Kako se vozi u Srbiji?

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Uki
Reactions:
Pridružio se: 30 Maj 2020, 19:50
Garaža: Pug 307 1.6b

Re: Kako se vozi u Srbiji?

Post od Uki »

Pa uvek prvi pravi problem, ako on sporo pretiče kolona se napravi zato što ljudi iza njega voze po PS-u i neće da obilaze sa desne strane, tj. prvih nekoliko i ne može jer je sporije vozilo u desnoj traci. E onda ako je gužva brzo se napravi kolona u levoj i tad kreće nervoza jer ovi iza što nailaze pizde jer misle da cela kolona davi a samo prvi je davež u stvari
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Oni da misle ne bi to radili. Cisto kabadahijsko ponasanje, laktanje, sve ono sto je danas jelte pozeljno.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ma ne pretice niko, voze ljudi levom trakom i ako mogu 17 puta da se prestroje u desnu da prodju ovi iza njih i vrate se, ako bas hoce. Ali ne, zajase levu 110 i ne zanima ga niko, covek po svojoj avliji voza. Pored toga, najcesce se desava da istripuju da moraju da obidju 7 automobila i 3 kamiona koji idi 10 na sat sporije od njih, pre nego sto se vrate u desnu traku...

Moze ovde koji god pametnjakovic hoce da izvrne pricu, kako vec stalno i biva na forumu, ali svi znamo o cemu pricamo, sigurno ne sto neko kod Arene nece da se pomeri, pa idemo i blicamo 200 automobila ispred...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Sve je to kako kazes ali nisi u pravu.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Xepoj87 napisao: 16 Jul 2021, 23:45 Ma ne pretice niko, voze ljudi levom trakom i ako mogu 17 puta da se prestroje u desnu da prodju ovi iza njih i vrate se, ako bas hoce. Ali ne, zajase levu 110 i ne zanima ga niko, covek po svojoj avliji voza. Pored toga, najcesce se desava da istripuju da moraju da obidju 7 automobila i 3 kamiona koji idi 10 na sat sporije od njih, pre nego sto se vrate u desnu traku...

Moze ovde koji god pametnjakovic hoce da izvrne pricu, kako vec stalno i biva na forumu, ali svi znamo o cemu pricamo, sigurno ne sto neko kod Arene nece da se pomeri, pa idemo i blicamo 200 automobila ispred...

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
To je stanje svesti. Sve to isto prodje i meni kroz glavu, ali prevlada zelja da ne izazivam opstu opasnost, nepotrebno izazivam bes i ljutnju, jer medju tih 200 ce se naci dosta njih kojima ce moje "opravdano" nestrpljenje biti okidac za revans.

Do aerodroma nemam problem da spavace i protestante prodjem sa desne strane, kad prodjem tu tacku prebacim sklopku u glavi i ponasam se na nacin koji ne ugrozava ostale.

Po meni lancani sudari na tom potezu se i desavaju jer ljudi ne drze rastojanje, a ne drze ga jer su u psihozi da ce neko da im se ubaci. A onda neko dovoljno drzak i vest to uradi, a sudar se desi 150 m iza.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Juce ulazim u Bg i spustam se sa oko120-130 sa onog brda,, valjda Begaljicko i odjednom nailazi neki saban u velikom audi dzipu i odmah se nabija i blica. Takve debile, kao i ove sto idu u "karavanima" do rodne grude treba proterati sa puteva.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Ja baš retko srećem takve pacijente po autoputu, doduše i ne vozim svakodnevno.
Uglavnom kad stavim 140kmh na tempomat retko ko me pretekne, većinom držim levu traku i pratim stanje iza pa se sklanjam po potrebi.
A držim levu jer je desna često razvaljena od kamiona pa me to nervira.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Nije AP ali cekam na granici juce i neki majmun sa naravno Q8 Berlin table ( karavan ekipa) pokusava sa strane da se ubaci, ovaj ispred mene jos hoce da ga pusti, nije me mrzelo da izdjem da ga pitam da li je normalan. Onda je baja tako cekao 15 minuta pa je otisao jos dalje da proba jos seljackije da se ubaci. I tu je izduvao pa je otisao.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Sad me podseti na jednu situaciju, doduse vise za temu "kako se vozi u regionu" :)

Prelazim iz Bosne u Hr na prelazu Gradina Donja. Kolona podugacka. Lokalna ekipa iz hrvatske Kutine (mesto par km od grane) krece na blef da pretice sve nas i zaglavi se. Iz zaglavljenig audija a6 izlazi starija zena i pocinje da seta ispred mog auta, zaustavlja me telom ne osvrcuci se i pravi prostor da se ukljuci njen baja.

Ja odlucim da ne izazivam medjunarodni incident sto ih ohrabruje pa pustaju jos jednog zaglavljenog ispred sebe :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Sve jaci od jaceg, a gace trule.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

+1
Zmajevi od papira

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Ja jesam od tih svadljivih, non stop ispravljam krive drine i zbog toga dobijam pozive za sud redovno.

Cekao me put do mora, tako da sam preskocio svadju sa lokalcima. A i bio sam impresioniran taktikom.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Ček, je l si tolerantan ili svadljiv, nisam razumeo, u dve poruke si napisao različito…
Snimio te onaj moto vloger kako si tolerantan onomad :D
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Pa uglavnom sam netrpeljiv prema ovima koji imaju "pravo prvenstva".

Vodim racuna o ljudima iza mene i sebi, ne dam da mi se ubacuju u koloni.

Ovi su me nasamarili i sta ja tu da radim? Kuc, kuc vrati se nazad, on kaze necu i sta ja tu da radim? :)
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Izvadi znacku. :mrgreen: Salu na stranu, i mene ti dosta nerviraju. Svi cekaju, ali ti si pametan, e pa neces.
Odgovori