Tapatalk 4
Zimske gume - da ili ne?
Re: Zimske gume - da ili ne?
Tapatalk 4
Mislim da to zavisi i od kilometara. Ne znam kolike su razlike u ceni, ali sto je guma manja to su i manje apsolutne razlike, pa uvek mozes malo doplatiti za bolju gumu.Xepoj87 napisao:Premiumi dolaze do izrazaja u vecim dimenzijama,16+ inca,i vecim sirinama,205+...
Ispod toga je zaista neisplativo doplatiti premium,to jest,nema potrebe.
Meni se uvek isplati uzeti premium gumu. Godisnje predjem oko 30,000km. Ukoliko guma nije premium, posle dve sezone ona vec nije nizasta. Premium guma duze drzi kvalitet kako vreme odmice i kako se sara smanjuje. Teze se uplastice.
To su neka moja iskustva izmedju npr. continental, gy i kleber.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Aj neka me Dag i Ivancho isprave, ali u 195/65-15 je razlika izmedju vrha i dna manje od dve hiljade dinara po gumi, slabi su mi tu argumenti za kupovinu jeftinije gume. Naravno da ima ljudi kojima znaci tih 50-80 evra razlike, imam razumevanja, ali mi nesto deluje da cifre prodaje Wintere na primer ne odgovaraju realnoj kupovnoj moci stanovnistva, nego se vecini prosto jebe da da malo vise para za mnogo bolji proizvod.
Ovo sto kaze nikaragva je skroz tacno, kvalitetnije gume sporije i predviljivije degradiraju, pa je usteda kupovinom jeftinijih tek onda upitna.
Ovo sto kaze nikaragva je skroz tacno, kvalitetnije gume sporije i predviljivije degradiraju, pa je usteda kupovinom jeftinijih tek onda upitna.
Koji si nemac pojma. Pa ti ljudi su ubedjeni da kupuju najbolju gumu na trzistu, koja je usput jeftinija od onih usranih Danlopa, Gur Jirova, i ostalih zapadno-evropskih sranja.
Baš to, ljudi pojma nemaju generalno, ne samo po tom pitanju. O gumi se pričaju hvalospevi po čaršiji, a to prodaje. Doduše, ja ne mogu da ih kudim jer dobro rade na mojim automobilima. Najhrabrije vozim po snegu sa njima, a u drugim uslovima sam oprezan. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mislim da je vreme da se zakljuci da zimske gume NISU POTREBNE i da se zakljuca tema.
Ta strana je definitivno "pobedila" .
Ta strana je definitivno "pobedila" .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Moras priznati da smaraju za medalju - toliko su smorili da smo se skoro svi predali 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Zimske gume - da ili ne?
Ja vratio danas letnje. :lol:
Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Misle ljudi da ako nesto dugo ponavljaju,da ce postati istinaDelija napisao:Moras priznati da smaraju za medalju - toliko su smorili da smo se skoro svi predali

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Posto imas servis, mogao bi ponuditi akciju do kraja januara da ljudima besplatno skidas zimski i montiras letnji set.dag81 napisao:Ja vratio danas letnje. :lol:

HTC
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dag81
- Kontakt:

Besplatno vracanje letnjih u januaru, ali po redovnim cenama stavljanje zimskih. Akcija pocinje od 08.01.2014 i traje do prvog snega.

Ubedise me pojedinci da vrnem letnje, a pocecu i musterije da odvracam a ko bude hteo da stavi zimske reci cu mu da nije normalan i dati link ka temi. Xexe
Poslednja izmena od dag81 u 07 Jan 2014, 22:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Pravo na besplatnu zamenu imaju stariji od 88 godina uz prisustvo oba roditelja.
- dag81
- Kontakt:
:lol:
Ali samo oni koji uspeju da sami izvade letnje tockove iz gepeka.Sloba napisao:Pravo na besplatnu zamenu imaju stariji od 88 godina uz prisustvo oba roditelja.
Jednom rukom.

Mislim da je prvi uslov eliminisao potrebu drugog 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.