Hahaha
Ja menjam na 3 meseca ali ne zato sto je puklo nego se skupi dosta prasine ispod i bude prljavo. To sam procitao negde davno i od tad tako radim. To dok sam bio na note 4, na s7 edge nemam nista trenutno
Nazalost, za edge ne valja nijedno zakrivljeno staklo, niti zakrivljena pvc folija. Staklo ima lepak samo po ivicama i zvace i podize se lako, sto prilikom redovnog koriscenja, sto kada se telefon ubaci u bilo kakvu futrolu. Hoce i touch da brljavi, posto telefon i staklo ne nalezu idealno jedno na drugo punom povrsinom. Dosta su skupi proizvodi, a realno ne valjaju nista. U nabavci su skuplja 7-8 puta u odnosu na obicna kaljena stakla 0.3 mm. Isprobana su od 6-7 razlicitih proizvodjaca i svugde isti problem.
Da, na s7 nikakvo staklo ne moze, samo Samsung futrole pomazu.
Ja nastavljam no condom tradiciju
Razmisljao sam o onom samsung silikonu ili providnoj plastici, ne secam se od cega je, ali jednostavno znam da bi mi smetao
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
stefankmn napisao:Hahaha
Ja menjam na 3 meseca ali ne zato sto je puklo nego se skupi dosta prasine ispod i bude prljavo. To sam procitao negde davno i od tad tako radim. To dok sam bio na note 4, na s7 edge nemam nista trenutno
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ja sam kupio 2, oba sam skinuo zbog prasine. A drugo sam zalepio 98% savrseno. A mislio sam da ga je ova gumena maska izdizala pa se uvlacila prasina.
Ružno stoji bumper na edge. I ta stakla što se lepe preko ekrana su bzv. jer ono svakako puca pri padu pa ljudi misle da bi i ekran pukao a činjenica je da su gg4 i 5 mnogo ozbiljniji od tih kineskih sranjca od pola evra.
Meni je S7 pao već nekoliko puta na pločice i jednom na beton sa visine preko metar pa nema ni ogrebotinu.
Ni ja ne volim stakla i futrole i nemam ih, iako sam na izvoru takve robe, ali je cinjenica da staklo stiti ekran. Ono pucanjem apsorbuje deo energije i umanjuje sansu da pukne ekran ili touch panel. Koliko je to umanjenje procentualno, glupo je licitirati, ali da radi neki posao, radi.
Staklo, Survivor Case za sve telefone je obavezno.
I Asus i iPhone su u njima.
Survivor mi je spasio Asus pre nekoliko nedelje, jer je sa visine otprilike metar i 70 cm kako sam se spremao da stavim telefon na uvo nekako isklizao i pao na ivicu. Sim 2 izgubio domet, pa je nekoliko restarta uzastopno rešilo problem, i od tada kada je baterija ispod 25% imam Ghost touch u donjem desnom delu ekrana, i nekada baguje douoble tap za otključavanje. Telefon je inače pao na gornju desnu ivicu.