Najbrža i najbolja ruta
Idem sa Zlatiboradzonic87 napisao:Ako krećeš iz Vranja - ideš Končulj, pa se spustiš na Gnjilane, Gračanica, hvataš auto put do Albanskog primorja i preko Skadra ulaziš na Bar
Najbrža i najbolja ruta
Slazem se, vise puta sam isao tuda, prelepa priroda. Mislim da sam isao i preko Podgorice ali se tog puta ne secamgrujicd napisao:Preko Žabljaka je bliže, samo ne smeš da se zaletiš gde je dobar put, zbog pandura. Pored toga, i lepše je - Đurđevića Tara, Žabljak, pogled na Boku kad se približiš...
Preko Zabljaka je 534km, a preko Podgorice 572 km (računajući do Risna u Boki npr.)markoue napisao:Preko Zabljaka je lepse, ali zahtevnije za voznju i duze vremenski. Imas deonicu oko Savnika koja je puna krivina, ostali deo puta je dobar.
Preko Kolasina i Titograda je dosta prakticnije, put je dosta laksi za voznju, i brzi.
Moja preporuka je da ides preko Titograda u ovom delu godine, kad nema guzve.
Moja greska, prevideo sam da je napisao za Boku. Jedino je u tom slucaju isplativije ici preko Zabljaka, pa se spustiti u Boku.zdushan napisao: 07 Maj 2021, 10:22Preko Zabljaka je 534km, a preko Podgorice 572 km (računajući do Risna u Boki npr.)markoue napisao:Preko Zabljaka je lepse, ali zahtevnije za voznju i duze vremenski. Imas deonicu oko Savnika koja je puna krivina, ostali deo puta je dobar.
Preko Kolasina i Titograda je dosta prakticnije, put je dosta laksi za voznju, i brzi.
Moja preporuka je da ides preko Titograda u ovom delu godine, kad nema guzve.
Bez obzira na guzve na putu koje su sada male, granica na Jabuci se uvek mnogo brže predje. Plus prolazak kroz Podgoricu i Budvu... U proseku se preko Zabljaka stigne brže za ~sat vremena. Loš put (lakat krivine i uzane deonice) je od Savnika ka Niksicu jedno pola sata vožnje..
Sent from my SM-A715F using Tapatalk