Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
I jadni, primorani su da voze trule krševe po ceni normalnih vozila.
Bila je i Florida nekad, jel...Heinz napisao:Z-101 se pravila ~37 godina, baš smo bili industrijska sila. Ćaletov kec iz 1975. je posle par godina već bio truo.
Kada sam seo u VW Jettu iz 1981. sa ne zna se koliko stotina hiljada km, video sam koliko nam je značilo što smo imali Zastavu.
Zastavi je za 200k vozila godišnje trebalo 55k radnika.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Živo me zanima koliko su privatna lica kupovala novih zastavinih vozila godišnje? Moj otac npr. nije imao para, kupio je polovnjaka 1981. starog nekoliko godina zastava 101 naravno.
Tih 200,000 ide na veliku zemlju i na kupovinu od ko zna koga...
Meni ovako kao nekome ko nije živeo u tom dobu, deluje da je samo građevinska industrija bila za ponos, minus eto to što nisu sagradili autoputeve...
Tih 200,000 ide na veliku zemlju i na kupovinu od ko zna koga...
Meni ovako kao nekome ko nije živeo u tom dobu, deluje da je samo građevinska industrija bila za ponos, minus eto to što nisu sagradili autoputeve...
Što znači, da visoke carine nisu uzrok lošeg kvaliteta Zastavinih vozila.

Pulp Fiction napisao:
Nisam ni ja zivio u tom dobu, ali to da ti je samo gradjevina za ponos mi djeluje suludo.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Zašto? To je najopipljivije i vidljivo danas...
Ok, sport se može dodati, ali nemam neke emocije prema tom periodu...U stvari verovatno imam negativne.
Ok, sport se može dodati, ali nemam neke emocije prema tom periodu...U stvari verovatno imam negativne.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
De me nadje, dve najslabije drzave u Evropi.TheWickerMan napisao: 15 Jan 2019, 11:38I Norvežani isto.ljuba napisao:Dobro je sto Danci imaju male takse., barem od 2016...
https://www.thelocal.dk/20151120/whats- ... ration-taxAs part of its 2016 budget, the Danish government reduced the limit for registration tax on new vehicle purchases from 180 to 150 percent. The Local takes a closer look at why buying a car in Denmark is so expensive and what the tax reduction means for motorists.
Sent from my Mate10 Lite using Tapatalk

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
SIngapur je valjda najgori po pitanju carina za kola od poznatijih zemalja. Tamo i najmanji auto košta uglavnom preko 100000$.
Da li mogu da zarade za auto?
I ja bih uveo porez skladno tome koliko se vozi. Nasi putevi su preoptereceni, lome se, treba uvesti porez, povecavati dok god se ne smanji broj automobila na putevima na neku normalnu meru, koja nece kidati puteve. I praviti guzve na parkinzima.
I ja bih uveo porez skladno tome koliko se vozi. Nasi putevi su preoptereceni, lome se, treba uvesti porez, povecavati dok god se ne smanji broj automobila na putevima na neku normalnu meru, koja nece kidati puteve. I praviti guzve na parkinzima.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
I ti ces rado platiti taj porez? Uzgred putevi sigurno nece biti bolji zbog istog.

Nisam siguran, mislim da je u SG ograničen broj vozila.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Gde je Singapur primer za bilo šta, imaju 100 puta manju površinu od Srbije a skoro isto stanovnika.
Ako budem imao novaca platicu, ako ne budem imao necudragvorl napisao: 15 Jan 2019, 15:51 I ti ces rado platiti taj porez? Uzgred putevi sigurno nece biti bolji zbog istog.

Ne placam ja rado nista

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Mhm

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Za tako nesto je preduslov upotrebljiv javni prevoz, a to necemo imati nikad. Ako metro nije izgradjen u doba socijalizma nece nikad.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk