Policijske patrole i radari
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Policijske patrole i radari
Da li je nosio kameru?
TapaT
TapaT
Ne sećam se da sam video bilo kakve kamere. Uzeo kartice, zvao nekog u kolima i deklamovao mu moje podatke.
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
rutinska provera nista cudno
Pitanje
kada je bila nabavka za Saobraćajnu ovi novi Superb i ?
I
kada je bila nabavka za Saobraćajnu ovi novi Superb i ?
I
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I Beli voze Rapide
TapaT
TapaT
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Pre mesečak dana pravac Veternik - Novi Sad, deo posle Lipovog gaja, tačno na proširenju kod autoservisa Vuksanović cap me radar 79km/h.
Supruga bila samnom i kažem policajcu trudna je (očigledan stomak), žurim ide joj se u toalet. On odgovori sve je to lepo ali koleginica u autu već popunjava izveštaj i kaznu
.
Deset hiljada tj. 5 platih u roku od 8 dana. Nikada nisu stajali na tom mestu.
Podesio u bordu obaveštenje za 60km/h, pišti svaki čas, ma čim ubacim u treću.
Supruga bila samnom i kažem policajcu trudna je (očigledan stomak), žurim ide joj se u toalet. On odgovori sve je to lepo ali koleginica u autu već popunjava izveštaj i kaznu

Deset hiljada tj. 5 platih u roku od 8 dana. Nikada nisu stajali na tom mestu.
Podesio u bordu obaveštenje za 60km/h, pišti svaki čas, ma čim ubacim u treću.
Diži na 70.
Prekoracenje tacno 20 u naseljenom je 5000, odnosno 2500 ako se plati u roku od 7 dana? Zaborabih da pitam lika, samo mi ie napisao 5000, pa rekoh da li jos uvek vazi da placas pola kazne?
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Meni je u gradu ograničenje bilo 50, uhvaćen na 79, kazna 10000 tj platio 5000 u roku od 8 dana.
Hvala, sad vidim, pise na poledjini i dalje.
Jbg, nisu sto godina ovde stajali, plus noc, izgleda da im je ovde dovoljno osvetljeno za kameru.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока
Jbg, nisu sto godina ovde stajali, plus noc, izgleda da im je ovde dovoljno osvetljeno za kameru.
Послато са SM-S918B помоћу Тапатока

Bulevar Kralja Aleksandra 193 , u smeru ka gradu radar iza trafike .
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/mup-brzinja-merenje/
UKRATKO:
Sistem za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine počeće da se primenjuje od 16. septembra, na četiri lokacije u Beogradu gde je dozvoljena brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na čas, saopštio je MUP Srbije.
Sistem će se primenjivati u Bulevaru Mihajla Pupina – Brankov most, raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće, na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Đeram pijace.
UKRATKO:
Sistem za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine počeće da se primenjuje od 16. septembra, na četiri lokacije u Beogradu gde je dozvoljena brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na čas, saopštio je MUP Srbije.
Sistem će se primenjivati u Bulevaru Mihajla Pupina – Brankov most, raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće, na raskrsnici ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Đeram pijace.
Da budem iskren, podržavam takve mere ako je na toj deonici opravdano ograničenje. Daleko bolje mi je to rešenje od ležećih policajaca. Zašto bih ja kao savestan vožač morao da cimam svoj auto preko ležećih, koji su tu kao mera protiv debila koji jurcaju? Ako si mangup, jurcaj pred kamerama, a ne da svi moramo da kočimo i rastresamo kola zbog 2% divljaka. Ionako su nam putevi puni rupa, pa još i to malo gde je kolovoz ravan oni stave ležeće policajce. Mene to užasno nervira.