljan.
Jednom me je spasao tempered glass, ali je pitanje da li bi pukao ekran.
To pucanje stakla u dzepu mi deluje malo smesno.
Samsung A3 2016 ima gorillu 4. Bela varijanta bas lepo izgleda. Oko 200e kosta.grujicd napisao:Gledao sam i ja J modele za 2016 za ćerku. Bitna razlika od skupljih serija je što nemaju gorila glass. I kako sam gledao komentare na domaćim sajtovima odmah sam naleteo na par njih kojima je puklo staklo navodno samo u džepu, ne od padanja. Nisam ih još video uživo kakav utisak odaju.A170T napisao:Planiram da ovih dana uzmem J5 2016, jeste da nije neka "zverka" ali bio bi mi dovoljan.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
A3 ima stakleno kućište i nepromenljivu bateriju, što su za mene veliki minusi. Nemam ništa protiv ako je nekom to ok, npr. ako mu je to lepše od plastičnog telefona.
Meni se isplati. Imam jedno 6 slomljenih za ove 3 godine. Čekanje nije problem, imam jedno staklo u rezervi. Čim sam ga umontirao poručio sam još 3.Sloba napisao:Pa ne isplati se cekati. Pricamo o par evra... Ne uzima sto komada.

Tapatalk
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Pa sto lomis tolko nidzo
jel generalno ne pazis na telefon ili slucajno 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pazim naravno, prvo staklo je trajalo više od dve godine, a onda je krenula žurka. Pretposlednje je pojeo drugi junior, naredno sam slomio kad sam isterivao mrvicu i onda postavio rezervno. 
Tapatalk

Tapatalk