Floyd napisao:Laki021 napisao:Sad sam prvi put cackao Google Pixel, kakva je ono tuga od telefona za cenu koju kosta nemam reci.
Dizajn je zalostan, pogotovo su ledja tragicna, gore sljasteca plastika dole alu, jako lose izvedeno.
Uglavnom izgleda kao telefon od 300 a ne 900 chf...
Kako radi je dalje nebitno pored takvog izgleda.
Ne kapiram cenu njihovih telefona još od Nexusa 4.
Sta ne kapiras?
Nexus 5 bio 350eur kad je izasao, po meni jedan od najboljih android telefona ikada. za 2/3 cene flagshipa.
zapravo ne znam koliko ocekujes da kosta telefon sa flagship SoC-om, kvalitetnim ekranom, kamerom, i solidnom zavrsnom obradom?
svakako je svaki do sada nudio mnogo vise za manje para od konkurencije(sem nexusa 6), a no nonsense dizajn i softver ne bih da komentarisem. veoma je jasno da ljudi vole sljastece stvari i "premium" feel, dok vecina ni ne zna sta u stvari kupuje niti sta ima "ispod haube".
iphone7 ima isto
jako konzervativan dizajn pa ne vidim da kukate?!
jbg njima dovoljno da ugraviraju jabuku na prazan prostor da bi time dizajn postao next gen inovacija...
inace, zadnji gornji deo pixela je u staklu, ne plastici.
Xepoj87 napisao:Uroš S. napisao:Jbt Heroju nisi dva dana napisao ništa o S7E jedva nađoh temu.
Ne stoji ti bezobrazluk, previse si mica za to.
Ne secam se da sam ja tebe prozivao kada sam se smarao citajuci tvoje postove o komunjarskim satovima.
Preskoci ono sto te ne zanima i sto ti je dosadno, nema razloga za podjebavanje.
iskreno, mene je bas nasmejao njegov post
its funny cos its true