U principu sve to je auto plac, ali goreo je samo taj objekat. Bio sam na tom placu pre par meseci i cini mi se da sam unutra video samo motore i skutere, a kako sam cuo tu su i sada bili samo motori i skuteri. Dosta automobila koji su bili pored tog objekta je sklonjeno. Ja stvarno nisam video ni jedan auto da gori ili da je vec izgoreo, ali necu da tvrdim 100% da neki nije zahvacen i da nema stete na nekim kolima.snork napisao:Na vestima rekli da je goreo auto-plac?pingvin napisao:Ja sam pomislio da gori Tempo kada sam kod najlona video onoliki dim. Koliko sam primetio ni jedan auto nije uhvacen u pozaru, osim ako nije bilo nekog iza objekta. Ali su zato isteravali automobile sa placa brzinom svetlosti. Bukvalno su neka vozila gurali na ulicu. Bila su dva vozila vatrogasne sluzbe i posle su dosla jos dva.
Novi Sad
Re: Novi Sad
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Suska se da je ta firma propala vec odavno i da su bili u dugovima do guse, a kineskom sran*u koje prodaju je vrednost odavno pala, tako da im se debelo isplatilo da to sve izgori, a da se naplati osiguranje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Navodno, pozar je izbio u firmi pored, drvene palete su planule, pa se posle preneo na Sprint. Sprint drzi isti covek koji je medju prvima u Srbiji trgovao gsm opremom, Mas tehnik firma... Za dugove ne znam, ali sam cuo da se presaltao na uzgoj zivotinjki, farma svinja ili tako nesto. Sve je moguce sto se tice scenarija. Za Uradi sam se zna da je zapaljen namerno.
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
Sent from my Samsung Galaxy Tab 3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... vrope.html

https://www.youtube.com/watch?v=_cqP-hB-rpg
Sreca u nesreci, pa je u pitanju Lav pivo

https://www.youtube.com/watch?v=_cqP-hB-rpg
Sreca u nesreci, pa je u pitanju Lav pivo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Lav nije pivo 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:

Sony Z3
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Od lava samo twist
dobro pa nije Jelen