Gledate ljude, a vidite vrece krompira.
Dovoljno govori to sto pises, a uopste ne citas sta drugi pisu.
Kojih 150, jbt???
Nije bilo vise od 10-15 pacijenata za 3 i po sata.
Upravo krecem od sebe, zato i kazem to sto kazem. Redovno mi jebu majku (da, bukvalno, mozes sve da kazes bez posledica) jer cekaju i ja "nista ne radim" a ja da ne pricam sta sam radio, sve samo ne bleja.Delija napisao:Ma da, a kafa u ruci sa kojom je dosao je bila tu da mu smanji stres.
Nemojte me zajebavati.
Zato mi svi medicinari na gomili idu na onu stvar, ukljucujuci i sopstvenu sestru - toliko vam je jak lobi i toliko stitite jedan drugoga i medjusobno se uvlacite u bulju da je to strasno![]()
Zato i kazem, pre nego sto placete i kukumacete - prvo krenite od sebe.
Ti znas kako ko gleda pacijente.Odkud ti znas koliko ljudi bude primljeno za vece?Delija napisao:A kako zasluzujete, kad gledate ljude, a vidite vrece krompira.
Kojih 150, jbt???
Pa ako razumes onda ne mozes da branis da je normalno celo zdravstvo i sistem.vamik napisao: Aman ljudi razumem ja vas sve, ali nisu vam samo lekari krivi krivo je celo zdravstvo i sistem ali jbg do onih gore ne mozete da dodjete pa udri po lekarima.
Ja ne govorim o bilo kojoj veceri, vec veceri (ili jutru) kada sam licno sedeo/stajao tacno 3 i po sata u cekaonici i svojim ocima video koliko je tacno ljudi bilo.vamik napisao:Ti znas kako ko gleda pacijente.Odkud ti znas koliko ljudi bude primljeno za vece?Delija napisao:A kako zasluzujete, kad gledate ljude, a vidite vrece krompira.
Kojih 150, jbt???
A ko sta zasluzuje opet govori o tebi.
Ja sam samo izneo cinjenice i brojke koje postoje ostalo je sve rekla kazala.
Zelim da zaista uvek naletite na dobrog i postenog kolegu od srca.
Od mene dosta.
To ti crtaj nekom drugom sa mnom mozes da vodis diskusiju.Delija napisao:Ja ne govorim o bilo kojoj veceri, vec veceri (ili jutru) kada sam licno sedeo/stajao tacno 3 i po sata u cekaonici i svojim ocima video koliko je tacno ljudi bilo.vamik napisao:Ti znas kako ko gleda pacijente.Odkud ti znas koliko ljudi bude primljeno za vece?Delija napisao:A kako zasluzujete, kad gledate ljude, a vidite vrece krompira.
Kojih 150, jbt???
A ko sta zasluzuje opet govori o tebi.
Ja sam samo izneo cinjenice i brojke koje postoje ostalo je sve rekla kazala.
Zelim da zaista uvek naletite na dobrog i postenog kolegu od srca.
Od mene dosta.
Sta ti tu nije jasno? Jel treba i ja da crtam u 3D i da animiram?
Ili ces da me ubedjujes kako nisam dovoljno skolovan da brojim i da to nije 10-15, vec 150?
Nisi ni poceo da radis, a vec te je truli sistem totalno zaslepeo... "Branis" nekoga, a ne znas ni koga ni zasto, niti imas argumente za to.
Kad si vec pomenuoJi 4Tze napisao:doktor pogreši - pacijent ostane bez dela tela ili umre. Doktor nema realnih posledica. Ne pišem da bih pisao, imao sam (a ko nije) slučajeve u porodici.
Ne kažem da treba da ima posledica već da se svi potrude da posledica ni ne bude - a ne verujem da je ijedna greška prouzrokovana greškom programera u nekoj aplikaciji za zdravsto.
To je ono što i ja kažem ulog nije isti, pa ni odgovornost, zato i ne može samo tako da se relativizuje ko koju platu zaslužuje. Pa ni u jednom se poslu plata ne određuje prema dunsterima i neodgovornima.Ji 4Tze napisao:zato sam se i osvrnuo na poentu a, Grujicu, nemoj da je relativizuješ na nivo mog škrabanja kad je dilema vrlo smislena.
Ova dvojica se prepucavaju kao da su ulozi jednaki a nisu. Ni blizu.
doktor pogreši - pacijent ostane bez dela tela ili umre. Doktor nema realnih posledica. Ne pišem da bih pisao, imao sam (a ko nije) slučajeve u porodici.
Ne kažem da treba da ima posledica već da se svi potrude da posledica ni ne bude - a ne verujem da je ijedna greška prouzrokovana greškom programera u nekoj aplikaciji za zdravsto.
Inače, profesionalnu etiku imaju i druga zanimanja, ne samo doktori, kod njih to seže do Hipokrata ali i drugi imaju jasno navedene stavke
Koje to nase zdravstvo, kada ih ima vise.vamik napisao: Ne nego ti nisi upucen kako nase zdravstvo funkcionise ako mislis da ti 2 coveka pregledaju preko 150 pacijenata za vece i da svi budu primljeni istog momenta.
Uopste ne vidim kao je to moguce ako imas resenje napisi molim te zaista mislim pa mozda neko iz ministrstva primeni u praksi.