ADrei napisao:jel vozi neko dunlop sport maxx GT?
zanima me koliko se brzo trosi ta guma, vidim da na sport maxx RT svi kukaju..
treba mi dimenzija 275/25 R21, izgleda da se nista osim tog dunlopa ne pravi u toj dimenziji
moracu da platim polupremium gume kao da su premium...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posto sam video da na portalu fabrike nema Dunlopa u 275/25 R21, kontaktirao fabriku i dobio info da se taj dezen vise ne pravi i da ta dimenzija nije za nase trziste.
Sto se tice samog dezena, dugo je na trzistu i svakako bi trebalo da dobije zamenu. Ali znam da ga je Mikica Vesnic nahvalio pre koju godinu kada nas je vozio na Navaku a ove gume bile na Leksusu.
prestali su da prave tu dimenziju ili se ne moze kupiti u srbiji?
ja sam samo tu gumu uspeo da nadjem na netu da se pravi 275/25/21... svi imaju 275/30/21 ali to ce izgledati kao balon na A5
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema ih u opste u fabrikama. Kada kazem nase trziste mislim na trziste evrope. Znam da ti na stranom pretrazivacu izbai da ih ima, meni je izbacio da ih ima u Engleskoj. Kao sto ti rekoh, iz fabrike sam dobio info da oni u opste nemaju tu dimenziju, dok je moguce da to sto ima nije radjena holmogacija za EU. Sada cu da procackam jos malo.
Odgovor iz fabrike, prenosim ti ga u celosti, taman da vidite ekskluzivnu vest i najavu noviteta za sledecu godinu.
Dunlop Sportmaxx GT u ovoj dimenziji na žalost više se ne proizvodi, isto tako nigdje nema više zalihe.
Zbog toga nema ga u našem Myway portalu kao i u cenovniku. Za sada još ne znam da li je u planu
Da bude deo asortimana novog Sportmaxx UHP koji dolazi sledeću godinu
Uskoro ce nabavka letnjih guma za 16", ali posto imam neke 3-4 ponude da dobijem original Audi felne 17" i 18" ,onda bih razmislio da predjem na vecu dimenziju. Kakve su cene guma za 17" i 18" ?