Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Zasto iko pametan otkupljuje sopestveni auto od kriminalaca? Pametan ima kasko...
Glup nek otkupljuje i dalje...
Brzine idu u H-a !!!

A sta ces kad kod nas ljudi dozivljavaju kasko kao porez na budale...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
Mozda da pogledaju van granica obecane zemlje?
Brzine idu u H-a !!!

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne proučavaju oni kako je vezan nego sam alarm a brave ne verujem da imaju toliko kombinacija i da je svaka unikatna.CR7 napisao: @samo polako
a sta da prouce,kad je svaki alarm drugacije vezan,svaka brava je drugacija,sta ima da prouce.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
911 991 preFL.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Recimo da se vise isplati da das 5k evra za otkup, nego da iskoristis kasko. Na polovan auto je prilicno visoka amortizacija, a u pocetnu neamortizovanu cenu po katalogu AMSS-a ne ulazi nista od dodatne opreme, tako da je ista cifra i za klotaru i za max opremljen auto koji kosta 50% vise kao nov.Day Walker napisao:Zasto iko pametan otkupljuje sopestveni auto od kriminalaca? Pametan ima kasko...
Nazalost

I igla i kljuc izgledaju identicno kao Sky Car.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
samo polako napisao:Ne proučavaju oni kako je vezan nego sam alarm a brave ne verujem da imaju toliko kombinacija i da je svaka unikatna.CR7 napisao: @samo polako
a sta da prouce,kad je svaki alarm drugacije vezan,svaka brava je drugacija,sta ima da prouce.
ovaj alarm ima 10 alarma u jednom,zavisi sta hoces i koliko hoces,nemaju oni cenovnik ,vec kazem ti svaki auto oni drugacije rade,znaci ovaj hoce osnovni da samo pisti a da nije vezan za fabricku instalaciju,drugi hoce da se zakljucaju i gepek i hauba,treci oce neko dugme,ali u glavno njihova instalacija je drugacija za svaki auto,i da doju 2 ista audija q7, i hoce potpuno iste alarme sa tim dodatcima,oni to razlicito vezuju i razlicito raskopusaju auto.
a sto se brave tice ,brava ima preko 5 miliona kombinacija.
@ Delija
izgledaju isto na plastici pricam za kljuc,ali razlika je u onome sto otkljucava

Poslednja izmena od CR7 u 29 Feb 2016, 15:40, izmenjeno 2 puta ukupno.
A ako se namerace dignuce ga paukom,tako da sve te zastite ne mogu da zastite kola u potpunosti , samo kupuje vreme vlasniku , tj da idu na neki primerak koji je manje zasticen , a kasko je uteha.
Nego CR7 jel si dobio onaj dodatni privezak sta vec ?
Nego CR7 jel si dobio onaj dodatni privezak sta vec ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
@Delija
Jbga ako je tako za polovni.
Za novi je totalno druga prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jbga ako je tako za polovni.
Za novi je totalno druga prica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

I to je tacno Milose,ako se namerace oni ce sve da pokusaju da ga uzmu.Kazem ti imam taj budjavi skycar meta alarm,nemam taj meta imobilajzer,to jes taj privezak, on je oko 200 eura plus u skycar-u.
Ne mora tako da bude ni za polovni naravno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U Delti kazu da je sve to isti q i da je bolja neke druga varijanta od Sky Car, da bi oni prvi dali preporuku za to i koristili to. Ali, kao sto rekoh - svaki ciga svoga konja hvali, tako da je istina verovatno negde tamoCR7 napisao:@ Delija
izgledaju isto na plastici,ali razlika je u onome sto otkljucava

Da vozim X5 ili nesto tog ranga vise bih se jedio. A mozda i ne bih

Ne mora, ali kosta mnogo ako ide preko fakture - vise nego sto vredi. Javicu kakva je tacno situacija i koliko kosta "upgrade" polise, ako je moguce.ftj napisao:Ne mora tako da bude ni za polovni naravno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delta ima ugovor sa skycar-om i ima procenta od svakog vozila koje posalje tamo,zato oni to pricaju,mani ih u k.... nisu oni mutavi,taj skycar,ja sam gledao kako ugradjuje alarm na mom novom bmw-u,uzme 250 eura za 40 minuta.znas pored suvozaca dole desno se otvori plastika,kao tamo kod vozaca gde se otvara hauba,e tu imas jedan dzek,i par zica,i on uzme onaj fabricki modul alarma koji ima muski ulaz i ubaci u taj zenski dzek koji je na auto,poveze par zica i sprovede sirenu.I to je to,a video si na slici kako se auto raskopusa za pravi alarm.Dali si dobio kabal za servis to jest obd kabal,posto skycar promeni one dzekove za obd i da ti kabal sa pravim rasporedom zica?
Poslednja izmena od CR7 u 29 Feb 2016, 15:47, izmenjeno 1 put ukupno.